Julskyltning!

Som jag skrev tidigare så skulle jag på julskyltningen med Cilla, det var inte så mycket att se men det var ju trevligt iaf :)
Förutom att det var rätt slaskigt på trotoarerna så man blev pissblöt om fötterna =/ Men, det är ju lite av en tradition :)
Hon följde även med hit efteråt och hjälpte mig hänga upp lite glitter och andra julgrejer :) Så nu är det rätt mysigt här hemma, och jag tror att allt är klart.. På denna våning iaf ;) Nere har vi bara satt upp ljusstakar och julstjärnor så där blir det till och pynta också, men måste städa RIKTIGT först.. :) de får nog bli till veckan eller helgen :)
Innan Cilla gick hem så pratade vi om skolan och körkort.. Jag VILL SÅ GÄRNA ha körkort.. NUU, vill jag ha de.. Men ja måste bli klar med skolan först, annars blir allt bara rörigt och jag tror även att jag skulle proioritera körkortet före skolan, å då blir jag ju av med studiebidraget.. Å de vill jag ju inte :) Så vi kom fram till att vi måste sätta fart med skolan å bli klar med de så vi kan börja med körkort sen :) (Förhoppningsvis ganska snart) Det är ju roligare om man har någon med sig också så man kan hjälpa och peppa varandra :)

Kom på att vi ska fram med "julmattor" i köket också så allt är ju inte klart :) Jag har även knäppt lite kort här hemma nu när de är pyntat och så, som jag tänkte att ja skulle lägga ut.. Men de får bli imorgon eller någon annan dag :)

Men nu blir det sova!
Natti, natti!

I väntan på..

Wohoo! nu har vi pyntat lite mer idag, men än är de inte klart, fast de är inte mycket kvar.. :) De var ju sån där längdskidåkning idag som alla skulle kolla på =/ Så tråkigt med sport tycker ja.. Vi har iaf ställt ut lite tomtar och hängt upp julkulor lite här och där :) de blir så fint, jag får väl ta å knäppa lite kort när allt är klart så får ni se hur det der ut :)

Men nu ska ja inte sitta här längre, väntar på att Cilla ska komma så ska vi gå ut på julskylningen :)
Kanske skriver igen senare..
Bye bye så länge :)

Första advent

Det var iaf inte Magnus bil det handlade om.. Magnus ringde de där numret och frågade, men han på andra sidan luren var ute efter en helt annan bil, i en NÅGOT annan prisklass, han försökte få tag i numret till de som har en svart cheva -57a här i byn. Den har ni väl sett? SKIIIIT snygg å säkert i topp skick, om man gämför impalan med den så är ju impalan bara junk nästan :) Så, de vart lite fel där, men de är jag glad över, jag tycker inte vi ska sälja impalan, även om den kanske är liite av en plåtlåda :) hehe..

Eftersom jag har varit ganska dålig på att blogga nu på senare tid så kan jag ju berätta att vi har satt upp alla ljusstakar och julstjärnor nu.. :) Vi har även satt upp en gran ute och plockat fram lite av det övriga pyntet, men det är inte så mycket.. Förutom JULGRANEN som jag klädde i förrgår :) Jag är så glad, de är SÅ MYSIGT! Ni kanske tycker att det är lite tidigt att klä julgranen nu, men de tycker inte jag, jag tycker bara att det är otroligt mysigt :)
Vi måste nog ta och plocka fram allt annat pynt också tycker ja :)

Idag är det ju första advent så jag ställde klockan imorse så jag skulle komma upp å kunna äta frukost med resten av familjen och tända det första ljuset :) Julskyltning är det idag här i byn också, å den får ja väl gå på med mina föräldrar antar ja, eller om jag försöker ringa någon.. Magnus ville inte :( Han har blivit lite vrång och tråkig nu på senaste tiden tycker ja =/ Men, om han inte vill så får ja väl gå med någon annan då bara...

Men nu ska ja gå ut i snövädret en sväng :)


  Första ljuset tänt :)

Ööh? Va? =/

Det blev en tripp till Bollnäs igår iaf, lite senare än väntat men de var roligt att komma iväg en vända :)
Skumt, nyss kom det hit någon som ingen av oss känner, som pratade över att någon hade ringt henne och pratat över en cheva som hon uppfattade på både beskrivning av bil och beskrivning vart den brukar stå (alltså här utanför) att det var våran bil, så hon gav mig nummret till den som hade ringt.. =/ Ganska konstigt att någon vet hur bilen ser ut och vart vi bor men inte har något nummer till någon av oss, och bara ringer någon annan som vi inte ens känner.. =/ Aja..
Nu måste ja gå ut med Misty :)

Tjingeling så länge!

