Mellandagsrea!! = Failed..

Drog iväg till bollnäs med far min och Magnus idag för att shoppa lite på mellandagsrean :) Men de ända stället jag handlade på med rea (i kläd-väg) var JC, å dom hade "tag 3 betala för 2" i heela butiken (!!) Så självklart hittade jag bara ETT plagg som jag ville ha, så det blev inge billigare för mig ändå =/ hahah..

Jag tycker faktiskt att jag hade lite "otur" också, eftersom jag inte hittade nåt som jag ville ha, det brukar jag jämt göra annars! Som när man inte har pengar, eller bara tycker att de är liite för dyrt, men inte idag på rean minsann.. JC, Kappahl, Lindex och Åhlens var vi in på i stan, å jag fick med mig ETT plagg hem!? Inte ens nå underkläder, nån accessoar, en parfym eller lite smink! Så typiskt =/ 
Eller så var de väl för att vi var lite sent ute kanske, så sånt som jag skulle vilja ha redan hade "gått åt"? :) Haha!

Sen handlade jag lite på Dollar och Rusta också, tex en julgran och julgransfot till nästa år, halva priset på de, å de var den ända rean eller rabatten som jag var med om på min shoppingtur, för resten av de jag handlade var det ordinarie pris på :)
Får väl se om jag kanske måste klä den också, såhär efter jul, så vi får ha en gran en liiten stund iaf =/ ;) Hehe..

Summeringen blir väl att rea-shoppingen misslyckades, men ja är väldigt nöjd med mina inköp ändå :)

Juldagen!

God jul på er, i efterskott!! :) Hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig julafton :)



Jag hade iaf en jätte trevlig julafton! Det ända tråkiga med den dagen är att den tar slut lite väl snabbt tycker jag! =/ Fast det är en hel dag.. Haha! :P
Men jag är iaf otroligt nöjd och glad med hela den dagen och för alla klapparna jag fick! :) Tack såå jätte mycket för allt!! Jätte trevligt och roligt, mycke glädje och mys är vad den dagen bringar :)

Några saker jag fick var; Marilyn Manson's bok - Den långa vägen ut ur helvetet (yaay!!), En lock/plattång som jag ville ha, kläder, hår- och kroppsvårds produkter, sängkläder, pengar m.m. Har inga kort på sakerna, som jag hade förra året, men lite kort ska ja allt slänga upp nu :) Super glad för allt!

Lite bilder från julafton! (Knäppte en del utan blixt, därav lite suddiga kort, men mysigare ljus ;) )


                            Far, Micke & Jenny                                   Morfar, Bror å pappa


                         Kusinerna kollar på kalle                                                           Mor min! <3


               Kusinerna, sugna på paketen? ;)                    Pappa (less på mitt knäppande?), mamma å morfar!


                                   Lite ego!                                                                           Dekoration!


                       Emma knäpper kort på mä!                                                   Emily spelar ;)


                                                 Emily                                                                        Emma


                           Fikaa!! :D                                                                    Ljus


                          Ego, språking in das fånen!                                               Lite schnee? :)

Emma knäppte ju också kort, som ni såg ;) Undrar om moster min kommer lägga ut nå av dom korten på facebooken eller nåt ja? Skulle nämligen vilja ha nåt kort därifrån också om dom blev skapliga :) Tex "fulkort" som hon knäppte på mig ;)

Nu så!

Här kommer bildernaa!



Å så lite mer ego:


Nu, sova! G'natt! :)

Dan före dopparedan!

Det blev ingen färgning nr 2 i onsdags, hon hade inte hunnit köpt nån färg innan jobbet eller nåt :) Haha!

Som rubriken lyder så är det ju dan före julafton idag, och jag å Magnus har varit till mina föräldrar och ätit julmat :) En liten tradition som vi har i våran familj pga att vi alltid firar jul hos min morfar, och aldrig hemma, så brukar vi därför äta julmat och umgås lite själva dagen före :P Å när vi var mindre fick jag å bror min även öppna ETT varsitt paket, men de har vi slutat med för flera år sen nu, å spar alla till riktiga julafton istället :)

2ggr på 22 år vet jag av att vi har firat jul hemma (det kanske är fler gånger också men jag minns bara EN av dom iaf), ena gången var för att min bror va sjuk (detta är jääätte längesen, så jag har inget minne av det, men jag fanns iaf enligt mina föräldrar) å den andra gången var för 6-7 år sedan, med Ruth och morfar då också såklart men vi var hemma hos oss.

