Nu ni, närmar det sig!! :P

Klockan är en del och jag är väldigt trött, jag ville ta mig tid och äntligen skriva min förlossningsberättelse som jag tänkt skriva VÄLDIGT länge, MEN även om min graviditet som jag inte skrev så mycket om då! Så DET tänkte jag börja med nu, eftersom graviditeten är innan förlossningen så måste jag ju börja med de ;)
Så får vi se om jag skriver förlossningsberättelsen idag också eller inte :)

Jag personligen tycker att hela min graviditet var väldigt "lämplig och smidig" om man nu kan säga så? :)
Väldigt många gravida har ju problem med foglossning, illamående, smärtsamma sparkar, mycket vätska och svullnader, massa bristningar väldig viktökning osv osv.

När jag hade gått ca 20 veckor fick jag en period på 1-2 veckor som jag blev illamående om jag inte åt frukost inom ca en timme efter att jag vaknat. Men eftersom illamående och att kräkas är en av mina största fasor så kom jag på och lärde mig de väldigt fort ;) Och åt så fort jag kände att det "var på väg" eller hur man ska säga, även fast jag har väldigt svårt för att äta frukost. Så jag slapp illamåendet :)

Foglossning var något jag också i stort sett slapp kan man säga. Jag kände av det lite när vi flyttade till större lägenhet och jag packade ner och upp saker och klättrade upp och ner för stolar och gick väldigt mycket i trappor å sånt, mest själv då eftersom Magnus jobbade borta då. Också mitt i graviditeten.
Pga att jag själv inte tyckte att jag hade haft någon riktig foglossning så var jag tvungen att ta upp de med barnmorskan också, jag blev ju orolig att mitt bäcken skulle vara helt intakt när det var dags så jag skulle vara tvungen att göra kejsarsnitt. Men hon sa att det inte var nåt att oroa sig för, för alla känner inte av de, och att jag bara skulle vara glad att jag slapp det. :)

Bristningar var jag väldigt rädd för, ville verkligen inte få massa bristningar fulla magen, tuttarna och typ överallt som många får. Men tänkte ändå att om det blir, så blir de, men hoppas inte liksom :)
Jag minns att jag skrev att jag trodde att jag kanske fått millimeter bristningar på magen som jag lyckades se med en förstoringsspegel. Men det kan inte ha varit de ändå för då borde dom ha blivit större och synliga allt eftersom magen växte. Men de gjorde det inte och det syns inga spår av bristningar på magen nu i efterhand heller. Däremot blev den där lilla bristningen jag hade på ena bröstet lite lite större, som jag också skrev förut. Men inget jag tänker eller stör mig på. Å så fick jag en del bristningar på höfterna och stjärten som jag upptäckte efteråt. :(
Men nu har dom nästan försvunnit :) Hoppas dom försvinner helt! ;)

Jag gick upp 16-17kg, och blev inte speciellt "plufsig" av massa vätska. Jag använde mina vanliga kläder under nästan hela graviditeten (inte jeans då).
Förutom ett par mammabyxor som min snälla mor köpte åt mig, som var för stora fast det var xs?, som jag började använda när jag gick ute, tex till och från praktiken jag hade och även om jag skulle någon annanstans, när det började bli kallt. Eftersom jag oftast använde leggings.

Jag gick klart hela den utsatta tiden för praktiken, som slutade ca 3 veckor innan det uppskattade födelse datumet. Dom sa att jag fick avbryta praktiken när jag ville om det blev för jobbigt pga graviditeten, men jag tyckte att det gick hur bra som helst! :) Jag blev ganska trött i ryggen och fick ont i fötterna när dagarna var över men det var det klart värt ändå för att komma ut och röra sig och träffa folk :)

Jag kände inte av några smärtsamma sparkar mot revbenen eller några inre organ, men tyckte att det var ganska obehagligt i skinnet på magen när han sträckte på sig eller riktigt tröck ut en fot eller stjärten, då kändes det som att skinnet skulle spricka nästan! Så jag brukade hålla emot lite ibland. haha :)