Sorry!

Nu har jag varit en dålig bloggare igen, det har bara inte blivit av när de har varit så sena kvällar de här dagarna.
Men lite kortfattat så har jag umgåtts med Cilla, druckit kaffe, varit ute och gått, pluggat å PLUGGAT, haft prov, spelat, knäppt kort och lite sånt :) Igår träffade vi Marina också, å vi pratade om en tråkig sak, men hade även jätte kul efteråt :) Det var även meningen att jag skulle följa med henne till Bollnäs idag, men ja tror inte att det blir nå..

Jag kommer tyvärr inte på något bättre att skriva nu så de kommer säkert komma massa inlägg sen, när jag kommer på allt ja gjort :)
Nu ska ja gå ut en vända med Misty! :)
Hej så länge :)

Världen?

Slutade extra tidigt idag eftersom svenskan var inställd så vi hade bara matte. Åt på skolan och gick sedan hem, och nu har jag suttit här framför datorn och kollat på videor på msn, å fy f**n vad äckliga, konstiga och sjuka saker som händer i världen alltså!!

En video handlade om en kvinna som hade en tumör i hjärnan, eller de trodde iaf kirurgerna, men när dom skulle operera så såg dom att det var det en mask!! Läkarna trodde att hon fått masken av att ha ätit fläskkött som inte var riktigt genomstekt eller från att någon som inte tvättat händerna efter ett toalett besök hade hållt på med maten.. Kan ni tänka er de eller!? En MASK i hjärnan!! Fy f**n va vidrigt!!
Länk till denna video.

En annan var om en man som åkte tunnelbana med sin son, de stog å pratade, pappan pussade sin son på kinden och sa åt honom att gå å sätta sig (de stog båda två innan), sonen går å sätter sig å då drar pappan upp en HAMMARE ur sin väska å börjar misshandla en helt oskyldig man som bara sitter där! Vilka sjuka människor det finns! (Han hade en lång kriminell bakrund men man anfaller ju för tusan inte folk!!)
Länk till denna video.

Ännu en annan var om en man på en mentalsjukhus, som ramlar och slår i huvudet i golvet, personalen bara hjälper honom upp å går iväg, tar blodtryck ger honom ett glas vatten och sätter honom på en stol. Personalen sätter sig sedan och spelar kort, när dom spelat klart gick dom å släckte lyset för natten, mannen sitter fortfarande där på stolen (28 april)! Dagen efter är mannen jätte klen och orkar inte ens korsa benen (han sitter fortfarande på den där stolen), han blir bara sämre och typ förlorar medvetandet.. och sen klockan 21 (29 april) (!!) sätter dom honom i en vanlig stol med hjul på (typ en gammal datorstol) och rullar iväg med honom, en ambulans kommer och mannen avlider strax efteråt. =/
Bra personal! NOT...
Länk till denna video.

Tänk vad mycket sjukt som händer..
Nää, nu ska ja göra nåt annat tror ja.. Skriver väl säkert nåt mer senare.
Tjingeling så länge!

Suck, att allt ska vara så svårt!?

Det här nationella provet var också skit svårt.. Jag skrev inte ens ett helt A4... :( 
Jag blir så besviken på mig själv, fast de var ju inge lätta saker att skriva om, men ändå.. =/ Jag hoppas jag i alla fall får godkänt på de också så det är över någongång.. Sen är de "bara" nationella i svenska och matte kvar..... Jag har för mig att nationella i svenska är att man skall skriva om något som man får välja ur ett häfte, och att hålla tal (å jag hatar att prata sådär inför en klass), sen i matten är det bara ett prov (elr bara å bara, matten är as svår).. =/

I alla fall så, efter nationella provet idag följde Cilla med mig hem också och tog en kopp kaffe, och spelade lite :) Det var trevligt. (Fast, även spelet var svårt, var tvungen att göra om flera miljoner ggr ibland...)