Men iaf så var de otrooligt gott med julmat! Å mätt som tusan blev man, så nu är det paltkoma deluxe känns det som.. hahah! :) Ska ta å hinka lite mera kaffe så matsmältningen kommer igång riktigt, så kan jag nog hålla mig vaken ett tag till åå :)

Knäppte nåt kort också, men dom lägger jag ut lite senare, orkar inte just nu ;P

Tejp........

Tänk va fort dom här veckorna har gått, jag kan inte riktigt förstå att de är julafton om bara tre dagar =/ Men de är väl som sagt för snön kanske, som kom sent iår.. Jag tror iaf att det är därför :)

Var till bollnäs med Cissi i måndags, å kom hem med 2 söta julklappar och lite andra småsaker :) Å när jag skulle slå in dom där två julklapparna igår så upptäckte jag att vi inte hade någon tejp... =/ Åkte ut på byn, smockat med folk på ICA, som vanligt, så vi åkte vidare till konsum istället. Tror ni att dom hade någon tejp där? Nää... Hur typiskt är inte de då?! haha :) Men nu är dom inslagna iaf!

Natten som var färgade jag slingor på Marina, hon slutade vid 00 så de blev de ganska sent innan allt var färdigt :) Å typiskt nog så blev det i stort sett ingen skillnad på håret =/ Så hon kanske skulle komma inatt också efter att hon slutat, beroende på hur trött hon är och om jag orkar sa hon, så skulle ja färga på henne igen, fast hela håret då tror ja :P
Jag hoppas att hon är pigg, de är ju så roligt att färga tycker ja, å se förändringen liksom :) Skoj, skoj!

18 December

Det blev en riktig bakdag igår (lördag), det vart inte så mycke olika men de tog upp större delen av dagen iaf :) Jag klev upp vid 11 å vi åkte till mina föräldrar vid 12 tiden, drack lite kaffe å prata och började sedan bakningen, tog en pause mitt i allt å käkade lite pizza, vi delade på en pizza alla fyra; jag, magnus, mor och far eftersom vi skulle äta plankstek senare ;) Sen fortsatte vi baka lite till!
Kärleksmums, massa negerbollar och chokladmuffins gjorde vi, och mor min gjorde vanilj drömmar, "märtas skurna chokladkakor" och pepparkaks-sockerkaka :)
Sen började vi med maten, de är så roligt att laga och äta maten när alla hjälps åt, de blir sån gemenskap liksom :) Redan under bakningen började jag få ont i ryggen, så de hade jag resten av kvällen.. haha :) Men vad gjorde de när man hade trevligt? :) Å efter maten fikade vi, de vi hade bakat då såklart ;) Kom hem vid 20:30, så som sagt, större delen av dagen gick åt :)

Idag har ja varit hos mina föräldrar igen, men den här gången för att fira min bror, som egentligen fyller år imorgon (28år), men dom tyckte att de va lämpligare att fira idag :) Så idag blev de gofika igen, hähä!
Fick även veta att vi kommer bli 10 pers på julafton detta år, då min moster, hennes man och deras två barn också ska komma. De har vi ju bruka varit nån gång förut också, men nu var det flera år sen sist.. Så de lär väl bli livat, men ja tycker de ska bli skoj ändå, de är ju inte så ofta ja träffar varken moster eller kusinerna mina :) (dom enda kusinerna jag har, att tillläggas, för er som inte visste att jag bara har 2 kusiner)

Men iaf, när alla människor hade åkt så rakade mor min skallen på mig! Självklart inte hela då, bara min sidecut som var förjäkla lång! Å fy tusan va konstigt de kändes, att bli rakad med en sån där apparat alltså, usch! Men de blev gjort å nu är den kort igen, jippie :D Sen kom Marina hit å fikade och färgade håret på mig i kvällst, så nu behöver ja inte tänka på håret inför jul och nyår iaf! :) haha.. Tack såå mycket, både mamma och Marina! :)

Förresten!! Igår kväll nån gång efter att vi kommit hem från mina föräldrar så kom en sån här å hälsade på när ja stog ute å förpestade lungorna lite! :)


En Hermelin! Nå så förjävla söt alltsåå!! :D


En lite bättre bild på hur dom ser ut :)
(Båda bilderna är från google)

Nu blir det varm oboy å en ost macka, och titta på nåt avsnitt av nån serie :) GÖTT!

Vår?

