Shopping

Förresten! Vi köpte några nya tröjor/body till Oscar idag i Bollnäs också, han har typ inget kortärmat, å det behövs ju när det börjar bli varmt :)


Så dessa plagg fick följa med hem idag :)

Men NU ska här sovas! Så himla trött, å sent lyckades det bli idag igen också :/
Natti natt ♡

En och en halv vecka.

Förra veckan började, och bestod mestadels av att vi agerade flytthjälp, då mina föräldrar fick börja flytta till det nya huset då. Men på onsdagen slutade vi tidigt för att åka ut på cruisingen på byn :) Å fredagen fick vi "ledigt", då var det midsommar och vi hade bestämt att vi skulle "fira" den med Malin och Jeppe det här året. Det blev grillat med hasselbackspotatis, lite alkoholhaltiga drycker för dom andra, jag var nykter som vanligt och lite tok under kvällens gång :)
Oscar var också med hela kvällen å somnade runt 20 tiden (ovanligt!!?) men skönt också ;)
Det blev en väldigt trevlig dag och kväll iaf :)

Denna vecka har hittills även den bestått av att vi har agerat flytthjälp. Å än är det grejer kvar! JAG har också grejer kvar där, fast vi redan har hämtat hur mycket som helst! :S Och typ allt har vi dumpat av på ovanvåningen då vi inte vet vart vi ska göra av "skiten", å där ser ju ingen annan om någon kommer och hälsar på, så det är kaos där kan man säga! :( Jätte tråkigt å jag blir bara less av att se röran, det hade ju varit lätt fixat om man visste vad man skulle göra med allt! :/
De mesta har vi lastat in i vårat sovrum men det är även massa kartonger i "hallen" där uppe. Jag måste försöka ta mig i kragen å börja gå igenom allt, eller åtminstone lite i taget, någon kväll när Oscar somnar tidigt så vi kanske kan få någon ordning där snart igen... :/

Idag har det regnar nästan hela dagen så det blev inget flyttande idag så då drog vi iväg till Bollnäs å handlade lite en vända istället, men jag är helt säker på att det var massa saker jag hade tänkt köpa nästa gång vi åkte till Bollnäs men de enda jag kunde komma på när vi väl var där, var att vi skulle köpa på oss våtservetter, och såna där "slädar" man hänger på gardinstången till panellängder. Men några slädar fanns minsann inte! Hoppas att dom får hem fler nåt tag så dom inte har slutat med dom :/

I helgen är det big lake run, och jag tror att hela våran lilla familj ska åka med mina föräldrar, så himla mysigt! Hoppas jag att det blir iaf :D
Oscar har varit SUPER grinig dom här senaste två dagarna så vi har hållit på att bli tokiga nästan här hemma! Så man är VÄLDIGT trött i kropp och knopp nu på kvällarna. Jag bara hoppas hoppas hoppas att det är något snabbt övergående så han inte kommer vara det då också! :) Men han verkar trivas väldigt bra ute eller borta så det går säkert bra :)


jag lovade en bild på köket, och såhär ser det ut för tillfället. Lite grejer här och där också men så fick kortet bli den gången! :)


Oscars rum har fått blivit ett tillfälligt "gästrum" :/


Och såhär "trevligt" ser vårat sovrum ut för tillfället med en del av mina saker :/ Typ en gång att gå på bara.. (hallen har jag inte knäppt något kort på, men de står ca 7 lådor, några påsar och massa skor där också) :(


Oscar förra veckan utanför mina föräldrars nya hus ♥
Stora killen som blev 7 månader i söndags!! ♥ ♡ ♥

Sent, trött.

Klockan är mycket å jag är trött, men med tanke på att det var ett tag sedan jag skrev nåt nu igen så tänkte jag försöka få ihop ett inlägg ändå.

Jag tänkte börja med något tragiskt.
Igår fick vi höra att en ung kille här i byn hade tagit sitt liv kvällen/natten innan.
Det var ingen som jag kände personligen, men det är ju i lilla Edsbyn vi bor i så visst vet man vem han var, och har väl träffat honom någon enstaka gång. Och jag har ju kompisar som kände honom.
Han var bara 21 år, 3 år yngre än mig, han hade hela livet framför sig! Å jag måste bara få säga att även fast jag inte kände honom så sörjer ja ändå med familjen, och andra nära och kära, jag kan inte riktigt föreställa mig hur det är men självklart är det fruktansvärt! Jag förlorade själv en barndomsvän för över 9år sedan. Och nu som "nybliven" mamma skär det även en HEL DEL i "mamma-hjärtat" att få höra sånt här. Det finns inte ord för att kunna beskriva de, bara så hemskt, så tragiskt!
Jag blir alldeles tårögd och de är svårt att hålla tillbaka tårarna när jag sitter och läser på Facebook vad vänner skriver och när man ser vad hans familj och andra vänner skriver. Det enda man kan säga är väl att man hoppas att han kommit till en fin plats. Vila i frid Micke.

