2009 på väg!

Idag är det den sista dagen på det här året då, lite mindre än tolv timmar kvar bara..
Ikväll ska jag och Magnus åka till Madde, Jan och Theo och fira med dom och några till :) 
God mat och möjligen någon alkoholhaltig "dricka" efter (möjligen för min del alltså, dom andra ska dricka dom, vad jag vet) :) Förhoppningsvis så går det bra, skulle vara roligt om jag kunde dricka någon gång också.. Har köpt massa olika, så förhoppningsvis är det något som är gott och slinker ner lätt :) Annars får jag spara de och försöka truga i mig det någon annan gång..

Aja, ja måste väl gå iväg nu och göra någon nytta idag också :)

Skriver väl kanske innan vi åker, bye bye!

Klar?

Nu tror jag att omdesigningen är klar.. Vad tycks? 
Det jag tycker är lite tråkigt är att jag vet att de flesta andra som läser min blogg inte ser den lika som jag gör.. Alltså, andra har en annan upplösning på datorerna så hela designen syns inte :( så typ bilden på mig, som jag har lagt in nu på vänster sida, syns inte för alla.. Eller så syns bara en del.. Å det är ju tråkigt, för de ser ju inge bra ut så =/ Men men, så kan det vara..

Idag var jag iaf ut på byn och gick i affärer med Cilla och hittade faktiskt en "klänning" som jag troligtvis ska ha imorgon :) En sådan som jag letat efter rätt länge nu, och äntligen hittat :) Bara hoppas att jag kommer använda den också, fler gånger alltså :) Köpte även ögonskugga och knästrumpor som var väldigt långa :) Haha!..
Drack kaffe gjorde vi också, och självklart pratade massa :)

Nu blir det nog sova, kanske.. Om jag inte sätter mig och fipplar lite i photoshop då.. :)
Bye bye!

-17 grader här! -25 i Bollnäs!

Efter det tidigare inlägget gick jag ner och la mig och sov en stund, vaknade för ca en timme sedan.. Då blev det en kopp microvärmd kaffe (som smakade SKIT) och en stoor bulle :) Å typ nyss var jag ute med Misty i den -17 gradiga kylan.. Lilla stackarn frös JÄTTE mycket så jag fick bära henne in för att hon inte kunde gå själv.. Hon bara haltade, och såg väldigt rolig ut när hon försökte stå utan att ha tassarna på marken.. Om man får säga så, det gör ju säkerligen JÄTTE ont i tassarna eftersom hon gör så.. Å man kan ju tänka sig hur ont det skulle göra själv om man skulle gå barfota ute nu.. :(

Bara för upplysningensskull så fick min mor ett SMS av Carina, runt den tiden då jag precis hade vaknat nu ikväll, och hon berättade att det var -25 grader i Bollnäs! Shit va KALLT!! Jag hoppas att den kylan INTE kommer hit..

Jag och Magnus har även hållt på å disskuterat och funderat i stort sett hela dagen om vad vi ska göra på nyår och vem vi ska åka till och så vidare.. Så NU har jag kommit på att jag inte har något att ha på mig på nyår ens.. =( Så jag sitter och funderar nu på om jag kanske ska ge Edsbyns affärer en chans och gå ut och kolla lite imorgon om jag hittar något roligt, hellst hade jag velat haft en klänning iaf, men sånt är jag väldigt dålig på att hitta.. =/ 
Jag hoppas iaf att jag hittar något på Linnéas, jag fick ju ett presentkort där på julafton :) Så jag kanske inte känner mig lika snål om jag hittar något :)

Ojojoj! Nyheter, nyheter och en chock fick jag här under blogg skrivningen!

Men vad ska man göra nu då tro? Gå och sova igen? =/
Aja, sånt som märks.. Om Magnus inte ska kolla på något speciellt på tvn eller datorn så kanske jag får spela lite? ;)

Skriver väl imorgon igen, så får vi se om jag hittat nå kläder också då :)
Bye bye och natti för ikväll!

. . .

Har inte hänt så mycket idag.. Cilla var hit en sväng tidigare och drack lite kaffe, å när hon hade gått hem så dammsög jag.. Å nu är jag bara rastlös.. =/ Så tråkigt!

Bara för att nämna det så åt vi plankstek här hemma igår :) Skit gott var de!

Förändring pågår

Nu ska ja ändra på designen här igen :) Men jag gör nog inte allt på engång.
Vi får se hur det blir :)

Bye!

Ändra?

Jag sitter och funderar på om jag ska ändra designen på bloggen igen.. Julen är ju "över" nu, så jag tänkte byta till något vintrigt istället.. Kom på det igår när Madde och Frida började prata om att dom skulle ändra på sina :) (Jag och Magnus var hos Madde, Jan och Theo igår, igen, å Frida var också där :) Jag vill också ändra min design :) Plus att jag har ju en tomte på min header, och han har ju redan varit här ;) Så det är nog dags att byta nu! Vet dock inte hur jag vill ha de, eller när ja ska göra de.. Men någon idé får jag väl bara jag funderar lite :)

Nu blir det nog lite kaffe, å så ska jag sätta mig och kolla i chokladboken som jag fick i julklapp :)
Bye bye!

Igår och idag?

Blev som sagt inge glass igår, men jag gick inte å la mig heller.. Precis när jag kom ner och skulle lägga mig så sa Magnus - Vill du med till Madde och Jan igen? Jag blev ganska förvånad eftersom vi hade varit där för bara någon timme sedan då.. Men vi åkte dit iaf, med Daza. Stannade inte så länge, och åkte sedan hem och sov.. Men var bara ute i garaget också, var ju motorn där som var anledningen till att vi skulle dit igen.

Idag då? Vad ska man hitta på tro? Jag har ingen aning än så länge men, förhoppningsvis så dyker väl någonting upp..

Bye bye så länge!

Fredag kväll?!

Jaha, vad ska man skriva?.. Vad ska man göra?.. Det har varit så fullt upp nu de här senaste dagarna så jag är rastlös typ hela tiden nu =/
Igår var vi iaf till svärmor, Anita, och åt julmat igen :) Sedan blev det en "tripp" till Madde, Jan och Theo :)
Idag var vi också till M, J och T. Jag hann bara kliva upp och dricka en kopp kaffe så skulle vi åka, och kom väl hem därifrån för typ 2 timmar sedan.. Då har ju vi varit borta hela dagen, men ändå så är jag rastlös nu.. =/
Jätte sugen på vaniljglass och kolasås är ja också.. Eller chokladsås.. Men vi har inget av de :(
ÅÅ! De typ spritter i benen på mig.. Får panik.. Det är ju fredag kväll, jag vill inte bara sitta och glo, jag vill göra någonting... 