Snön som äntligen kom å de blev ljust och mysigt, börjar redan töa bort, det är som att de skulle vara vår redan nästan... Jag hoppas verkligen att snön kommer tillbaka och att vi får en riktigt vit och fin jul ändå! :) De är ju trots allt 8 dagar kvar, å mycke hinner väl hända på 8 dagar (? kan man ju hoppas iaf).

Julkorten som vi skickat har börjat kommit fram till alla olika ändamål också, jag har fått SMS hit, MMS dit, FB-inlägg och samtal av några vänner, nära och kära (6st hittills) som tackar för julkortet :) Haha, de är väl inget man behöver göra egentligen tycker ja, fast visst blir man ju glad ändå :) Å så får ja ju veta att de verkligen har kommit fram också, då ja varit ganska osäker på vissa adresser när jag sökt på internet å alla inte funnits registrerade där ja vet att dom bor :P Hahah..

Idag äre fredag, å ja skulle ha masat fram snabeldraken och kört igång med städning här medans de är dag, så kan man ha kvällen till annat... Men det är ju såå trist att städa, så de går lite segt att komma igång.. Får köra igång lite musik på aningen högre ljudnivå så går städningen alltid lättare, då kan man liksom dansa runt med dammsugaren och moppen å "leka rockstar", eller nåt, för en stund! ;) haha..

Lördag imorgon, då ska vi till mina föräldrar och blir väl säkert där i stort sett hela dagen skulle ja kunna tänka mig, eller om vi åker fram och tillbaka då. Vi ska iaf baka, massor med göttigheter hoppas jag :) Å till kvällningen ska vi äta plankstek med dom! MMMmm va gött! :D

Natten går tunga fjät ...

Idag är det den 13 december, alltså "luciadagen". Inget man riktigt märker av nu när man inte går i skolan längre. För, när man va liten å gick på dagis/låg/mellan-stadiet hade man ju luciatåg i skolan och sen fick man fika, å när man blev äldre och inte ville vara med i nåt luciatåg så fick man ju ändå sitta å titta å lyssna på de, och fika efteråt.. Å inga barn har man heller så man går inte iväg å tittar på nåt luciatåg, så nu får man ju inte det årliga luciafikat! Så som sagt, det märks inte av längre, men det är ju den dagen iaf :)

Jag är ju ganska mycket för fika som ni vet ;) Ett riktigt kakmonster!! :D Haha..

Meen, vi har iaf varit till mina föräldrar nu ikväll å fikat, inget luciafika, men fika iaf ;) Å så följde ja med mor min till ICA & Konsum en vända, men jag hittade inget av de jag letade, typiskt! Får leta de någon annanstans..
Fick även en av mina trevliga små "attacker" på ICA, vi hann vara där i några minuter bara, snacka om pinsamt! Haha.....

Blir alldeles klen i hela kroppen, känns som att man ska tuppa av vilken sekund som hellst, lite små illamående, började svettas som en tok och likblek. Å mensvärks-attacker på de också den här gången.. =/ Efter lite jämrande (från typ kött avd. till brödet, orkade knappt varken stå eller gå så ja satte mig där ja kunde) så slet jag av mig jackan å säckade ner mig på en hylla inne vid kyl-avdelningen, satt med armbågarna på knäna och höll en ansjovis-burk (som mor min skulle köpa) mot pannan/ansiktet/halsen för att svalka mig lite.. Å efter några minuter när de hade blivit lite bättre så kunde vi gå vidare, å innan vi ens var vid kassorna så var det bra igen.

Jätte konstigt de där tycker ja, det kommer fort å händer bara några enstaka ggr per år, å jag har ingen aning om varför (?).. Men nu var det väldigt längesen sist, så självklart skulle de ju ske på en offentlig plats som ICA då.. :( Tur att de inte var så mycke folk där..

Men nu sa får de räcka med detta, lite kaffe på det här så :)

Sovdax!