Å nu på onsdag har vi (jag och Cilla) de där kompliterings provet (stavning?) om kretsloppet.. Så imorgon blir de plugga och åter plugga efter skolan.. Å när det är avklarat så är det bara att RÅPLUGGA, igen, inför politik provet som vi har på torsdag.. =/ Men SEN är det nog lugnt på provfronten ett tag.. Hoppas ja...

Nu ska ja nog gå å sova så jag förhoppningsvis inte försover mig imorgon.
Natti natti!

Internet krångel och julgardinerna!! :)

Internet fungerade inte som de skulle här igår kväll, så det blev inget mer inlägg då..
Det blev iaf både spela och städa igår.. Eller städa å städa, blev bara dammsugning, orkade inte plocka bort allt joll som ligger överallt =/ Så de finns mycket mer städning kvar att göra...
Cilla var hit igår också, men då gjorde vi inget.. Var meningen att vi skulle kolla på film, men ja hade inte riktigt någon lust med de =/ Konstigt tycker ja, för ja ville ju kolla på film innan hon kom hit =/
Aja, idag är det iaf måndag, och jag ska ha ett till nationellt prov ikväll.. 17:30 ska ja till gymnasiet och göra det sista nationella i engelska, "writing".. Jag hoppas och tror att det går bättre än de andra två nationella.. Jag fick iaf G på dom andra men de var inte så mycket mer.. Man skulle ha 36 poäng sammanlagt på de två proven, och jag fick 40.. =/ Otroligt missnöjd, med tanke på att jag inte hann med allt på läsförståelsen.. Men samtidigt nöjd eftersom ja fick G iaf..

Jag kom ihåg bilderna idag iaf, så här är två bilder på de nya fiiiina julgardinerna :)

                       
 Titta va mysigt!! :)                Närbild på en tomte på gardinerna, 
                                                             så söt :)

Vi började även julpynta lite smått här hemma igår, ställde ut ljusstakar och hängde upp julstjärnor i fönstren, men tände inget av de.. =/ Mina föräldrar tycker att de är lite förtidigt.. Så de var bara lite förberedelser.. Men jag ska nog få dom att ändra sig ;)
Nu ska ja gå och dricka lite kaffe, skriver väl kanske igen senare :)

Tjingeling!

03:20 Ojojoj :)

Det blev visst inget mer inlägg igår, var väl lite fullt upp kanske :)
Det blev iaf inge städa igår, så ja måste väl kanske göra det idag istället då.. =/
Under dagen igår så gjorde ja inte så mycket, typ ingenting.. Jag satt vaken, pratade lite i mobilen, sov någon timme mot kvällssidan, åt middag å sedan kom Cilla :) Jag tycker att vi hade väldigt trevligt igår :) 
Vi spelade TP, drack kaffe, gick till preem, och gick lite längre, vi var även till källarn (föredetta Södran) en sväng och kikade lite, men de är ju ingen man känner där längre alla är nya, de är nya fritidsledare, så dom känner man inte längre, bara högstadie ungdomar så dom känner man inte heller, vi hade TUR att Johanna var där för hon var den enda vi kände, och de var ungefär tredje gången hon var där och första gången vi var där :)
Sen gick vi hem till mig igen, å drack lite mer kaffe, de var ju så himla kallt igår! -11,3 grader var de när vi var ute och gick!.. Åkte och köpte lite godis på statoil, och åkte sedan hem för att spela data spel :) winter sports någonting spelade vi, de är typ slalom, störtlopp, curling, konståkning, backhoppning å såna saker man gör då.. Magnus var med och spelade han också, fast han ville bara spela när jag och Cilla inte spelade :) 
Å sen spelade vi Need for Speed Undercover de var också roligt :) förutom att de inte går att spela två på datorn, mot varandra samtidigt alltså, så vi fick turas om istället.. Men de är ju roligare om man tävlar mot varandra :)
Så det blev lite sent igår också, 03:20 gick Cilla hem :) Sen låg jag vaken en halvtimme eller kanske mer och kollade på när Magnus spelade :)
Det  var ju skiit kul att spela :)

Jag knäppte iaf kort på julgardinerna igår, men ja glömde ta med mig kameran när ja satte mig här, så jag lägger in de någon annan gång när ja inte känner mig lika lat, och orkar springa fram och tillbaka när jag glömt kameran :)

Men nu ska ja gå och antingen städa eller spela lite need for speed :)
Nää, nu får ja nog skärpa mig lite, måste ju städa..

