Godmorgon

Här gjorde vi morgon strax före 8, Oscar vaknade lite tidigare också men efter lite mat så kunde vi ligga kvar och mysa ett tag (eller, host, halvsova ;)

Idag är det min födelsedag, och det känns som att det kommer vara "fullt upp" hela dagen, eller jag vet iaf att jag måste ta mig tid till att baka lite till fikat ikväll. Jag skulle baka massa igår men det blev bara att jag hann med negerbollar pga annat som kom ivägen hela tiden :/ :) Haha.

Så nu när Oscar somnat för vända igen (ovanligt tidigt med tanke på när han vaknade :/ ) så tänkte jag att slänga mig i duschen och kanske hinna äta lite frukost också? Sen ska Oscar badas, och när de är gjort så är det säkert dags att börja dra sig mot mina föräldrar för bakning.
Vi kommer ha fikat där eftersom köket är utrivet här och det känns typ som kaos med grejer och möbler och lådor överallt typ :/

Så får vi se om Magnus kommer vara med eller inte, beroende på hur han mår. Jag hoppas iaf att han kommer vara med! ♥

Får se om jag skriver fler gånger idag!


Golvet är nu lagt i köket!!! :D




Och Oscar är söt! ;) ♥

Nattinlägg

Stackars Oscar blev förkyld han också, men vet ju inte om det var vi som lyckades smitta honom eller om det är pga tänder, de kan tydligen bli typ förkylda då också har jag läst någonstans för ganska längesen.
Han fick inte feber igen utan var bara snorig typ två dagar å sen blev han mycket bättre, och hostig var han en dag också. Idag har han bara varit ytterst lite snuvig, skönt! :)

I torsdags var det den 23 maj, å våran älskade lilla plutt Oscar blev då hela 6 månader! ♥
Det känns lite sjukt att det har gått så lång tid redan, samtidigt som man kan tycka att det går väldigt sakta också dom gånger humöret tryter lite ;) Men när man tänker tillbaka nu så har det verkligen gått fort! :)

Igår tog Magnus tag i målningen i köket, han målade klart både tak och väggar där så nu är det golvet som ska läggas härnäst, vilket KANSKE skulle göras imorgon :) Riktigt skoj att det går framåt med allt! Även om det bara är lite nu och lite då så händer det iaf någonting :)
Å det ska bli såå skönt när det är klart! Så vi kan få bättre ordning här på nedervåningen, och alla möbler på den platsen där man vill att de ska stå så man får känna sig klar med flyttningen riktigt också! :)

Idag har jag och Oscar varit ensamma hemma hela dagen och kvällen, vilket har varit skittråkigt, jag blir ju så lätt rastlös, men samtidigt har det varit lite skönt också så jag har inte ens försökt hittat på nåt.. Cissi var förbi här en vända nu ikväll bara och tog nån cigg å språkade en stund, alltid lika skoj! :)

Imorgon är det mors-dag, vilket betyder att det även är MIN dag, min första, eftersom jag också är mamma nu! Haha :) Tror ju inte att jag kommer få nåt eller bli speciellt "uppassad" på nåt sätt men.
Får se om man försöker ta sig iväg till mina föräldrar för att gratta min mamma iaf, och försöka köpa nåt fint till henne isåfall ♥

Några bilder också;

Kläder som Oscar fick av mormorn och morfarn för nån vecka sen, till sommaren/sensommaren.


Kläder jag köpte till Oscar på Rättviksmarknaden.

Oscar ♥









Haha, gött med gröt ♥ Haklappen fick vi i "födelsepresent" till Oscar av min bror, kommer bra till användning nu :)

Nu blir det sovmatch! Godnatt allesammans.

Skit..

Man var väl dum som trodde att det bara skulle vara lite halsont som sedan skulle gå över och att det inte blev nåt mer än så :/ Nä, jag blev sjuk å har varit jätteklen. Är fortfarande sjuk men idag tycker jag det känns som att de börjar vända, skönt!

Det har ju inte varit speciellt skoj att både Magnus och jag har legat inne, sjuka å inte orkat gjort nåt, när det varit strålande sol och riktig sommarvärme ute några dagar. Så har vi ju lilla älskade Oscar också, som ska underhållas, självklart matas och som inte sover på beställning precis ;) Så all vila man hade velat ha när man mått som sämst har man ju inte fått och de tär ju på krafterna som inte fått laddat upp :)

Å även han blev lite dålig igår då han fick feber under natten, så han sov väldigt dåligt/oroligt och vaknade/gnällde/flaxade/sparkade VÄLDIGT många gånger under den natten. Inge snorig eller täppt utan bara feber så troligtvis var de för att tänderna är på gång på riktigt nu! Vi hoppas på de iaf så han inte ska behöva bli förkyld.