Jag behövde inte kissa hela tiden heller som typ alla gör. Jag gick inte på toa mer än vanligt. Å behövde inte gå upp för att kissa på nätterna, förutom EN gång. haha! :)

Men något annat som är väldigt vanligt vid graviditeten fick jag, svamp :/ Det var ju inte speciellt roligt eller trevligt, men det var ju bara att behandla så var det över :) Men jag hade aldrig haft det förut, och de ska tydligen vara lika som tex uvi, har man fått det en gång kan man lättare få det fler gånger. Å jag vill INTE nå gärna ha svamp igen! Haha! :)

Och bortdomningar eller typ "sockerdricka" i några fingrar på ena handen, dom sista veckorna av graviditeten. Det var väldigt otrevligt! Var nästan rädd att jag helt skulle mista känseln i den handen ett tag innan vi pratade med barnmorskan om det.
Men de försvann någon vecka efter förlossningen som hon sa att det vanligtvis gör :)

Hm.. Har jag missat något nu? Som någon kanske undrar eller skulle vilja veta? Kommentera gärna isåfall!! :))

Det tog längre tid att skriva detta än jag trodde, då Oscar vaknade en vända mitt upp i allt också (?!??). Väldigt konstigt, han brukar inte vakna förrän på morgon när han somnat för natten :/
Så jag kommer inte skriva om förlossningen nu heller. Men jag har kommit en bit på väg iaf ;)

Nu ska jag sova! Så godnatt på er!! :)

I love you

Jag älskar mina två killar så otroligt mycket!! ♥ ♥ ♥ Men eftersom den stora älsklingen aldrig vill vara med på kort så har jag inget bra på honom. Så det får räcka med bara ett kort på Oscar från igår. :)


♥ ♡ ♥

Ventilering?

Under en period nu har mitt humör varit väldigt upp och ner, men de är ju inget man visar eller vill att folk ska veta egentligen. Känner bara att jag vill försöka ventilera de jag känner på nåt sätt nu. :/

Jag vet inte riktigt varför jag mår/känner såhär, kanske är de hormonrubbningar som kommit från graviditeten och som inte rättat till sig än? Eller för att det blir mörkare och kallare ute? Är de för att Magnus pluggar i Stockholm och jag är ensam under veckorna?

Vi sitter oftast hemma under veckorna, jag och Oscar. Det finns inte så mycket annat att göra nu när semestern är över och folks vardag har dragigt igång och är som vanligt igen. Vänner och familj jobbar och har självklart andra sysslor att göra ibland på kvällstid.

Jag gråter ganska ofta nu för tiden, när jag är själv. Jag känner mig bara så fruktansvärt ensam, fast jag har ju Oscar såklart så jag är ju inte ensam egentligen. Men det är ju inte samma sak :/ På nåt sätt så känner jag mig så otroligt oälskad, obehövd, allt jag gör eller försöker göra känns ouppskattat. Jag känner mig typ bortglömd, eller nästan som att ja inte verkar finnas, eller som att jag är osynlig?
Och pga att jag mår/känner så, så känns det som att jag är en dålig mamma, det känns liksom som att jag inte riktigt "finns" för honom på samma sätt som jag har gjort. Fast det inte är nån skillnad på det. Förutom att jag är lite ledsen. Om ni förstår hur jag menar? :/

Samtidigt är jag rädd också, över att jag är ensam under veckorna, att jag ska göra nåt fel? Å rädd för att mista Magnus? Varje gång han åker efter helgen så känns de typ som att man säger "Adjö" och att han inte tänker komma tillbaka? Fast jag vet att han kommer hem på torsdag kväll igen.

Som sagt, jag vet inte, de är bara så fruktansvärt jobbigt!.. Å jag vill inte känna såhär...

