Hello bloggen!

Nu var det längesen jag bloggade igen, så ja tänkte att de får bli en liten uppdatering nu.. :)

Det har inte hänt så mycket, å jag har inte gjort så mycket heller, men lite småsaker kan jag iaf skriva :) 

Jag minns inte när det var, men det var ett tag sedan iaf.. Jag klev upp en morgon och var riktigt trött, å då menar jag verkligen riktigt trött också! Jag klädde på mig ändå och gick upp, ut i hallen för att ta på mig utterkläder och gå ut med vovven. Jag tycker det känns konstigt, det känns som att någonting är eller sitter fel.. Jag tittar i hallspegeln och tycker att tröjan sitter lite konstigt, inte alls som den brukar sitta iaf.. Jag börjar titta och upptäcker då att jag har satt på mig tröjan upp och ner (!!).. Kan ni tänka er det eller?! upp o ner, inte bak o fram eller ut o in, utan UPP O NER!! Hahaha! (Det var en tröj/klänning med stor krage och "pingvin ärmar", så den ser i stort sett likadan ut upp o ner) haha.. lyckad morgon!

En annan grej som har hänt står min kära far för.. Mina föräldrar hade väl antingen dålig fantasi den dagen eller så orkade dom bara inte göra mat, så mamma skulle äta havregrynsgröt, pappa skulle äta risgrynsgröt, och jag värmde mat som var kvar från dagen före.. Lasagne!! :P
Pappa värmde sin gröt först, risgrynsgröten. När den är klar sätter han sig, mamma börjar värma sin gröt och jag håller på å tar det jag ska äta.. Å helt plötsligt utbrister pappa "Nä men? Vad fan är det här?" (i ett ganska högt tonläge) så både jag och mamma tittar dit, och ser honom stå där, tittandes på gröten med kanelburken i handen (Trodde vi iaf, å allt detta hände ju väldigt fort) så säger han; "Det är ju för fan CURRY de här"  WHAT?? Kryddar du risgrynsgröten med curry?? De visade sig att han tagit fel, troligtvis har har inte ens tittat på burken för att se vad den innehåller.. Hahaha, men roligt var de :) Alla brast ut i skratt :) Å jag tror inte att han hann krydda speciellt mycket, för han gick bara och letade kanelen, hävde på det också och satte sig och åt :) Hahahaha!

Ett tvärt avslut nu, jag orkar inte skriva mer, jag har fler "småsaker" att skriva om som har hänt, men jag tar det lite senare eller en annan dag, inte nu iaf :) hahah.. Den här lilla uppdateringen får räcka för tillfället.. :)

Bye bye!
RSS 2.0