Ska man gå å sova istället för att vara vaken kanske?

Bye..

Massa grejer!

Nu hade jag tänkt lägga ut massa bilder! Från våran "lilla julafton" hemma, och från riktiga julafton igår :)

      
Dukningen                      Julporslinet, mysigt va? :)

Cilla var ju också hit och färgade håret på mig då, som jag skrivit i ett tidiagre inlägg också, såhär blev de. Plus koftan jag fick av henne :)   (Jag ser nu på korten att det nästan ser ut som att jag har färgat svart, men det har ja inte, det är samma färg som det andra kortet)

             
Före färgningen             Efter färgningen            Koftan jag fick av Cilla

Å nu, kort från riktiga julafton :)

             
Jag, mor knäppte       Jag, innan vi åkte..        Jag igen, hos morfar

             
Skorna jag hade på mig           Morfar                               Ruth

             
Julklapparna                    Morfar, mor och far                Dukat för fika

      
Kakfat :)                     Fin julblomma som stog på bordet


Johan fick även ett paket från "raggartomten" som det stog, Essa var det :) Titta vad han fick!
(De brukar säga att min bror är världsmästare i cruising) Hahaha! :)


Johans keps :)

Å så mina julklappar ;) 
Jag fick en kofta, benvärmare, ett par skor, fyra stycken Marilyn Monroe tavlor! :) Ett ecpresso set (stavning!?!) med Marilyn Monroe på :) En Elvis bok, en bok med bara cholkad recept! *Mums* :) Påslakan set, parfym, strumpor, kökshanddukar. m.m. m.m. Här kommer några kort :)

             
Böckerna :)                         Tavlorna :)                          Ecpresso setet (!?!)

      
Kombinerad matb/mixer        Presentkort :)

(Ville inte ta av bubbelplasten från tavlorna, jag kommer inte hänga upp dem än på ett tag iaf, å jag måste ju vara rädd om dom!)

Det blev ett ganska långt inlägg, jag ville inte knäppa kort på allt och lägga ut, räcker med lite :) Å så tyckte jag att det är väl lika bra att inte skriva allt för då glömmer jag väl bort massa istället :) Jag är otroligt nöjd med alla saker jag fick :)

Tack så jätte mycket allihopa!
:)

Nu ska jag gå å göra något annat
Bye bye! :)

Godmorgon!

Idag är det julafton! :) Wihii!
Jag har typ nyss klivit upp och sitter nu här i väntan på att kaffet ska bli klart :) Sen ska ja hoppa in i duschen och göra mig klar tills vi ska åka.. Å jag ska försöka bli klar en stund innan, så jag slipper stressa så mycket strax innan vi åker.. (Jag brukar alltid bli klar sist, eller, jag är oftast inte klar när vi ska åka så man får stressa ihop allt då)

Nu är kaffet klart så nu ska ja gå!
Å GRATTIS till min kära moder, Eva, som har namnsdag idag! :)

God Jul på er allihopa!

Färgat!

Wohoo! Jag fick håret färgat idag, men inte av mor. Det var Cilla som kom till undsättning :) Jag har färgat samma färg som jag haft rätt länge nu, guldbrun, fast när det är nyfärgat så är det mycket mörkare och blir ljusare med tiden..
Fast det är permanent hårfärg (!?)

Efter att vi hade ätit vår julmiddag idag/ikväll så kom familjen Öst förbi, å så blev det lite drickande, för mina föräldrar och Carina då, Johan körde (undrar om han hade tråkigt?) Sen kom Cilla, och när hon hade kletat i all färg i håret på mig och det bara var 20 minuters väntetid kvar så kom Essa, i tomteluva :) Haha! Jag skulle ha knäppt kort på honom! :D
Då fick han sig någon "jäkel" också, och alla dom stannade här tills typ nyss, så nu blir det nog sova..

Jag säger som Samuel - Måste sova så det blir julafton snart! Hehe ;)
Jag tycker att det ska bli så roligt å se vad man får, och vad alla andra tycker om sina paket :)

Korten lägger jag ut imorgon kväll eller någon annan dag, tror inte det blir så mycket bloggande imorgon, det finns ingen plats för det på mitt "schema" över morgondagen! Kanske ett kort inlägg innan vi bär iväg till morfar.. :)

Aja, mot sängen!
Natti natti!

P.S. Jag fick även en kofta av Cilla när hon kom hit :) Den kan jag också knäppa kort på och lägga ut här så ni får se den! :) Tack så mycket igen, Cilla, för både koftan och färgningen! :) D.S.

Dagen före

Idag är de 23 december då, och dagen före julafton :) Det går så fort!

Ikväll, som ja även skrev igår, blir de julmat här hemma :) Å moder min har dukat så fint :) Jag har knäppt några kort som jag kanske lägger ut senare..
Jag har även knäppt lite kort på pyntningen nere som jag kanske lägger ut också.. Som jag skrev förut att jag skulle göra..

Idag blev vi klar med alla julklappar också.. Vi åkte först ut på byn här men hittade inget, så vi skyndade oss iväg till Bollnäs och hem igen lika fort typ, eftersom moder ville ha hjälp med all mat så tänkte vi att vi var tvungen att skynda oss så vi kom hem tidigt.. Så nu är allt klart :) (Iaf inom familjerna) Så skönt! Hoppas att alla blir nöjda och glada över det dom får :) (?)

Jag har dock inte köpt något till Cilla.. Hon sa förut att hon tänkte köpa något åt mig i julklapp, så då känner ju jag att jag måste köpa något åt henne också, men vad? =/ Jag har absolut ingen aning.. Dessutom så har jag minimalt med pengar.. =/ Får se hur det blir och går.. Annars får jag väl köpa något efter jul, så det blir kanske en sen julklapp då :)

Inte har jag färgat håret än heller, men jag har några fler timmar på mig att tjata lite mer :)

Nu ska ja gå ut, kanske ringa efter lite sällskap, sedan vara lite social eftersom Ingrid nyss kom hit (en kompis till min mor) och ta en kopp kaffe å kanske äta en pepparkaksbock, som Ingrid hade tagit med sig.. :)

Skriver väl senare kanske då..
Bye bye!

Godis!