Minnet

Glömde bort både att knäppa och lägga ut kortet igår. Knäppte nu på morgonen iaf men färgen ser ganska mycket mörkare ut på bilden.


Jag är iaf nöjd med köpet! Det enda jag inte riktigt gillar är att det inte är några hängslen på täckbyxorna, men de funderar jag på att sy ihop egna typ avtagbara :) Får se hur jag gör, jag har ju några månader på mig.

Secondhand

Visst ja! (Nu blir det ett inlägg om ytterkläder igen) Vi har fått tag på en fin overall, ett par vinterskor, en täckjacka och ett par täckbyxor nu på Erikshjälpen här! :)

Tack vare att en väninna till min mor jobbar/hjälper till där. Så hon hörde av sig till min mor förra veckan någon gång och berättade att det fanns en brun overall och ett par svarta skor i fint skick (stl 80) om vi var intresserad till Oscar.
Min mor ringde mig å SJÄLVKLART var vi intresserad! :)

När vi sedan skulle kolla om vi ville köpa det så hade hon även hittat en brun täckjacka med tillhörande täckbyxor (också stl 80) som också fanns med i påsen. Vi tyckte allt såg bra ut och köpte allt :) Haha.

Sjukt mycket billigare än om vi hade köpt det vi tänkt, de jag la ut bilder på tidigare.
Istället för nästan 1,200kr för en overall, jacka + byxa och skor, blev det nu 155kr för allt istället :D

Jag är jättenöjd, och nu fattas bara mössa och vantar å lite sånt. Det hade jag tänkt slänga iväg en beställning på nu under veckan tror jag. Så det jag vill ha inte tar slut! Det brukar ha en tendens att göra de för mig, jag sitter och kollar och sen när jag väl bestämt mig och tänker slå till, så har det sålt slut :/ Haha!
Men än finns det kvar! :)

Har tyvärr inget kort på vinterkläderna, men när Oscar sover middag kan jag knäppa och slänga ut det här :)
Men vi var till Bollnäs i helgen för att införskaffa några nödvändigheter, och köpte då en lite tjockare jacka till Oscar som han kan börja använda nu snart när hösten nalkas (även den billigare än den jag hade tänkt köpa, så vi slog till).
Fast den var ny, så det skilde bara ca 50kr, men lite billigare blev det iaf :)

Hoppas bara att han kommer kunna ha den hela hösten, för vi köpte den på lindex å jag tycker att deras kläder är lite mindre i storlekarna :/


Här är den! Riktigt fin blå färg tycker ja :)

Som en graviditet

I fredags blev Oscar 9 månader! ♥ Tänk att han nu har varit med oss lika länge som vi väntade på honom! ♥♥ :)
En väntan som kändes som en evighet just då, samtidigt som man tyckte att det fanns för lite tid för att hinna med allt innan din ankomst ♥

Men tiden har verkligen gått fort! Å jag kan knappt fatta att om bara 3 månader har det gått ett helt år till och med!! :O Det är sjukt! :)


Instabild från 9 månaders dagen :) Älskar dig så otroligt mycket!! ♥

My baby ♥

Tänkte uppdatera lite om Oscar. För ett tag sen skrev jag ju att han inte kröp riktigt än, utan att han bara tog nåt "krypsteg", och sen hellre drog/ålade sig fram.

Ungefär dagen efter att jag skrev det så började han krypa riktigt, men varierade mellan att krypa och att dra sig fram :)

Nu kryper han hela tiden, och ställer sig upp mot allting!
Jätteroligt att han lär sig massa saker, men det blir lite jobbigt också, mycket mer spring och passande av saker ;)
Plus att han slår sig typ hela tiden, stuttar huvudet och pannan för att han hela tiden ska resa sig mot och under saker. Och druttar på rumpan för att han helt plötsligt bara släpper taget när han står. Haha :)

Han börjar bli så stor, våran lilla bebis ♥ ;)

Längtar!