Jag ska försöka komma ihåg att skriva ett till inlägg här idag =/ Å förhoppningsvis lägga ut något kort då :)
Tjingeling så länge!

Godmorgon!

Inte så längesen jag vaknade, blev sent igår hos Cilla.
Som ni förstår så gick jag till Cilla igår, å vi bara satt och pratade, pratade å pratade :)
Daza (hennes granne) hade fest så de kom folk lite nu och då in till Cilla också, för att säga "Hej", det var också trevligt :) Förutom de två sista.. Dom stannade kvar såå himla LÄNGE.. Jag stannade kvar tills dom hade gått innan jag gick hem, så Cilla inte skulle behöva vara själv med dom.. Vi satt nästan å tjata på dom att dom skulle GÅ, men dom bara babblade på.. Ungefär såhär var de:

(Cilla och Emil)
- Kan inte ni gå nu? de börjar bli sent å ja tänkte gå å söva ja.
- Jaadå, men vet ni då? ... (å bla bla bla bla bla bla bla....)

Inte ens en kvart senare:
(Cilla och Emil)
- Men, kan ni inte gåå nu dåå? ska söva ja..
- Joo, men har ni hört den här låten ... (bla bla bla bla....)

(Oftast Emil som svarade, den andra sa inte så mycket.. Över huvudtaget)

Men dom gick tillslut iaf, å då satt jag kvar hos henne i kanske 15 min till, å gick sedan hem, så jag var väl hemma runt ... 01:50 kanske? Sen sooov jag till typ 12 idag, så jag har inte hunnit gjort något idag.. Än.. Förutom en kooort promenix med vovven och druckit en kopp kaffe :)

Förresten!! jag kom på att jag follade mors julgardiner igår också, OCH hängde upp dom :) de blev såå fiint!!
De är väl inte förtidigt att sätta upp julgardiner nu? Det är ju faktiskt första advent nästa söndag, å de är ju bara gardiner :) Det är ju INTE några ljusstakar eller julstjärnor, BARA gardiner.. :)
Plus att en av våra grannar faktiskt har satt ut en julgran i trädgården :)
(jag har glömt bort att knäppa kort på gardinerna men ja får göra de nåt tag, kanske lite senare idag så ska ni som läser få se dom :)

Men nu ska ja gå å göra något annat.. städat nere skulle jag gjort, får se om de blir de.. de är ju så tråkigt att städa, men de behövs VERKLIGEN!.. Aja, jag skriver väl igen senare :)
(Det blev ett lite längre inlägg denna gång, de var ju roligt :)

Tjingeling så länge!

Rooligt :) vs. tråkigt :(

Blir ett två-dagarsinlägg idag också.
Igår kväll var Cissi hit och umgicks med mig, de var riktigt roligt att umgås med henne för engångs skull, det är inte så ofta vi träffas och umgås :) Vi bara satt och pratade, drack kaffe, åt kladdkaka och spelade TP, riktigt roligt var de. Jag vann också, något som jag aldrig lyckas göra annars på TP, så de kanske var därför de var kul att spela också? :)

Idag har ja inte gjort så mycket.. Mest bara suttit i soffan här hemma, och haft tråkigt.. =/ Skulle även umgås med Cilla ikväll men vet ej hur det blir med de.. hände lite grejer under eftermiddagen/kvällen så får se hur de blir med de.. Hon skulle höra av sig när hon är hemma igen, så de märks väl då hur det blir.. Känns väldigt tråkigt tycker ja.. jag tycker inte om när det händer kompisar saker sådär.. Å när vi umgås brukar vi nästan aldrig göra någonting, men nu hade jag suttit och nästan planerat lite saker som vi skulle kunnat göra, som jag hade tänkt föreslå för henne.. Typ kolla på filmer å proppa i oss godis och popcorn, spela nå spel (typ TP ;), kort eller need for speed :) eller något annat PC-spel, Gå ut och gå m.m. (förstår inte varför, men jag har helt plötsligt börjat verkligen tycka om att gå ut å gå, ja vill röra på mig). Men nu känns allt som att de är för mycket.. :(

Får se om jag skriver något mer inlägg senare.. nu ska ja bara sitta och vänta tror ja, eller om jag går ut och går en vända själv.. tror inte ja gör de, så tråkigt att gå ensam, men vi får väl se..

Tjingeling så länge..