Fast det har gått nästan en vecka sedan jag skrev sist så har vi inte gjort så mycket under den här tiden. Vi har hämtat ganska mycket av mina saker hos mina föräldrar, så nu är det kaos på övervåningen! De enda stället som vi hade fått riktig ordning på :/ haha! Så typiskt, men vi får plocka med de lite nu och lite då, när vi fått mer ordning på andra ställen och vet vart vi kan göra av allt mitt "skit" :)

Det har även gått framåt med köket, så nu sitter alla luckor och lådor på plats, i dom skåp som blivit uppsatta då, men det fattas bara två vanliga skåp, och ett "fläktskåp". Sen är det fortfarande diskmaskin, fläkt och spis som fattas :/
Även bänkskivor, diskho, köksblandare och några väggplattor är på plats. Så det börjar se riktigt bra ut nu! :) Jag har tyvärr inget kort på de, men jag kan knäppa ett imorgon och lägga ut om jag kommer ihåg :)

Här kommer några bilder på Oscar som får avsluta inlägget, godnatt allesammans! ♥


Älskade plutt, så fort det blir reklam på tvn måste man titta ♡
Dessa två sista bilderna är från idag när Oscar somnade i min famn ♥ Älskade!

A few pictures.

Några bilder från dagarna som gått :)
Haha, rolig text på en student lastbil :) "Tur att man gick i en klass med idioter annars hade man känt sig utanför!"
Köket just nu.


Typ nyss, reklam på tvn ;)


Jag idag.


Från instagram.


Haha, mupp :)

Sista försöket

Nu har jag försökt uppdaterat FLERA flera gånger! Så har jag skrivit jättelångt å så kommer nåt annat emellan innan jag publicerat, så när jag sedan har skrivit klart och SKA publicera så står det att den inte kan ansluta till blogg.se å så är allt borta! Hur många gånger som helst så jag blir TOKIG snart!

Därför ska jag försöka skriva ett jävligt kortfattat inlägg nu!

Min födelsedag som var förra fredagen var stressig. Oscar var inte på sitt bästa humör å bakningen blev inge bra. Åtminstone två saker blev misslyckade, jag var till och med tvungen att kasta kakorna jag gjorde för dom stelnade inte?!? Det har aldrig hänt förut :/ Och jag hann inte baka allt jag ville heller.
Men sen var det bara trevligt! :)

När vi kom hem samma kväll möttes vi av nästa misslyckande, gardinstången som jag skrev om i nåt inlägg förut att vi skulle prova limma upp tillfälligt. Den hade ramlat ner, med väggfästena och liten bit av tapeten. haha! :) men vi fick skylla oss själva som inte tagit tag i det tidigare. Nu sitter dom som dom ska med plugg och skruv iaf :)

Köket börjar sakta men säkert ta form då vi fått upp några över och under skåp plus den nya kyl/frysen :) Tjoho!! :)

Onsdag morgon åkte vi till Södertälje för att fira Rebeckas student! (det är Magnus storasysters äldsta dotter).
Det var jätteroligt och trevligt! Å man blev så himla glad av allt tjo och tjim, det var kanon väder och Rebecka var jättefin!! :)
Dagen efter shoppade vi, och jag handlade som vanligt lite för mycket. Men de är roligt med nytt också! :D Å det är extra svårt att låta bli å handla till Oscar :)

Igår åkte Magnus iväg på en 24 timmars kryssning eller vad de heter, och kommer hem ganska sent ikväll någon gång tror jag. Så den här helgen är jag och Oscar ensamma. Men igår eftermiddag följde vi iaf med Marina till alfta en vända, och sen hem till hennes mamma å drack lite kaffe å så bjöd hon på rabarberpaj! skitgott! :)

Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, kanske tar vagnen å knatar till mina föräldrar en vända.
RSS 2.0