Förresten!! Förra veckan hörde jag på tvreklamen att ELSAS VÄRLD ska börja igen!!!! :D

För er som kanske missade de förut, fast jag la ut varje avsnitt här på bloggen tror ja ;) Så är det en mini serie, som gick på 3an för 1,5 år sen eller kanske mer? Varje avsnitt var ca 10-15 min, å den va SÅ jävla bra!! Haha! Jag garvade ihjäl mig typ varje avsnitt! Å nu ska de bli en ny säsong, wihoo!!! :D

Om ni inte sett de, så kolla!! De gamla avsnitten finns säkert kvar på tv3s hemsida.
Jag kanske har världens sämsta humor, men ni som känner mig, om ni har ungefär samma humor så kommer ni tycka att det är väldigt roligt, titta!!! :)

Jag minns dock inte när den nya säsongen skulle börja? Så de måste jag kolla upp! :) Hihihi, såå roligt :))

Erikshjälpen

I lördags var vi till Erikshjälpen å kikade. Vi letade tex efter jacka och overall till Oscar och Magnus ville ha jeans.

Men varken jacka, nån overall eller skor fanns. Jeans hittade Magnus iaf, tre par till och med! Sen köpte vi även en vanlig glasskål, en liten plast kanna som inte läker, som man tex kan ha mjölk eller nåt i om man åker bort och har kylbag. Å en liten typ brödkorg. :)

Efter de tänkte vi åka till centrum huset å kolla efter overall och så på avdelningen som Erikshjälpen har där. Men de var stängt? :/ Brukar inte dom också ha öppet på lördagar som resten av affärerna där? :/
Vi gick in på Linnéas istället, och där hittade Magnus en huvtröja på 75% rean, så den kostade bara 65kr !!
Jag hittade inget på rean, och inget till Oscar på rean. Men jag köpte en body till honom, och en typ "blus", eller vad de nu heter, till mig själv.

Jag hade ett presentkort som jag fick när jag fyllde år så det blev bara 163 kr för allt! :)


Det nya till mig och Oscar. Jag är iaf jättenöjd, även fast de inte var på rean! :)

(Magnus fynd med 3st jeans och en huvtröja kostade sammanlagt MINDRE, än vad Oscars body och min blus hade gjort utan presentkortet !! :O Han har ju sån nedrans tur å hittar när de är skitbilligt!) :/ :))

Ytterkläder del 2

Nu har jag hittat vinterkläder som jag skulle vilja köpa till Oscar!

Men eftersom det som sagt inte är speciellt billigt så vore ju det bästa ekonomiskt sett, att köpa bättre begagnat. Å jag har absolut ingenting emot att köpa begagnat, det är bara de att jag verkligen skulle vilja ha detta! Flera hundra kr billigare än alla andra jag tittat på dessutom ;)


Jacka + täckbyxor


Overallen


Vinterskor


Vantar


Och mössa :))

Oscar har ingen jacka i stl 74, som han har nu, och eftersom han är lite liten så kommer han att ha de ett bra tag till.
Å det börjar ju gå mot kallare tider nu så jag skulle vilja köpa en varmare jacka på engång istället för att behöva köpa flera stycken ju kallare det blir.
Då hittade jag jackan och täckbyxorna som jag tycker borde bli perfekt! Ifall det blir rätt kallt tidigt i vinter så har han ju täckbyxor då också liksom. Sen overallen i stl 80 till den "riktiga" vintern, + skorna, mössan och vantarna :)

Kanske lite tråkigt att allt bara går i grått, men jag tycker att dom är jättefina!! :))

Ytterkläder

Om inte allt för lång tid är det ju höst och vinter också, jag tycker redan att det börjar bli grått, kallt och tråkigt :/