Onsdag och torsdag

Blev lite sent igår så jag orkade inte skriva något till inlägg då. Men Marina var hit igår och hälsade på en liten sväng, de va skitkul att träffa henne och umgås ett tag tyckte jag :) Senare, efter att Marina hade åkt, så kom Cilla hit och vi bakade kladdkakan, fikade och drack kaffe, jättegott var de :) Sen var vi ute och gick i kylan och bara pratade, MASSOR :) Träffade folk och pratade, pratade å pratade. De var också jätteskoj, att träffa lite folk å prata :)

Idag har ja inte hunnit med så mycket mer än varit i skolan och kommit hem och ätit, än så länge.
Förutom att Cissi var hit en snabb sväng alldeles nyss och röksällskapade med mig å pratade lite skit :) Det var också väldigt trevligt :)

Men nu ska ja försöka hitta på nå annat..
Bye bye.

P.S. Förresten, grattis i efterskott morfar! som fyllde år igår :) D.S.

Prov, prov, prov..

Idag hade vi prov i samhälls ekonomi, som jag skrev om igår. Meen, de gick inge bra.. eller, de gick ganska bra men inte tillräckligt, så på onsdag den 26/11 ska jag göra en del muntligt.. Jag minns inte ens vad de var längre så jag måste ta å kolla upp det =/ (jag har skrivit upp de :)
Så nu har jag tre prov nästa vecka... Va jobbigt!

Just nu sitter jag å väntar och hoppas att de blir mat snart, jag sväälter.. =/
Lite senare ska Cilla komma hit och baka kladdkaka med mig :) De ska bli riktigt gott!! :)

Men nu ska ja försöka hitta på nåt annat att göra en stund, får se om jag kanske skriver ett till inlägg senare.

Tjingeling så länge!

Pluggat!

Idag har det gått riktigt bra i skolan, iaf med matten.. Jag är riktigt chockad över mig själv faktiskt, och glad över att matten går bra en gång :) Så jag satte mig till och med med de när ja kom hem, och pluggade tills jag inte förstog nå mer, inte så långt men en bit i alla fall :) 

Sen kom Cilla hit :) Vi pluggade inför provet vi ska ha imorgon, i samhälle, om samhälls ekonomi..
Jag hoppas det provet går bättre, och inte som engelska nationella ja hade igår :( Förresten, det resultatet får jag nog veta på torsdag.
Nästa nationella prov är redan på måndag (24/11), men då är de skriftligt, så de går nog bättre.. förhoppningsvis..
Sen har ja ett till prov i samhälle, men det är om politik, och de är nästa torsdag (27/11)..
Mycket prov nu på bara två veckor, jobbigt.. Men bara jag pluggar så går de nog bra.. :)

Nu ska jag nog gå å lägga mig och sova. Ska kliva upp tidigare än vanligt imorn, jag och cilla bestämde att vi skulle träffas på skolan iaf en kvart innan vi börjar. Så vi skulle hinna plugga lite mer och "förhöra" varandra innan provet (som vi har 09:05).. Såå.. Natti natti!

Nationella prov skit!

Jahopp, idag hade jag nationella prov i engelska, både läs- och hör-förståelse.. Började 17:30 och slutade strax efter 20:00.. Å de gick ju jätte bra, eller INTE.. Suck..
Jag fattar inte varför jag är så dålig på just proven!?! Annars går de ju bra bara jag gör det jag ska..
Jag har ju inte fått veta nå resultat än men jag VET att de inte gick bra eftersom det var väldigt mycket jag inte svarade på =/ Men jag får väl hoppas, hoppas, hoppas att jag får G på de iaf (tror det är omöjligt men hoppas får man väl göra) :)

Annars har jag inte gjort nå idag, eller joo.. Jag har slagit in julklappar och strykit (eller strykt kanske?) mors julgardiner.
Jag vill så gärna ha jul NUU!! Jag vill pynta hela huset, klä julgranarna, spela jul musik, baka pepparkakor och lussebullar, tända massa ljus och hellst ska de snöa lite också :) Åå.. Jag vill, jag vill, jag vill!!

      
                            

Titta bara så mysigt och fint!