Det blev ingen färgning idag, moder hade inte tid att färga sa hon, och jag hittade ingen annan.. Så jag köpte ingen hårfärg heller.. Men jag och Magnus skulle ut på byn imorgon och försöka hitta något att köpa till min morfar i julklapp, i typ sista minuten sådär.. Å då tänkte jag köpa en hårfärg ändå, och försöka tjata ännu mer på moder min.. Hon kommer väl slå ihjäl mig med mitt tjatande :) haha..

Men något vi gjorde var att vi åkte till Madde, Jan och Theo och hälsade på :) Å där var det mycket folk som kom å gick en stund tyckte ja :) Först kom vi dit, sen P & L, en liten stund senare kom T och strax efter att han hade åkt så kom Daza..

När vi kom hem så åt vi skinkmackor med mina föräldrar, lyssnade på julmusik och tände ljus, å sedan tog vi fram godiskorgen som Magnus fick av Micke i julklapp och började knapra i oss :) Å fy va gott det var!!

Jag hade även tänkt skriva en sak om Bob Dylan och min far men jag gör det imorgon istället.. Kanske.. Nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mer..
Måste sova.. ZZzz..
Natti natti!

Lite rastlös

Känner mig lite rastlös idag.. =/ Jag vet inte vad ja ska göra.. Förutom att jag ska köpa hårfärg å tvinga moder min att färga håret på mig.. Men resten av dagen/kvällen då? =/ jag får försöka hitta på något..

Igår letade jag iaf fram kläder som jag ska ha på julafton, så det är klart.. Annars skulle jag springa runt å leta kläder på julafton och aldrig hitta något och bli förbannad för att jag inte har något att ha på mig :) Haha..
Det  var inte så juligt, jag hade velat vara mer röd, men det duger :)

Imorgon blir det julmat igen :) Vi har alltid firat jul hemma dagen före julafton, bara för att fira lite hemma, eftersom vi alltid firar jul hos min morfar..
Så idag har moder letat fram en stor julduk och lagt ut på bordet i "finrummet", plockat fram ljus, ljusstakar och julporslinet :) Tror att hon skulle "göra" skinkan idag också :)
De ska bli så mysigt! :)

Nu ska ja försäka få något gjort, men kanske skriver igen sen..
Bye bye!

Fjärde advent

21 December, om bara tre dagar är det julafton! Kan ni tänka er de? TRE dagar bara! 
December har gått så himla fort tycker ja.. Å idag är det fjärde advent, så mysigt!



(Jag var bara tvungen att skriva nå så jag fick med att det är fjärde advent och bilden ;)

Bye bye!

Hemma igen

Jaha, då var man hemma i Edsbyn igen.. Jag hade gärna stannat där lite längre :) roligt att vara borta tycker jag, å speciellt när man åker bort sådär, lite längre alltså så man sover borta också :)
Men ganska skönt att komma hem också på ett sätt.. Lite mer julstämning här hemma, det finns ju snö här iaf :) De gjorde det inte i Södertälje, där var de grått och regnade när vi var på stan..
Men det känns inte riktigt som jul ändå tycker ja.. =/ Förstår inte varför.. Jag vet ju att det snart är julafton men de känns inte så.. Alldeles konstigt.. =/

Nu när jag är hemma så ska jag lägga upp lite bilder också, såg att det bara blev ett kort från lokalen, där vi var och åt och så, innan det ens var färdigdukat.. =/ Å sedan på lite julklappar vi fick.

Från lokalen:


   Långbordet

Julklappar:

      
Handduk från Felix              Julkort från Daniel

             
Bok jag fick av Micke      Signerad var den åå :)    Godiskorg, Magnus fick av Micke


Å så har jag knäppt kort på det jag köpte :)

             
Ett diadem                             Armband                  Strumpbyxor (äntligen hittat!)


En kofta :)

Allt är köpt på H&M, hade velat haft mer pengar så jag kunde köpa mer men de kommer fler tillfällen :) Valde mellan en svart eller en röd kofta, hade velat haft båda två, men jag ville ha pengar kvar också.. Å som ni ser på bilden blev det en svart :) Men då kan jag ju kanske beställa en röd på nätet efter jul om jag skulle vilja, nu när jag sett dom i verkligheten :)
Köpte även en julklapp till fader, men jag lägger inte ut den.. Kan knäppa MASSA kort på julafton istället, om jag inte glömmer bort kameran då :)

(Ursäktar de dåliga kortet på armbanden, kameran är inge bra när man knäpper lite närmare..)

Ojojoj, blev ett långt inlägg nu så jag tar och avslutar nu tror ja :)
Ska dricka lite mer kaffe (om det finns nå kvar), och vara lite social innan Johan och Carina åker hem.

Skriver nog igen sen!
Bye sålänge! :)

Lilla julafton i Södertälje :)

Jaa, som ni kanske förstår så följde jag med till Södertälje :) Å idag var vi på stan och köpte de sista julklapparna å shoppade lite :) Vi hade även lilla julafton idag :) Å allt var så himla mysigt och gott! Jag har längtat så mycket efter att få äta riktig julmat nu (å inget joll som man får på skolan) så det var riktigt gott!
Vi var i en fritidslokal som hyresgästerna på de här området får använda, så det fanns även ett biljard- och pingisbord där som dom spelade :) Men jag kollade bara på :)

Jag knäppte lite kort också, men jag lägger ut dom när vi kommer hem igen eftersom jag inte har någon kamera sladd med mig, och vi tog inte med våran bärbara heller, som det finns minneskortsläsare i. Det blev dock inte så många kort eftersom jag, för det första, glömde bort att knäppa kort där och för de andra så tog batterierna slut å vi hade självklart inga extra med..

Ser nu, när jag sitter här, att Maggan har en minneskortsläsare hon också, men jag lägger in bilderna hemma iaf :) Orkar inte nu..

Imorgon blir det iaf hemfärd, eller idag ser ja nu på klockan.. Det har ju varit ganska fullt upp hela dagen idag så ja känner mig ganska trött nu, så nu blir det sova :)

Natti natti!

19 December

Godmorgon!
Jag tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg innan jag fortsätter med mitt och går till skolan här nu på morgonen.. Jag har absolut ingen luat att gå till skolan idag, var så himla trött när klockan ringde, å jag ville verkligen inte kliva upp.. Jag bara hoppades att svenskan skulle vara inställd men det var den ju inte.. Det är den enda lektionen ja har idag eftersom dom skulle ha julavslutning på gymnasiet.. Men men, det är bara gå till skolan de.