Jag tycker även att det är sjukt svårt att hitta ytterkläder till Oscar. :/
Jag har hittat iaf två lite varmare jackor som jag skulle kunna köpa åt honom som han kan ha nu till hösten, vet inte vilken bara. Å innan jag bestämt mig har jag säkert hittat andra också :P

Men sen är det ju det här med overall till vintern.. Han blir ju ett år i november (SHIIT, typ 3,5 månader kvar bara ju!!), och runt den åldern börjar dom ju lära sig gå också. Så man vill ju inte ha en för pylsig overall, samtidigt som den inte ska vara för tunn, plus att man vill ju helst att han ska kunna ha samma overall under hela vintern (det är ju INTE billigt precis) men ändå inte vara på tok förstor så det blir pylsigt som sagt.. :/ Jättesvårt helt enkelt!

Detsamma gäller skofrågan, det är säkerligen inte billigt med vinterskor heller. Så man får väll börja spara eller köpa snart om det kanske finns lite billigare?
Men vad kommer han för storlek DÅ liksom? :/
Jackorna jag tittat på, lite tråkigt med grått kanske men har inte för mig att det fanns några andra färger :/ Fina var dom iaf tycker ja!

Nu ska nog jag gå och lägga mig tror ja, jättetrött nuu!

Onsdag.

Imorgon eftermiddag/kväll kommer Magnus hem igen! ♥ Tycker redan att det känns jobbigt att han kommer åka sen igen.
Fast han ska tydligen åka tillbaka på måndag morgon istället, pga att han börjar skolan så sent, så hinner han fram i bra tid ändå med den tidiga bussen :) Yaay! :)

Igår blev det en vagnpromenad med Cilla, det är inte så ofta vi träffas nu för tiden, så det var riktigt trevligt :) Vi gick även på Linnéas å kikade, å där hade dom slutrea, 75%!
Dock så hittade jag bara en jeansjacka till Oscar (som jag VERKLIGEN hoppas att han kommer kunna ha nästa sommar :S) men de dög gott och väl med den också. Endast 70kr fick ja betala! Riktigt bra pris för en ny jeansjacka tycker jag! :PIdag har vi inte gjort nåt speciellt, bara varit hemma, jag och Oscar. Nu ikväll dränkte jag in hans hårbotten med olja och satt å kammade bort en massa skorv på honom. Å jäklarns vad mycket jag fick bort den här gången!
Sen fick han ett bad, välling och sen var de natta! :) Älskade lillen! ♥
Ska bli lite "skoj" å se hur han ser ut i huvudet imorgon, när de är vanligt dagsljus och håret är helt torrt :)
Busfrö ♥

Söndag igen....

Minns inte riktigt vilken dag det var, men tror det var i fredags, så åkte vi iväg på en shoppingrunda, mest för att det var dåligt väder å vi ville inte sitta hemma ;)

Så vi styrde kosan mot Söderhamn å gick på några affärer. Å på vägen hem stannade vi till i Bollnäs och gick i några affärer där, å även på marknaden som var.

Jag hade hoppats på att hitta den sista grejen jag "behöver" till presenten jag skrivit om, men de fanns inte. SÅ störande! Ni vet när man fått en bild av någonting å vet precis vad man behöver och tänker köpa. Å så handlar man, så är det en enda grej som saknas, EN ENDA. Som ni VET att de finns, men så har man lite otur så det finns inte just där.. Otroligt irriterande!.. :)
Aja jag hittade iaf någonting annat istället, så de får duga. :)

Köpte iaf en bok till framtida bruk med godnatt sagor, den såg så mysig ut!! :) köpte även tre mössor åt Oscar i olika storlekar, och en var lite mer varmfodrad, men alla i "amerikanska flaggan" stil eller hur man säger. Å så köpte jag en "onepiece", eller heldress, ziperall eller vad man nu vill kalla det, även den i samma stil iaf.. Haha, så roligt att nästan allt som blev handlat var liksom "amerikanskt" haha!!