Två i ett

Jag skrev ju inget här igår så jag får ta två dagar idag :)

Igår var vi till Bollnäs och skulle julhandla, men de blev tyvärr inte så mycket :(
Men jag hittade lite saker som jag vill ha, fast jag köpte inget av de, förutom godis :)
T.ex. en jätte stoor tavla! JÄTTEFIN var den!! Ångrar att jag inte köpte den =/ Hittade även två böcker, en med BARA choklad recept och en Elvis bok som jag verkligen VILL HA!! (måste nog åka och köpa dom ändå ;) Plus en massa prydnads tomtar och sånt, som jag också vill ha! Meen, jag var för snål.. jag vill ju köpa massa nya kläder, men de kommer säkert inte heller bli av..
Efter det var vi iaf och hälsade på Daza en sväng, och sedan hos Madde, Jan och Theo :) Där blev det kaffe och GODIIS :D
När vi kom hem igen var familjen Öst här, så då blev det fika igen :)

Idag har VI varit hos familjen Öst, i stort sett heela dagen, vi åkte dit vid 15 tiden och kom hem igen vid 21 (var hem därimellan också, mindre än en timme, sedan tillbaka igen, haha.. :)
Så båda dagarna har varit väldigt trevliga, jag gillar ju att vara borta också :)
Å nu sitter jag här, och äter godis, igen :)

Men det har dessvärre inte blivit nå pluggande den här helgen =/ Jag får försöka ta tag i det imorgon.. Suck, tråkigt..
Men nu ska ja gå och titta om de finns något annat gott, istället för godis.

Tjingeling!

Hmm?

För det första så är jag jätte trött nu för tiden, men de vet jag orsaken till..
Men jag har även börjat längta otroligt mycke tillbaka till högstadie-tiden.. Hade alltid så himla roligt då!
8:an var bäst, då var man ju inte minst längre och de kompisar ja har som är ett år äldre var ju också kvar där då. :) 
När man började 9:an blev de liite sämre eftersom de flesta av mina kompisar började gymnasiet då, och då traffades man inte lika mycket..
Jag saknar mina kompisar, och allt man hittade på då, det var aldrig någon lugn stund, nästan inte en minut utan skratt..
Nu för tiden är det aldrig någon som har tid att umgås på samma sätt längre (inte ens jag egentligen, pga skolan, men jag umgås MYCKET hellre än pluggar!), och när man väl träffas så hittar man inte på något :( Plus att man umgås inte lika länge heller.. Å jag tycker att det är så tråkigt.. Jag älskar de få vänner jag har, å jag saknar dom och den tiden så mycket..

Av de kompisar jag har så umgås jag bara med Cilla nu för tiden, men missförstå mig inte, för det är inte så att jag inte vill de, vi har ju jätte roligt tillsammans! :) Men mina andra kompisar ser man knappt skymten av längre..

Man hade i stort sätt alltid roligt förr, så jag längtar tillbaka..
Det var ju även väldigt tråkiga stunder under högstadiet, men de är väl klart att man minns alla roliga och bra stunder mer. De är väl dom man vill minnas. :)
(Något fel med mig? Vilken normal människa längar tillbaka till högstadiet liksom?)

Men nu ska ja gå å sova. Natti Natti!

Typiskt

Jag försov mig idag, något som börjar bli lite av en vana, men de har inte varit såhär mycket tidigare.. 45 minuter försov jag mig idag.. :( Vaknade av att Cilla skickade ett SMS, å tur val väl de! :)
Sen var det full fart! Fram tills andra lektionen, engelska, å vi skulle läsa.. Då höll jag på att somna.. =/ Men jag höll mig vaken :)

Nu ikväll har Cilla varit här, igen :) Hon hjälpte mig att prov-hänga de nya jul-gardinerna som min mor köpt, skitsnygga! De är stjärnor och söta tomtar på :) (det kanske inte låter så fint med det var de!)
Vi gjorde även massa annat men de orkar jag inte skriva..
Jag är så trött nu så jag tror jag går och lägger mig, en ganska tidig kväller för engångs skull. :) 

Å så får jag sova lite längre än vanligt, för imorgon börjar jag 09:35! *wohoo* :)

Natti Natti!