Vi ska ju nog (jag = nog) åka till Södertälje idag, som jag skrev igår, å det är ju roligt. Men det känns lite dumt också.. Min bror fyller ju faktiskt år idag.. 25 år.. =/ Fast han bryr sig väl inte om jag är hemma då eller inte men det känns ju lite dumt iaf.. =/

Aja, måste sluta nu!
Bye bye!

GRATTIS broder Johan på 25års-dagen!!!

Den här dagen!

Vilken dag det har varit idag! Shit alltså..

Jag och Cilla var "juliga" idag, röd å vit klädda och fina glittriga tomteluvor :) Har tyvärr inget kort att lägga ut.. Jag tänkte hela gårdagskvällen och hela morgonen idag att jag var tvungen komma ihåg att knäppa kort på oss så ni skulle få se hur fina vi var :) Men det gjorde jag ju naturligtvis inte :(

Vi hade iaf två julavslutningar idag, å tänkte att vi var tvungen att vara lite juliga :) Ena avslutningen var med komvux, och den andra var med syon.. Bara jag, Cilla och syon alltså :) Det var väldigt trevligt :)
Det är även en julavslutning på gymnasiet imorgon med spex och sånt, så då slutar jag troligtvis klockan 11 istället för 14, men de tror jag inte att jag stannar och kollar på..

Matte prov hade jag ju idag också.. Å jag klarade det!! Wohoo! :D

Så under skoldagen var det fullt upp, sen när jag kom hem var de bara lugnt någon timme.. Jag gjorde absolut ingenting! Men någon timme senare åkte vi till Madde, Jan och Theo :) Hann inte stanna där länge innan man greps av typ panik och blev tok nervös! (Men inte av att vara där. Ni som vet, vet. Å ni som inte vet behöver inte veta!) Fick även höra andra tråkigheter senare :(
Men nu känns allt någolunda bra, eller bättre iaf. =/

Ska försöka att inte tänka så mycket på de nu, och se fram emot morgondagen istället, och att det snart är julafton :) Jag är ju fortfarande som ett litet barn på julafton (och även när jag fyller år), jag verkligen älskar paket :) Ni som läser min blogg vet ju redan att jag tycker om att slå in paket, men jag tycker ju även om att få och öppna paket ;) Å för någon dag sedan såg jag ett STORT paket vid granen som inte stått där förut så jag var ju tvungen att kika vem det var till! Å gissa vem det var till?
Jo, till MIG :) hehe.. Jag är nyfiken! Vad kan det vara? :)

Men nu måste jag försöka avsluta de här.. =/ Imorgon ska vi åka till Södertälje och fira jul med Magnus och Maggans barn (Maggan är Magnus andra syster, ifall någon utomstående läser). Det ska bli roligt :)
En sak som är tråkigt är att jag inte har NÅ pengar, så jag kommer inte kunna köpa någonting om de skulle bli så att vi åker in till stan :( Meen, det får gå ändå :)

Nu måste jag gå å sova!
Natti natti!

Boken!

Det blev inge läsande tidigare, Cilla ringde och frågade om hon fick komma förbi på en kopp kaffe, hon hade varit och köpt lite julklappar, så det blev kaffe drickande då istället :) Först sa hon att hon bara skulle komma förbi en snabbis, stanna ca en halvtimme, men det blev lite längre som vanligt, hon gick hem för någon timme sedan bara :) Så jag tänkte att jag ska läsa lite i Bumface nu istället, å sedan sova :)

Å förresten, en sak jag glömde skriva tidigare.. Jag har matte prov imorgon (!!) jag hoppas att det är lätt så jag klarar det, vill inte ha några fler omprov nu.. Det räcker med alla omprov jag har haft i samhälle.. =/
Lycka till, till mig!

Aja, nu blir det läsa iaf!
Natti natti

Nu ni! ;)

Hände inte så mycket igår.. Jag var på skolan, gick hem, sov ett tag å räknade lite matte.. Efter att vi hade ätit åkte Magnus iväg så jag satte mig och spelade Need for speed undercover (jag skulle egentligen plugga inför politik provet men så blev det ju inte). Senare kom Cilla över på en kopp kaffe, sen gick vi på ICA för ja skulle köpa lim, de ni! Jag kom ihåg det innan ICA stängde! :) Men nu är det ju inte så många dagar kvar till jul, så jag vet inte hur det blir med de där julkorten ändå, det känns inte riktigt som att jag har tid att sitta och pyssla med de =/ Det tar ju sin lilla tid att knåpa ihop egna.

Idag hade jag iaf de där muntliga politik provet, å klarade det! Woho! Så skönt, nu är det inte SÅ mycket kvar att göra innan samhälls kursen är klar! Bara två uppgifter kvar tror ja :) Fast den sista är ganska stoor..
När jag kom hem efter skolan så kom jag på att jag hade lovat mor att göra snabbhavrekakor, så det var bara ställa sig å baka på engång när jag kom ihåg det! 

Å nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska läsa Bumface!
Bye bye så länge!

Förresten! Cilla hade med sig kakor till mig idag på skolan :) Från sin farmor och Arne, det var roligt :) Tack så mycket Lillemor och Arne! :) Cilla, du får hälsa tack till dom från mig :)

En liten tripp ändå

Efter det tidigare inlägget gick jag å la mig, somnade och sov till klockan 19, då Magnus väckte mig och sa att jag inte fick sova nå mer :) Fast jag hade ju sagt åt honom att han var tvungen att väcka mig efter ett tag om jag somnade..

Vid 20 tiden iaf, så åkte vi till Madde, Jan och Theo där det blev fika, prat och lite tv-tittande :) Å vi kom väl därifrån för ca en halvtimme sedan. Haha, dom borde nog vara ganska trötta på oss, med tanke på hur ofta vi kommer dit, vi får hoppas att dom inte är det!
Madde, ni får säga ifrån annars! :) Å så vill jag be om ursäkt att jag inte sa "hejdå" innan vi åkte tidigare, men jag vågade inte ropa hejdå när du var uppe med Theo så jag säger det här istället :)
Hejdå! :) Å tack för kaffet och fikat!

Vet inte hur det blir med de där julkorten längre heller.. Vi har ju inge lim å det ser ju inte så bra ut om man tejpar fast grejer :) Jag kommer aldrig ihåg att jag måste köpa lim heller, så dom kanske får ligga och vänta tills nästa år, om inte mitt minne helt plötligt blir bättre :)

Nu blir det sova.
Natti natti!

Skriva?