Men jag är lite missnöjd med storleken, fast jag provade innan.. Köpte den som var lite större, men när jag provade den idag igen så känns det som att jag skulle ha tagit den andra :/ :( typiskt..
Får se om jag kanske byter den eller om jag har den kvar ändå, risken är väll att jag inte kommer använda den om jag inte är riktigt nöjd bara :/

Resten av helgen gjorde vi ingenting, och nu är den över. Söndagarna är INGE rolig. usch, jag tycker att det är så jobbigt när Magnus åker :( Han kommer ju hem på torsdag kväll igen, men det känns så himla långt borta.. :(

Vi får försöka hålla oss sysselsatta under veckan så går nog dagarna fort ändå :)
Nu blir det nog en kvällsmacka och sen sängen, godnatt!

BVC

8 månaders undersökning var det ju idag, med vägning och mätning också då :)

Oscar är nu hela 69cm lång och väger 8705g. Hans kurva på längden följer han bra, men viktkurvan var det lite sämre med.
Han är ju så himla dålig på att äta riktig mat :( Han tycker inte om någonting längre! Förut var det bara burkmaten han inte riktigt gillade, men åt hemlagad, nu spelar det ingen roll.. Han äter inte ens sån hemlagad mat som han har tyckt om och ätit tidigare :( Det har verkligen blivit jättesvårt, och jag HOPPAS att det går över fort!

Vikten var absolut inget att oroa sig för som den var nu sa hon, men hon tyckte att vi skulle fortsätta försöka få i honom riktig mat, 2 gånger dagligen och att vi skulle ha i lite extra smör i hans mat, kanske även i gröten. Så skulle jag ringa och boka en tid i mitten/slutet av september för en omvägning.

Den andra delen av undersökningen som var utvecklingsmässigt gick också bra, att han inte fått några tänder än och att han inte kryper riktigt spelar ingen roll för de är ju så himla olika från barn till barn. Han drar ju sig framåt istället, så han förflyttar ju sig iaf. :)


Påväg hem från BVC idag, sötpluppen ♥

Torsdag

Idag är det dags för ett BVC-besök igen, 8 månaders undersökning den här gången. Sist vi var dit var väll 2 månader sedan eller nåt. Så det ska bli väldigt kul å se hur han har vuxit och så :)

Tycker tiden var lite dålig bara, det är ju mitt i när han sover egentligen, så jag vet inte om jag ska försöka hålla honom vaken så han får sova efteråt istället eller om han ska få sova när han brukar och "riskera" att han vaknar och blir sur när vi ska gå för att han sovit för lite?
Iofs så somnar han väll, hur än vi gör, i vagnen på vägen dit kanske :/ haha.

Magnus kommer även hem idag! Han skulle egentligen kommit hem imorgon eftermiddag, men dom behövde tydligen inte vara där imorgon! :)) tjohoo :)

Skitvarmt, storm och solsken

Idag kom Marina hit efter jobbet och drack kaffe! Väldigt trevligt måste jag få säga!! Det var såå längesen vi träffades nu, längesen vi ens pratade riktigt i telefon? Något vi annars gjort var och varannan dag typ..
Hon har varit så upptagen och utepå under semestern att hon knappt haft någon tid över alls :/ Roligt för henne såklart, mindre kul för mig ;) Haha! En gång kom vi fram till att vi hade träffats under hennes semester, ca 2 timmar eller nåt, pga att de tog lång tid innan jag var framme pga andra ärenden innan, å sen skulle hon iväg.
Så det var verkligen kul att hon kom förbi idag!! :)

Det har varit soligt och skitvarmt, sen helt plötsligt blåste det upp till storm typ?
Det började med åska, sen började det regna så in i HELVETE och blåsa, sen även hagla? Det bara small överallt här i huset så jag trodde allvarligt att fönstrena skulle hagla sönder! :S Men dom höll! :)Fast jag upptäckte efteråt att det hade regnat in genom fönstret i vardagsrummet?!!? Det låter kanske sjukt, men det var ett flera mm tjockt vattenlager på hela fönsterbrädan, även vatten på gardinerna, lite på soffryggen, och massa på golvet.. Samma sak i två till fönster men inte alls lika mycket vatten.. 3 handdukar var jag tvungen att använda innan jag fick bort vattnet.. :/ papper eller disktrasa funkade bara inte.