Onsdag

Jaha, nu var onsdagen borta då.. Jag lämnade in engelskan idag, och fick faktiskt välja en ny bok att läsa, fast de var bara två ja fick välja mellan, så jag valde "Girl with a pearl earring" ändå. Hoppas att den är bra.
Efter skolan följde cilla med mig hem och vi badade våra hundar, så nu är dom rena och jättefina :)

            
  Nybadad Sacha (osäker på stavningen).
Lilla stackarn frös efteråt, så hon fick en filt :)


Vi drack kaffe och fulade oss lite. *Hahahaha*

                          
             Haha jag                                           Cilla :)

Å senare gick vi en vänta i denna iskalla kyla, men det var en väldigt kort vända denna gång. Bara till Preem fram och tillbaka :)

          
         Vi igen, på väg till Preem


Jaa, då har ja skrivit nåt här idag igen :) Börjar bli lite framsteg med mitt bloggande tycker ja :)
Men nu ska ja gå å sova, torsdag imorgon (idag ser ja :) så jag börjar tidigt.. =/

Natti Natti!

Stolt!

Nu är jag stolt över mig själv! Jag har suttit och pluggat ikväll! :) Vad duktig jag är.
Så nu har jag läst ut "Pictures of hollis woods" och skrivit om den, så imorgon är det bara lämna in det (och säkert rätta lite fel), och sen är det bara att låna en ny bok.. Tror att det var "Girl with a pearl earring" som jag skulle läsa när jag var klar med den här boken.

                                                 
(Ett kort när jag satt och pluggade,           Här är "Girl with a pearl earring" boken
     och drack en kopp kaffe :)


Men nu måste jag gå och sova, måste ju komma upp imorgon.
Natti Natti!

Första gången..

Nyss var det den första gången jag skrev en "kommentar" i någons blogg. Det var i Malins :)
Jag passade även på att läsa lite när jag ändå var där :) å jag fattar inte, hon är så himla duktig!..
Jag måste få tummen ur arslet och plugga RIKTIGT jag också..

Jag skulle läst klart boken som ja lånat på engelskan, jag har ju inte så mycket kvar av den..
Satt fart med samhälle uppgifterna, och göra de där provet..
Gjort svenskan, jag har ju nästan hela uppgiften klar, nedskrivet för hand på papper =/
Jag skulle även ha gjort en hjärn operation, så jag förstog matte uppgifterna, så jag kommer framåt någon gång..


             
Matte boken, och boken jag läser på engelskan,
     "Pictures of hollis woods" heter den.

Svårt eller? :)

Igår tänkte jag att ja skulle ställa klockan så jag skulle komma upp i skaplig tid, och förhoppningsvis hinna göra något vettigt här hemma under dagen. Men jag var tydligen så trött igår när ja la mig, så jag glömde bort att ställa klockan.. =/
Vaknade sent som vanligt, trött och slut som jag alltid är på morgon, och fick inget gjort..

Har ätit på skolan med Cilla.. Mina föräldrar berättade idag att dom håller på att sluta röka också.
Efter att jag fick höra de så försökte jag bara hålla mig undan (Tror faktiskt att min mor försökte ta cigg av mig när jag var ut med Misty också, för när jag kom in stog hon i hallen och en ciggarett låg på golvet. Haha, ganska komiskt :)
Klockan 22:08 följde jag med min far till Statoil, då skulle han köpa cigg :) haha, lyckat..
Men dom klarar det väl förhoppningsvis, sen är det bara jag kvar :)

Men nu blir det sova, det är ju skola imorn igen.. suck..
aja.. först ut, sen sova.
Natti Natti!

Dålig bloggare..

Jag är visst ganska dålig på att blogga.. Det har ju gått ett par dagar sen sist nu, men jag ska försöka bli lite bättre på det. Det är nog lite segt att komma igång i början kanske :) (eller så är det bara så att ja är glömsk elr väldigt lat).

Igår var det fars dag och vi var bort bjuden på mat. Vi fick: fläskfilé, klyft potatis, sallad, bröd och allt vad de var :) JÄTTEGOTT och trevligt var det iaf! :)
Tack så jättemycket (igen) Madde!! :)

Senare på kvällen när vi hade kommit hem, gick jag ut och gick en vända med Cilla. Det var också trevligt, även fast det regnade under nästan hela vändan som vi gick. Sen fick ja bjuda på kaffe och kakor :)
Innan hon gick hem så stog vi ute och pratade i säkert 1,5 - 2 timmar, under den här tiden kom en man fram till oss å vi blev lite små nervös eftersom vi aldrig hade sett honom förut (å de är ju inte ofta sånt händer i lilla Edsbyn), klockan var typ 00:40 (å vem är vaken i byn den tiden på en söndag? förutom vi då.) och vi började även tänka på den där snuskot i Sthlm som frågade oss om vi ville smiska honom (fast de är ju rätt STOR skillnad på Edsbyn och Sthlm :) Det han ville var iaf att hitta rätt, och vi fattade inget, men till slut kom vi på vad vi trodde han letade efter, då sprang han till bilen och åkte iväg.. DÅ satte våra fantasier igång igen, haha allt var bara tok :)


                      
           Cilla :)                 Jag röker, haha så jäkla ful bild         Cilla och jag


Men nu ska ja gå och dricka lite kaffe :)
Skriver senare igen, men då blir det ett inlägg över idag :)

Tjingeling!