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har ju inget att skriva om?.. Men jag tycker att jag borde skriva någonting iaf.. Så det blir väl detta då..
Fy va tråkigt ja har.. Måste försöka hitta på någonting.. Äta lite pepparkaksdeg? Tråkigt.. Något annat? Har inga idéer..

Bye!

Sent igår, tredje advent idag!

Det blev lite sent igår, så det blev inget mera inlägg då.. Jag skriver nu istället.
Det var iaf till Madde, Jan och Theo vi åkte igår, och där blev vi kvar hela kvällen å nästan halva natten :) Någongång efter 02 åkte vi hem iaf.. Men trevligt var det! Kaffe massa kaffe, pepparkakor och en Beck film som jag inte såg så mycket av men de jag såg var bra iaf :)

Idag när jag vaknade höll min kära mor på att göra munkar :) GOTT! Hoppas vi ska provsmaka snart eller fika :)
Å tredje advent är det idag också, och bara 10 dagar kvar till julafton! :) Wihii!..


  Tredje advent!! :)

Nu ska ja gå å göra något annat!
Tjingeling så länge!

Snabbt!

Skriver ett snabbt inlägg nu bara eftersom vi ska iväg!
Jag har iaf fått saker gjorda idag! Jag har pyntat nere, skrivit om Bumface och läst tre kapitel till i den boken och gjort mera knäck, två omgångar :)

Jag är inte helt säker på om jag är nöjd med pyntningen men det är pyntat nu iaf :)


      Knäck :)

Nu måste jag gå.
Bye bye!

Lucia

Idag är det 13:de december och lucia dagen (eller hur man säger :). Jag vaknade ganska tidigt för en gångs skull så idag måste jag försöka få något gjort! Satt tidigare och funderade på julkorten men det var så svårt så jag väntar med de en stund :)
När jag vaknade imorse så hade både jag och Magnus fått en lucia hälsning på sms från Madde, Jan och Theo! :) SÅ himla söt!! Om jag kunde så hade jag velat lagt ut den på bloggen, men jag vet inte hur man gör eller om det går överhuvudtaget =/

              
Hoppas att det inte gör något att jag använder samma bild som dig, Cilla, det fanns ingen annan fin bild tyckte ja

Nu ska jag göra något annat, göra lite nytta kanske? :)
Trevlig lucia allihopa!
Bye bye

Förresten, GRATTIS Nicken!! Som fyller 19 år idag! :)

Inget av de..

Ni som känner mig eller brukar läsa min blogg kanske förstår vad jag kommer skriva nu..
Det blev inget av de jag skrev i de tidigare inlägget.. Alltså varken pluggning eller julkort.. =/ Vi åkte iväg och åt pizza på bandy med Daza istället och sen någon timme senare la jag mig och skulle vila en stund.. Men vila en stund blev det ju inte, jag sov från typ 16 till 19:20.. Väldigt tråkigt att jag aldrig får något gjort, jag blir så besviken på mig själv.. =/ Fast jag har varit väldigt trött också nu de här senaste dagarna..
Efter att jag varit vaken lite mer än en timme så åkte vi till Madde, Jan och Theo :) Å de var ju roligt iaf :) Kom hem runt 00:30, och nu sitter jag här..

Kom på att jag har glömt bort att berätta att jag har en ny mobil nu också, som jag håller på å provar.. Eller, den är "ny", ny för mig men köpt av Daza som han har haft ett tag. Min Samsung började ju balla ur nu på slutet, knapparna fungerade inte alltid och helt plötsligt kunde de stå "sätt i sim-kort" och de kom upp påminnelser flera veckor INNAN de datumet som påminnelsen egentligen var inställd på =/ Så knepigt!.. Så nu har jag iaf en Sony Ericsson W890i i silver, det är lite krångligt att använda den eftersom detta är första gången jag har en Sony Ericsson.. Jag har alltid haft Nokia mobiler förut och EN Samsung.. Men de är roligt med "nya" grejer också :)

                                           
Här är Samsungen jag hade                Detta är mobilen jag har nu.
  Samsung SGH-E730                     (fast inte en 3 mobil som bilden visar)             
                                                              Sony Ericsson W890i

Nu blir det sova!
Natti natti

Provresultatet...

Jaa, idag fick jag veta resultatet på politik provet.. Jag hoppades ju på att jag skulle få G, men precis som jag trodde så gick de inge bra.. Jag fick bara 12 poäng, å man skulle ha 22 för G... Snacka om DÅLIGT resultat!!
Så det är bara sätta sig och plugga på de där igen, för på onsdag blir det muntligt..

Idag ska jag försöka vara duktig och plugga hade jag tänkt, iaf fortsätta läsa lite i bumface och skriva klart det jag börjat på om boken.. Ska även försöka knåpa ihop lite julkort, om jag har allt jag behöver till det, och om jag tar mig tid till det.. Men det är ju roligt att pyssla så risken är väl stor att jag sätter mig med julkorten istället för att plugga :)

Nu ska jag gå ut i snövädret med Misty!
Bye bye


        Misty :)

Trött och slö..

Nu tänker jag sluta skriva om att jag ska pynta klart nere, för det händer ingenting iaf, jag skriver när jag har gjort det istället.. Om det blir av över huvudtaget...  
Idag ringde Cissi och frågade om vi skulle umgås, så ikväll har hon varit här :) Vi spelade kort, prata och drack kaffe :) Förutom dom timmarna som hon var här så har jag inte gjort någonting, som vanligt :)

Imorgon skulle vi nog få reda på resultatet på politik provet, de glömde jag bort att skriva i det förra inlägget. Hoppas jag klarade det..

Nu ska jag ta något att äta, sen blir det sova, har varit SKIT trött ända sen jag kom hem från skolan idag..
Kanske struntar i att äta något också, och lägger mig på engång istället..

Natti natti!

Torsdag

Igår var jag och Magnus till Bollnäs och köpte lite fler julklappar, så nu är det inte mycket kvar tror ja. Sen slog jag självklart in alla julklapparna, nästan på engång :) De är ju så roligt att slå in paket :) Sen satt jag och Cilla här hemma och pluggade inför politik provet, men de gick inge bra alls.. (att lära sig det alltså :)

Nu har jag nästan nyss kommit hem från skolan.. Å vi hade ju de där politik provet idag, men shit va SVÅRT de var!! Hoppas att ja får G iaf, men annars skulle vi få ta de, vi var sämre på, muntligt istället. Å så blir det ju säkert, med min tur så.. Går oftast skit dåligt för mig på prov.. Men de vill jag inte tänka på, för då blir jag så ledsen när jag tänker på alla "prov" när man tar körkort.. :(

Men nu ska ja gå å äta något, och dricka lite kaffe. :)
Bye!