När det slutat regna så kom solen fram! Å mina föräldrar hämtade mig och Oscar då det var onsdagscruising på byn! :) Efteråt fikade vi på centrumcafé, gott och trevlig kväll alltså :)

Igår förresten så åkte jag Oscar och min far till Söderhamn då jag gärna ville på H&M, för att köpa byxor till Oscar då han har dåligt med det, och förhoppningsvis hitta en present :)


Detta följde med hem till Oscar :) Men det jag hade tänkt köpa som ett "paket" i present fanns inte allt så det blev inte färdigt. Lägger inte ut något kort på de jag hittade, utifall personen kanske läser min blogg? Vad vet jag :)

Nu ska jag också sova, som älskade Oscar gjort nu i några timmar ♥

Ni får vänta ännu längre..

Men SUCK!!! Gu vad irriterad jag blir!!!!! Här har jag suttit nu och ÄNTLIGEN tyckte att jag hade tid, å börjat skrivit min förlossningsberättelse och lite annat innan. Så råkar jag trycka på fel "knapp" på mobiljäveln så jag helt plötsligt är ute ur bloggen, går tillbaka och ALLT ÄR BORTA!!!! Helvete!!! :/ :(

Visst, jag hade inte ens hunnit skrivit hälften, men det var ändå FÖR MYCKET för att försöka skriva om nu! Nu blev det ju förstört, det tar ju tid, å det blir ju väldigt långt även om det inte ens hann bli hälften som jag skrev... SUCK säger jag bara!

Så nu, om det är någon som "väntat", får ni vänta ÄNNU längre på min förlossningsberättelse. Punkt och slut!

5 Augusti

Sitter och slö tittar på tvn och har druckit en kopp kaffe. Det blev inte nån städning idag heller, får försöka imorgon då kanske? ;) Men har iaf tvättat lite idag igen, och diskat lite, inget av de är klart dessvärre.. Det bara fylls på mer och mer, tråkigt evighetsgöra är vad det är! :) Haha!

Min kära far var hit och hämtade mig och Oscar så spenderade vi eftermiddagen/kvällen hos dom. Kanske kan skylla på att det var därför städningen inte blev av ;)
Mat fick vi där också, lasagne, såå gott! Längesen vi gjorde det här hemma :)

Igår kväll satt jag å gluttade på kläder på H&M (istället för att städa), och la "lite" sånt jag skulle vilja ha, och sånt Oscar skulle behöva i varukorgen. Tänkte även kika på herrkläder men innan jag klickade in där såg jag hur många varor som låg i varukorgen, så jag var tvungen att titta hur mycket priset hade landat på "so far". Över 5000kr! Omg tänkte jag och slutade helt enkelt att kolla. Haha!
Jag hade ju inte tänkt beställa nåt, men det hade ju varit väldigt skoj om jag kunde köpa allt, så det var inte alls lika roligt längre när jag såg priset ;) Haha.

Förstår inte hur fasiken jag lyckades plocka ihop så mycket!? :/

Avslutar med att berätta att Oscar inte fick någon fläskläpp ändå! :) Tjoho, vad glad jag är att han slapp det! :)
Jag kanske inte ska säga för mycket, men den borde väll ha kommit redan om det skulle bli någon, eller?