Skulle ha sovit för längesen, men blev uppe å kollade på några avsnitt av House M.D :) Sen fastnade jag framför datorn också, och därav detta inlägg.. Jag hittade nämligen ett par skor som jag väldigt gärna skulle vilja ha, och vill dela både glädjen och sorgen med er läsare :)
Jag har hittat ett par UGG's! Jag har aldrig, ALDRIG, gillat dom skorna (de gör jag fortfarande inte) men pga att folk som HAR såna skor, säger att dom är så sköna och varma och allt de nu är så smittar de liksom av sig lite, även om dom inte är så "lockande till utseende"..
Men iaf; DESSA skulle jag verkligen vilja ha! Dom såg ju bara för härliga ut på nå vis :)


                   (UGG Australia: Classic Cardy Black)

Det sorgliga med detta är ju då att UGG's, som ni säkerligen vet, är INTE billiga.. Dom billigaste av den här modellen och färgen, som jag har hittat, kostar 1799kr! Alltså, 1799kr!!! De är väldigt mycke pengar för ett par stickade skor de tycker jag! Som inte ens finns i min storlek dessutom! Vilket gör de hela lite mer deprimerande =/

But I want them anyways!! ;)

Snön har kommit!

Jaa, idag när man klev upp å kikade ut så snöade det å var det alldeles vitt på backen och på träden :) Å det har snöat till och från under hela natten och dagen, mest till tror ja, så det har ju kommit en del snö nu :) 
Då känner man att det faktiskt är vinter nu, tycker jag, för de borde ju inte smälta bort den här gången? Det är bara kylan som fattas, men för min del kan den hålla sig borta också, det räcker gott och väl med 0 till några minus grader, så pass att snön ligger kvar å det inte blir slask bara :) Då är de perfa!

Har inte gjort något speciellt idag, kollade på idol-finalen nu ikvällst bara.. Amanda Fondell (stavning?) vann ifall nån vill veta :) 
Skulle nästan ha masat iväg mig å postat julkorten så dom kommer iväg någon gång också! Men de går väl lika bra imorgon :) haha

Trök-tvätt!

Tvätt, tvätt å tvätt.. Idag har vi tvätt-tid, sånt är ju alltid lika kul (not), har snart tvättat tre maskiner å ändå är de hur mycket som hellst kvar.. Torktumlaren fungerar inte, torkskåpet fungerar inte å de är inte speciellt varmt i tvättstugan där de hänger tvättlinor, så påslakanen, handukarna (och sånt som är större) som tvättas kommer säkerligen inte vara torra när vi måste ta upp de till lägenheten.. Ganska jobbigt de där tycker ja, för då måste vi ju försöka hänga upp de överallt i lägenheten så de får torka istället.. =/ Visst, de går ju de också, men de ser inge vidare ut å de känns väldigt "stökigt" :)

Har börjat på med julkorten som jag skrivit om också, men jag är ju så petig, inte nog med att ja skriver som en kråka så tycker ja inte att korten blir så bra heller.. Men men, de får bli som de blir :) 

Love music!

Hade lite dålig fantasi idag, så rubriken fick bli vad det blev :P Det blev ingen tripp till bollnäs igår, annat kom ivägen, så vi bestämde att vi skulle åka idag istället, men det blev inte så heller :) haha! Så vi får la se när det blir av :)

Ska nog försöka få till några julkort ikväll, jag har suttit å tittat på alla saker som var med nu ett tag, så något lär ja väl få fram bara vi hämtar limmet :P

Har väl inte så mycke mer att skriva, så jag kan väl slänga in en låt, så lever inlägget upp till rubriken ändå ;)


Riktigt härlig, högt! ;)

Jag kanske skulle ha gjort en kategori för inläggen med låtar i också? Det lär ju bli fler med tiden :)

En ny vecka har börjat!

Igår var det ju andra advent som ni alla vet, men jag själv har rätt dålig koll på de där just detta år! =/
Jag har inte hittat någon adventsljusstake!?! =/ Alltså en riktig, som man har stearinljus i, så man tänder ett ljus varje advent.. Vi har ingen sån, så jag tänkte köpa en, för de är ju så mysigt tycker jag! Men jag hittar ingen! :( Är väl kanske därför jag har lite dålig koll på situationen också ;) haha..

På kvällen igår så var jag till mina föräldrar en vända iaf, å som vanligt så glömmer jag ju ta med mig de jag gått dit för att hämta! =/ Jag fattar inte, mitt minne är som en guldfisks! Jag kom ihåg EN sak, å de va mina sockar (som jag glömt varje gång i flera veckors tid innan) för jag är ju så dum å använder mina foppa-tofflor fast jag köpt vinterskor, å då behöver man sockar annars fryser man litte om fotarna! :) =/
Men ja fick så ont av vinterskorna, jag brukar inte få skavsår, men dessa skor får ja väldigt ont av.. Dom är jättehårda, de är som att gå omkring med snowboard skor, eller pjäxor då, så förstår ni nog hur jag menar med att skorna är hård... =/