.. !! ..

Förresten! Jag tror att jag är klar med vinter/juldesignen här på bloggen nu :) julmysig!?
Vad tycker ni?

"Ett tag" haha!

Haha.. Idag, nästan precis när jag kom hem ifrån skolan, så skickade Cissi och frågade om hon kunde komma förbi ett tag och om jag ville följa med henne till ICA och hämta ut ett paket, å självklart ville jag de :) Alltid roligt att träffas :)
Hon kom hit efter ca en timme och vi åkte iväg till ICA, där dom sa att paketet inte hade kommit än och att de stog på lappen att hon skulle hämta ut det efter klockan 16. (Haha..) Å med tanke på att det var typ 3,5 timmar kvar tills klockan var 16 så åkte vi hem till mig och drack kaffe å pratade istället :)

När klockan var strax efter 16 så åkte vi och hämtade ut paketet, som var en julklapp till hennes Fredrik, och sedan till Texx (stavning?) och Linnéas. Sen åkte vi hem hit igen och slog in julklappar och drack ännu mera kaffe (eller, iaf jag.) Under tiden som Cissi var här, så var hennes Fredrik i Bollnäs med sin bror och köpte julklappar, så han skrev och sa åt henne att hon absolut inte fick komma hem innan han skrev att hon kunde de, eftersom han var tvungen att slå in paketen före :) Haha.. Å runt 20 tiden skrev han att hon kunde komma hem om hon ville :) haha, hon skulle komma hit en vända men blev i stort sett hela kvällen :) roligt! 

Å på Linnéas hittade jag två jätte fina tröjor som jag vill ha! Men jag var lite snål när jag var där, eftersom jag inte har så mycket pengar kvar och har inte köpt klart alla julklappar.. Så det blev inga tröjor :( Men ja vill så gärna ha dom!! Jag får försöka flirta med mor och far eller Magnus så kanske någon av dom kan handla åt mig ;) Julklapp kanske? :) 
Jag har även sett tre klänningar på tradera som jag skulle vilja ha, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken, och jag vill inte betala för mycket heller.. Jag känner mig snål när det gäller dom också, plus att dom snart "går" ut! Måste försöka bestämma mig.. :(

Jag ska sätta mig och fundera nu och kika lite på kontot.
Bye!

På skolan..

Nu sitter jag framför datorn på skolan och har precis skrivit klart ett arbete, "språkpolis eller språkliberal?", på svenskan.. (Skriver man så?!). Så nu sitter jag å väntar på att Marina (svenskaläraren) ska bli klar med genomgången för rapport skrivning, så att hon kan kolla på mitt arbete.. Hon gick även igenom det förra veckan, men de som inte var här DÅ får lyssna nu.. Så det är bara för mig att sitta och vänta..

Jag har bytt bok på engelskan.. Men det har jag glömt bort att skriva. Enligt våran svenska lärare så ska man ALLTID läsa minst till sida 50 innan man skiter i boken (om man tycker att den är dålig alltså). Å det gjorde jag med "Girl with a pearl earring" men den var så tråkig! Så nu har jag bytt till en bok som heter "Bumface" istället, och än så länge så är den mycket roligare :)

       
Här är boken Bumface :)

Läraren är klar så nu ska ja gå!
Bye!

Ojdå!

Va fort tiden har gått!
Cilla var här ikväll. Vi umgicks, drack kaffe och knäppte lite kort också :)
Som ni ser så börjar det arta sig med designen jag ska ha under vintern/julen :) Jag är ganska nöjd :) Fast det är inte klart än, men jag kan inte fortsätta med det nu, jag ska ju till skolan imorgon så jag måste sova nu :)  (!!!) Börjar 09:05..

Bjöd Cilla på nudlar med biffsmak och rostade mackor också :) Gott och trevligt :)

                 
Jag & Cilla, ett kort på engång              Nudlarna!

Natti natti på er alla nu :)

Ändringar i bloggen 2 ..

Suck, detta kommer nog ta några dagar det.. Nu har jag hållt på å fipplat och pillat, och mina planer spricker eftersom det inte blir eller fungerar som jag vill!!!
Nu måste jag gå och göra något annat.. Blir ju galen på det här!

Bye!

Ändringar i bloggen!

Kom på att jag även ska ändra utseendet på bloggen, så den blir lite juligare, eller iaf vintrig :) Så om det tar lång tid så får ni ursäkta "röran" :)
Men förhoppningsvis är jag klar snart :)

Än så länge..

Jag har varit otroligt slapp idag.. Har inte gjort någonting, bara suttit och glott.. Eller, jag har satt upp lite juligare gardiner här i tvrummet uppe :) Men förutom det så har jag inte gjort nåt, så efter maten som är på g här nu så ska jag nog försöka ta tag i pyntningen nere :) haha, jäkla tjat om pyntningen som aldrig blir av :) 
Får se om Cilla kanske kommer hit senare också, hon sa att jag gärna fick bjuda henne på en kopp kaffe, om det inte är något annat planerat, så vi får se hur det blir :)

Nu ska ja gå och äta!
Bye bye! 

Haha!

Det blev inge pyntat igår heller :( Så jag måste ta tag i den där undanplockningen av små grejer innan jag kan pynta idag..
Igår kväll blev det bara massa flum! Jag skulle gå till preem och då följde Cilla med, vi gick en liten vända efteråt också, sen följde hon med hit och drack kaffe.. En stund efter det, när hon skulle gå hem, så stog vi ute på framsidan och rökte, å vi bara garvade HELA TIDEN, och fick då under tiden något konstigt cp-ryck och sprang omkring som småbarn och åkte på vägen!? (det var halt. Förstår inte vad det var med oss??!) Haha! Men roligt var det, få "tönta av sig" lite :) Hahaha!

Idag iaf så måste jag även försöka plugga lite.. Det känns som att jag verkligen måste göra det om jag ska bli klar någongång!! =/ Jag vill ju ha körkort så skolan måste ur vägen! Men pengarna till körkortet saknas ju också, så jag måste väl försöka trolla fram de också.. =/

Nu kom farmor och satte sig här och pratade så jag måste väl vara lite social med henne nu..
Bye!

Kaffe, kaffe, kaffe..