P.S. Grattis i efterskott alla pappor! D.S.

      
             Min pappa

Jag blir så less!

Jag bara måste skriva detta på bloggen, för att visa er alla vilken otur jag har haft den senaste.. halvtimmen, MAX. 

Jag har varit JÄTTE godissugen länge nu och ville tidigare nu på kvällen gå till statoil och köpa godis, men efter en stund kom jag på att ja inte kunde gå, för mina föräldrar hade lagt sig.
Men då tänkte jag att Magnus säkert kan köpa med sig när han åker hem, fast ja var inte ens säker på om han hade nå pengar med sig.
Jag skickar SMS och frågar om han blir kvar där länge, han svarar "45min till kanske :)" alltså kommer inte han vara hemma före 00.
Då tänkte ja att jag tar och äter nå annat här hemma då, och då blev ja SÅÅ sugen på glass å kolasås, men kom ganska snabbt på att kolasåsen tog slut sist jag åt glass, så ja gick upp och kollade om vi hade chokladsås istället (men visste inte ens om vi hade någon glass).

Glassen sket jag i att kolla efter när jag hittade en chokladsås tub som hade gått ut för flera år sedan... å då hade jag tömt typ hela skafferiet innan jag hittade den.... =/

Men DÅ tänkte ja att "ääh, jag tar väl flingor och mölk istället då", så plockar jag fram en djuptallrik och en sked, å när ja tar i fling paketet så tycker ja att den är väldigt lätt (fast flingor väger ju inte mycket) men när ja kollar ner i paketet så är de ju nån jävel som bara sparat nå jävla fling flisor kvar på botten!!!

Då blev ja så HIMLA LESS så nu sitter jag här med ett stort glas mjölk och 8 st pepparkakor, och hoppas att jag blir snäll igen..

(Anledningen till att jag inte kunde gå iväg för mina föräldrar lagt sig var för Misty, min vovve)

Å jaa, så kan det gå.. oturligt nog. Men nu ska jag sätta mig och knapra i mig pepparkakorna som är kvar, och sedan sova, jag börjar ju 08:05 imorgon! Förbaskade torsdagar..

Natti Natt!

Rastlös, och har tråkigt..

Jaha.. Nu sitter jag här igen, och skriver det andra inlägget för idag. Jag är helt ensam hemma och jag blir så rastlös då, när det inte ens finns någon här att prata med.
Så jag tänkte: "jag sätter mig och skriver ett till inlägg på bloggen då".

Idag har jag varit på skolan, som vanligt, och på engelskan fick jag veta att jag är ganska duktig på att blanda då- och nu-tid när jag skriver, vilket jag tycker är lite mindre bra, men "de är inte hela världen" som Kurt sa.
Efter skolan umgicks jag med Cissi ett tag, och efter att hon hade åkt hem så ringde hon, igen :) Hon undrade om jag ville ut och gå med henne, å det är väl självklart att jag ville de! Det är alltid roligare att vara ute och gå om man är två :)
Så hon kom tillbaka och vi gick en liten vända. Jag, Cissi och Misty. Trevligt, trevligt :) Men nu är det över en och en halv timme sedan hon åkte hem. Ingen annan har kommit hem igen heller.
Jag skulle haft körkort, då hade ju jag också kunnat åkt någonstans.... suck.

Det blev ett lite längre inlägg denna gång, de var ju skoj iaf :)
Men nu orkar jag inte sitta still här framför datorn längre.
Tjingeling!

Mitt första blogg-inlägg

Jaa, nu är det tänkt att jag också ska börja blogga, och då är ju detta mitt första blogg-inlägg.
Kanske skriver fler inlägg senare nån gång.
Ett tråkigt och kort inlägg blev det, men alltid en början till "blogg-livet" :)
Vi får väl se hur det kommer gå i framtiden med de här.

Tjingeling så länge

RSS 2.0