Idag snöar det lite igen, inte lika som igår, men man ser att de flyger massa småa snöflingor iaf :) De är bra tycker jag, så att man kan se att det är vinter :P

Nu snart ska vi fära till bollnäs, igen, men denna gång med Marina och Robert :) Så jag ska väl inte sitta å slöa framför datorn längre, måste göra mig klar istället, så vi är redo när dom är klar för att åka :)

Söndag

Det är julskyltning i Alfta idag, Cissi frågade om ja kanske hade lust att följa med dit en vända, så vi får se hur de blir da :) Å det snöar också! Jätte mysigt :) Hoppas att de fortsätter och att de ligger kvar den här gången :P

Igår var jag och Magnus barnvakt ute i ovanåker :) Så vi köpte och käkade pizza tillsammans, tittade på tv, pratade och skrattade och byggde med lego :P Haha! Jätte skoj :)

Har väl inte så mycke mer att skriva så ja slänger in en förjäkla bra låt istället! :)



Högt! Högre! HÖGRE! ;)

Snabbuppdatering!

Igår kväll var jag till Malin en sväng, å de var väldigt längesen sist! Men det var lika trevligt som de brukade vara :) Sitta å språka massa å fika litte, de är verkligen trevligt och guld värt :)

Å idag var jag till bollnäs igen, med Malin den här gången, å handlade lite till :) Bara smågrejer, men däribland ett jättefint litet "kit" för att göra egna julkort :P Så det måste jag försöka knåpa ihop några av någon dag, och hoppas att fantasin inte sätter stopp för det den här gången :)

Sen nu ikväll har jag å Magnus käkat god mat, och tittat på idol. Nästa vecka är det final! Men jag tyckte att de var jätte tråkigt att Moa åkte ut ikväll! =/ Fast jag tror att hon kommer gå vääldigt långt ändå, fortsätter hon som hon har gjort, och fortsätter skriva sina egna låtar så :)



För denna låt, som hon har skrivit själv, är ju bara så sjuukt bra!! :)
Jag hoppas verkligen att hon fortsätter i samma stil, eller liknande! GO MOA! :P

2011-12-01

Jaha! Idag var det första december då, å ingen snö så långt ögat kan nå, nä här regnar å blåser det bara.. TRÖK!

Hela gårdagen och kvällen kan man väl smmanfatta som en berg-och-dalbana tycker ja =/
Den började ju ganska plant och lite ryckigt pga att jag inte kom upp när jag hade ställt klockan så Magnus fick väcka mig, sen gick det bara uppåt när ja började kvickna på å vi for iväg te Bollnäs och handlade julsaker å de :) Sen, väl hemma igen var det lite jobbigt åt ryggen att stå å stryka massa, men de gick ju över ganska fort :)
Pratade iaf med Cilla och bestämde att vi skulle ses liite senare, så jag gick över till mina föräldrar en vända för att hämta lite fikabröd å slå in nån julklapp, DÅ gick berg-och-dalbanan rätt nir i backen typ kändes de som, då mor min berättade en tråkig sak. Jag blev så arg och upprörd! Å det syntes på henne att hon mådde dåligt, och nästan att hon skulle börja gråta när hon berättade.. Vi pratade och efter ett tag började banan gå sakta men säkert upp igen, efter det träffade jag Cilla vi gick en liten promenad och sedan till Centrum Cafét å fikade å allt var bara trevligt, DÅ får jag istället ett samtal från en vän som berättar att nån hållt på å typ trackasserat henne med massa snusk, och allmänt konstiga, sms hela natten och hela dagen när hon jobbat! VAD ÄR DET SOM HÄNDER liksom?!? Visst, jag skrattade ganska friskt åt vissa saker den där människan hade skrivit just pga att de va så sjukt, men samtidigt är det ju hemskt! Jag kan ju förstå att det blir lite otäckt när man säger ifrån å "hotar" med att kontakta polisen om personen inte lägger av, å han fortsätter ändå! Så JAG blir ju självklart lite orolig för min vän!
Men det hade varit helt lugnt senare på kvällen och så, efter att hon svarat helt klart och tydligt att hon inte känner denna person, så jag hoppas verkligen att den där människan har fattat allt och slutat helt nu!

Usch, nog med de där nu, å till nåt roligare istället, som får avsluta det hela :)
Sanna fyller år idaag!! :) Så GRATTIS GRATTIS till dig!!!! :) Jag tror inte att hon läser min blogg men jag skriver så ändå :P
RSS 2.0