Dagen började med en kopp kaffe, efter någon timme åkte jag, Magnus och Daza ut på en "järn letar" ride, och sedan bar det av till Madde, Jan och Theo där det blev kaffe igen, Frida kom efter en liten stund och då blev det en till kopp :) Åkte hem efter ett tag, å var hungrig.. Det var några timmar kvar till de skulle börja vankas mat, men nybryggt kaffe fanns det, så det fick bli två skinkmackor och en till kopp kaffe :) Efter en stund kom Johan och Carina förbi så då blev det ÄNNU mera kaffe.. Haha, det känns som att det är en riktig kaffe-drickar-dag idag :) Vi har även gjort knäck därimellan så nu blir det till att äta knäck lite senare känns det som :) Mums!
Nu ska ja gå å hjälpa till i köket, är ÄNTLIGEN mat pågång! :) Kärlknöl och potatisgratäng, såå gott!!

Skriver säkert senare igen!
Hej så länge!

Andra advent!

Det är ju andra advent idag också! Det får ja inte glömma att skriva när jag hittat så fina bilder att lägga ut varje advent :)



14 dagar kvar till fjärde advent och 17 dagar kvar till julafton! Wohoo

Idag istället?

Det blev inget knäckbak igår, så de får bli idag istället :) Men jag klädde julgranen nere och la ut de nya dukarna :) Det blev jätte fint och mysigt. Men jag har fortfarande inte pyntat riktigt där nere, jag måste få undan lite mer grejer för det.. Men vart ska man göra av allt?

Vi var även till Madde, Jan och Theo igår och när vi kom hem igen så såg vi att ett av våra bord var borta!?! Det blev mycket bättre plats och ser inte lika rörigt ut längre men, vart var det?
Så idag fick jag veta att mor och far hade varit där nere och kollat och bestämde sig för att ställa bort de bordet.. haha, vad har dom med de att göra? men de blev ju mycket bättre iaf :) Å så slapp ju vi bära undan de själv då ;)

Men när vi kom hem till M, J och T iaf, Frida var också där :) Så satt dom och gjorde ett pepparkakshus, så mysigt och fint! Jag vill också göra pepparkakshus!! Kanske måste köpa ett själv å göra också :)
Jag skulle även vilja köpa pyssel grejer å göra egna julkort! Jag vill SÅ GÄRNA pyssla med något nu.. Slå in julklappar vill jag också göra, men de finns inget att slå in :) Det är ju så himla roligt att göra sånt! Speciellt om det går bra och blir fint! 
Pyssla, pyssla, pyssla.. :)

Aja, jag ska försöka få mor att vilja göra lite knäck med mig nu på eftermiddagen iaf, sen ska ja försöka få ordning nere så jag kan börja pynta :)

Hej så länge!

Snö, dukar och knäck!! :)

"Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt hurra".
Jaa, nu har det nog snöat konstant sedan igår eftermiddag tror ja, så det är alldeles vitt och fint ute :) det ser så mysigt ut tycker jag när det är alldeles vitt och när snön till och med fastnar på träden så träden blir helt vita! :) Då känns det som jultider.

Vi är nyss hemkommen från fikningen med Summertime cruisers på Centrumcaféet :) Det var gott och trevligt.. I lokalen bredvid där har ju Erikshjälpen lite saker, så vi var där inne och kikade lite också, och köpte fyra juldukar, ett änglaspel utan ljus som man ska hänga ovanför ljus, element eller annat som ger ifrån sig värme, så att den snurrar :) Å ett vanligt änglaspel som man har ljus på, fast de var eldrivet också, så närman "drar upp" den så "plingar" den Stilla natt låten :) jätte mysigt! (alltså "plingar" som en speldosa, så snurrar plattan som man sätter ljusen i) :)
Vi har även fixat en ny julgransbelysning (mor hade en på "lager" som hon köpte för något år sedan på nån rea), så idag blir de pynta! Med nya dukar och allt :)
Men först så ska vi koka knäck :) Om den här j*vla skidåskytten slutar snart..... 
Sen ska ja försöka få med mig alla ner så jag slipper pynta ensam, dom behöver inte hjälpa till, för jag gör gärna allt själv.. Det är bara sällskapet jag vill ha :)

Skriver säkert mer senare..
Bye bye så länge!

Jag hade det i bakhuvudet..

Precis som jag hade för mig så var en lampa trasig på julgransbelysningen.. =/ så jag har inte kunnat klätt granen idag heller.. Å nu tänker väl ni att - om en lampa är trasig så är de väl bara att byta den? Men så enkelt är de tyvärr inte.. Den julgransbelysning jag har är nämligen för gammal.. Det är den första som min mor köpte, så dom säljer inte sådana lampor längre... Hela ljuset är i glas som är färgat nertill och genomskinligt upptill, ljusen är även mycket mindre än de på "dagens" granbelysning, och de är tydligen lägre watt också.. Den är jätte fin och de blir jätte fint sken av den, så jag är lite ledsen nu när en lampa är trasig på den.. :( Så blir köpa en ny belysning då..

Nu när jag berättat om en tråkig sak så kan jag ju ta å berätta något roligt istället då :) Efter skolan gjorde jag ingenting förutom kollade den där belysningen.. Men på kvällskvisten så åkte vi till Madde, Jan och Theo :) Madde var inte hemma när vi kom dit men kom hem en stund innan vi åkte :)
Å när vi åkte så åkte vi och köpte pizza, å till och med en pizzasallad :) Lite annorlunda kvällsmål, då vi annars äter en macka eller två bara :) Men gott var det!

Nää, nu blir det sova.. Man kan ju inte göra så mycket annat en halvsen kväll om man bor i Edsbyn :)
Natti natti!

Hur?..

Jag har fortfarande inte julpyntat nå nere :( Jag vill så gärna pynta, men jag vet inte vart eller hur jag ska ha julsakerna.. Jag minns inte riktigt hur vi har haft det förut =/ Jag har tex mycket mer glitter än vad jag minns att vi har använt, men vart har det varit? Jag har gått runt och kollat och funderat men det finns inget ställe där de skulle kunna vara glitter =/ Jag förstår ingenting..
Kanske måste börja med att klä granen så kanske man ser vart resten av pyntet passar in ;) hehe..
Men om jag gör det idag vet ja inte, jag har nämligen för mig att ljusen är trasiga :( Måste kolla det också..

Tjingeling så länge!

From Italiano!