Ensamma

Magnus skulle ju börja plugga som jag skrev i nåt inlägg förut, i Stockholm, och imorgon är hans första dag. Så idag klockan typ 14 åkte han..
Jag började sakna honom redan innan han åkte bara för att ja visste att de dröjer enda tills fredag eftermiddag tills vi träffas igen..
Å jag hatar att vara ensam, undrar vad vi ska sysselsätta oss med? I stort sett alla börjar ju jobba imorgon också. Men NÅT ska vi väll lyckas komma på iaf :)

5 hela dygn ska jag och Oscar vara själva. Det känns också konstigt, å lite nervöst. Hur ska de gå? Självklart har jag haft Oscar själv länge förut, men inte liksom i 5 DYGN :S Men det lär väll gå bra det också, hoppas jag :)

Jag körde igång en tvätt nu på kvällssidan och tänkte att jag även skulle försöka städa lite. Men den där städningen blev det inget av :/ Får försöka ta det imorgon istället, för nu ska jag hänga den där tvätten och sen lägga mig. Är såå trött.
Godnatt på er! :)

Mammas lilla hjärta! ♥Supervarmt igår, då kom lilla poolen fram ♥
Älskade unge!!! ♥ Kommer du få fläskläpp nu? :'((

Skräckupplevelse

Usch, Oscar har ju inte lärt sig att krypa ännu, men han drar sig fram liggandes på golvet å hjälper till lite med fötterna/bena. Han sitter bra själv, men är lite hastig med vad han vill göra ibland. Tex när han ska ta någonting eller flytta på sig eller försöka ta sig framåt på nåt sätt.

Å idag satt vi på golvet som vanligt, leksaker runtomkring oss å han håller på å försöker förflytta sig, å man kan ju inte precis sitta å hålla i honom hela tiden för hur ska han då lära sig, krypa tex. och sånt? Å de är ju klart att han tippar eller ramlar ibland när man inte hinner med att ta emot, men idag var de hemskt!
(det är lite svårt att förklara men ni får försöka föreställa er)

Jag tror att han fastnade med sitt ena ben i sig själv (typ lite under det andra, som en halv skräddarställning) när han satt på golvet, när han lutade sig framåt för att troligtvis ställa sig i krypställning. men hann inte riktigt med, med händerna å kunde inte balansera upp det hela eftersom ena benet "satt fast". Jag hann inte med att ta honom, så han for rätt ner i golvet med ansiktet, och med nappen i!
"ojojoj, de där gjorde nog ont :S" tänkte jag samtidigt som jag lyfte upp honom, vänder på honom å han grinar/skriker så han är pluggröd i ansiktet, tårarna sprutar och luften liksom tar slut (ni förstår nog hur jag menar) jag försöker trösta honom och plockar även upp en leksak för att "distrahera". När jag då tittar på honom igen så ser jag, fulla munnen med blod å de bara forsar (utblandat med saliv men de tänkte man inte på då) å jag får typ panik!

Magnus är under denna händelse i badrummet och rakar skallen på sig själv.
Jag flyger upp från golvet å rusar in i badrummet med handen under hakan på Oscar, å liksom "Magnus, Magnus han blöder du måste hjälpa mig!"
Torkar med papper och tar även iskallt vatten, å försöker se vart allt blod kommer ifrån. Men det slutade inte så man såg ingenting, Oscar hade självklart ont och ville inte att vi skulle torka å man fick inte titta å bara skrek.

Det tog ganska lång tid innan de slutade blöda riktigt men vi kom fram till att det måste varit insidan av underläppen som spruckit av smällen, han fick dricka massa kallt vatten ur flaskan också för att förhoppningsvis lindra svullnaden som säkert kommer komma. :(

Usch, de va så jävla hemskt! Å Magnus blev "sur" på mig så vi tjafsade samtidigt som vi försökte torka och kolla Oscar, å jag mådde jätte dåligt för att jag inte hann med att fånga honom och var rädd pga att han blödde så pass mycket som han gjorde, och blev skitledsen å grinade för allting som hade hänt/hände.
Känner mig som världens sämsta! Fy! :'(
RSS 2.0