Jag har varit lite dålig på att skriva här nu igen på någon dag, men nu gör ja de :)
I förrgår fick vi ett julkort från min mormor :) Jag tyckte de va jätte roligt, medans min mor tyckte att de bara var skit =/
För er som inte vet då så, min mormor bor i Italien, å jag har bara träffat henne en enda gång.. år 2000 åkte vi dit, till Sorrento, på semester och träffade henne. (Det kanske var 2001 ??)
Då träffade vi även hennes dotter, Roberta, som hon fått med den italienare som hon är gift och bor med där. Men han träffade vi inte, han gillade tyldigen inte ens att vi var i italien över huvudtaget (rädd att min mor skulle ta med mormor tillbaka till sverige om ja fattade allt rätt, fast då borde han ju ha velat vara med HELA tiden tycker ja, men men..)

Här kommer några bilder på julkortet från mormor (Sinikka)

                      


Nu måste jag skynda mig till skolan, börjar 09:35! :) Skriver förhoppningsvis senare igen.
Huuj sålänge!

Fler bilder :)

Ja, här kommer lite fler bilder på julfina saker :)

           
Liten flicka                 En tomte :)                  Adventsljusstake

           
Ett hjärta :)                        En stjärna            I ett av våra STORA fönster

          
Fibergranar :)                      En fiberstad :)                Å julgranen!!

Vissa kort är ju lite dåliga, tex de på granarna, men de såg ju så fult ut när de inte var mörkt =/ Så de fick vara för mörkt istället..
(När jag knäppte på adventsljusstaken så hade det inte varit första advent än)

Wohoo!

Jag är så glad, jag har äntligen fått något gjort!
Först var jag på skolan, sen när jag kom hem så plockade jag ur och i disk i diskmaskinen, sedan gick jag ut och skottade snö (fy f*n vad jobbigt de är!!), sen gick jag ner och började små städa lite, SEN städade jag riktigt! Dammsög och torkade golven, torkade även golven uppe och la ut två röda mattor i köket :)
Å Sanna kom hit idag :) De var jätteroligt att träffa henne och umgås ett tag :) Vi satt och pratade, åkte runt lite på byn, åkte till Cissi å hälsade på och drack kaffe :) Sen skjutsade hon mig till Madde och Jan, där Magnus var :) Där det blev prat och fika också :P När vi kom hem igen gick jag ut med Misty och slog sedan in julklappar :)
Så, jag tycker att jag har fått väldigt mycket gjort idag :) Skulle även ha pluggat men de får bli en annan dag..

Jag har inte hunnit julpynta nå nere än, men imorgon kanske? :)

Nu blir det sova, börjar tidigt imorgon :(
Natti natti!

P.S. Å GRATTIS Rille!! Som fyller 18år idag! (Ser att klockan är över 00:00 nu men, den 3:dje december alltså) :) D.S.

Bilder!

Här kommer bara lite bilder på hur mysigt vi har julpyntat här hemma :)


             
               "Öppna" spisen                        Vardagsrums lampan        En tomte :)


             
Köksfönstret            Lampan i köket           En till tomte :)      Hallspegeln och bänk


(Mycket mysigare i lite mörkare ljus, men med våran dåliga kamera så måste man JÄMT knäppa med blixt och ändå blir korten dåliga...)

Kanske lägger ut lite fler bilder någon annan dag :)

Så trött..

Blev ingen städning nere idag heller, men jag dammsög uppe :) Det var väl snällt av mig? :) Men jag måste ta tag i den där städningen, jag vill ju JÄTTE GÄRNA jul pynta och fixa där nere, det är bara den där städningen innan som tar emot.. =/

Idag har vi varit hos Öst, Magnus skulle hjälpa dem med en dator, då blev det kaffe och pepparkakor för mig :) Men annars har det inte hänt mycket idag.
Imorgon kanske Sanna skulle komma hit och hälsa på efter hennes praktik :) Jag hoppas att hon kommer, så de inte blivit några ändringar i hennes planer.. Det var så längesen vi träffades, eller ens pratade med varandra nu, så jag hoppas att hon kan komma.. :)

Jag är och har varit så trött de senaste dagarna också.. Trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna men samtidigt så "spritter" de i benen för jag är rastlös.. =/
Nä, nu ska jag gå ut med Misty. Å kanske skotta lite, så kanske mor blir på lite bättre humör också? :)

Skriver väl imorgon igen, bye bye!

Godmorgon..

Sitter här och dricker mitt morgonkaffe och tänkte skriva ett inlägg innan jag ska till skolan.. Börjar 09:05 idag, inga inställda lektioner, men SvB ska ha nationella prov idag (inte jag, jag har valt att göra dem till våren), så jag undrar vilken sal vi ska vara i på matten idag? =/

Igår skrev jag ju om att jag hade tråkigt och inte visste vad jag skulle göra, och att magnus också var borta och allt va de var.. Men när Magnus kom hem igen så blev det iaf att vi åkte till Madde, jan och Theo och fikade :) Svärmor Anita var också där :) Madde hade hämtat Anita när hon skulle hem ifrån jobbet så när svärmor ville hem igen skulle Madde skjutsa henne. Jag följde också med. Jag står å "puffar" lite medans Madde flyttar bilar, näa allt är färdigt sätter jag mig bak och vi ska åka iväg.. Backar och BONK!! - Vad var de där? Jag och svärmor viker oss av skratt när vi förstått att det visst stog ett träd "ivägen" ;) Madde kör framåt och ska ta om allt igen, vi kikar in mot huset och ser där först Jan som står och kollar sedan Magnus som kommer och står å kikar vad som hänt, vi asgarvar i bilen utanför! Sen ser man Jan står och pekar mot trädet och då börjar både han och Magnus också vika sig av skratt :) Otroligt roligt tycker jag! :) Haha, detta kommer jag alltid minnas :) Min ALLRA första bilolycka! (om man ens kan kalla en sån här händelse för bilolycka? :)

Nu måste jag gå till skolan!
Tjingeling så länge!

1 December!

Idag är det första december, och Sanna fyller 20 år!! GRATTIS!!! :)

Förutom att jag har grattat Sanna så har Cissi varit här en liten stund idag, ja följde med henne och köpte ett frimärke och till elkedjan där hon köpte en ljusslinga som man har utomhus :) Sen satt vi här hemma och pratade lite innan hon åkte hem igen. Jag har även varit till tandläkaren.. usch, ja hatar att gå till tandläkaren :(
Men när ja kom hem igen så var ja på ICA med mor och handlade lite, å nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Magnus är ju inte hemma än heller, så ja har rätt tråkigt.. =/

Ska nog gå å ta lite pepparkaksdeg ;) Å kanske spela lite Need For Speed Undercover sen :)

Hej så länge!

RSS 2.0