Jag la mig typ 22:45 på söndagskvällen (då hade Oscar sovit helt vanligt några timmar), å innan klockan slagit 24 vaknade Oscar ca 3-4 gånger, sen mellan 24 och 05 vaknade han 6 gånger och mellan 05-07 vaknade han säkert 6 gånger också!
Man tog upp honom, vyssa/trösta, la ner honom/slumrade sittandes med honom mot bröstet, vaknade av värmen och att man sov sittandes, la ner honom, så somnade man igen, å då vaknade han osv genom hela natten kändes de som.. Usch va trött å slut man var då kan jag säga. Men sen under dagen så var han ändå pigg, gnälligare än vanligt men det kan man väl förstå!

Men som sagt, annars har Oscar hållt sig frisk, å ingen feber idag hittills så vi håller tummarna för tänder, å inte nån förkylning! Inge mer feber heller för den delen, lillstackarn ♥

Men, vi hann med solen lite innan man blev helt slut i förkylningen iaf, minns inte vilken dag det var nu men vi käkade lite grillat med Anita och Hasse ute på deras altan i kvällssolen för några dagar sen. Då var jag mest dåsig och hade ett rivjärn i halsen, trodde även att jag skulle dö av svett och typ tuppa av på vägen dit med vagnen, å då bor dom bara något hus bort.
Haha! Då är inte kroppen som den ska :) Nog för att jag har dålig kondition, ännu sämre nu än innan graviditeten också, men SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIG är den faktiskt inte :)

Å Magnus drog iväg med Anita och Hasse, i söndags (tror ja, väldigt dygnavill nu elr hur de stavas) å hämtade lite möbler som vi skulle köpa; ett matbord med 6 stolar, en tv-bänk, en skänk, ett runt soffbord, en helkroppsspegel och en stor skänk, men då vi trodde att vi inte hade plats för den sistnämnda så fick den flytta hem till Anita och Hasse istället.
Smartass som jag är så kom jag på senare på kvällen vart vi hade kunnat haft den, något som var helt självklart egentligen. haha, aja de är så de :)

Bilder kommer när jag har knäppt några :)
Snart måste jag nästan sätta mig och läsa min egen blogg för jag vet att jag har lovat bilder på en del saker nu, men jag kommer inte riktigt ihåg på vad :) Haha.

May. 16, 2013

Sitter hemma hos mina föräldrar å sitter bara.. Oscar sover i bilbarnstolen än (har inte bytt ännu), mor och far är ute och röker.

Magnus är hemma och tittar på hockey, så grymt tråkigt! De verkar aldrig ta slut de där nedrans VMet eller vad de nu är.. :/ Det skulle iaf vara en till match efter den som är nu, som han också tänkte titta på såå jag och Oscar åkte hit istället.
Fast jag har ont i halsen (tredje dagen) och är lite dåsig.. Hoppas att jag inte är på väg att bli riktigt sjuk, å hoppas att jag inte smittar nån här.. :/ Pappa min är ju inte riktigt frisk från lunginflammationen ÄN han ee, så de vore väl inge vidare om jag skulle smittas :/

Aja i tisdags kom köket iaf å de va ju skoj! Förutom att de inte är klart i köket så vi får hushålla hela köket i kartonger i ett av dom andra rummen nere :/ haha. Men förhoppningsvis så ska de väl bli ordning på de om en snar framtid :)

Kan inte komma på så mycket annat att skriva just nu så de får väl räcka, kort och tråkigt kanske men det är ju nåt iaf :)



Bild från instagram när köket kom :)

Bara bilder

Bara massa bilder. Oscar ♥

















































♡ ♥ ♡

Faan!

Magnus tog tag i diskberget, jag gav Oscar mat å sen somnade han, la honom i sängen. Sen tog jag fram strykbrädan å började stryka gardiner, lycklig över att kunna sätta upp de i iaf ETT fönster i vardagsrummet.
När jag är klar och har hängt upp gardinerna så ska jag bara rätta till ena, å VAD tror ni händer DÅ!??!! JO hela gardinjävlastången rasar ner, MED väggfästena, skruv, plugg, ALLT!!!
Åååh, jag blir så less och irriterad!! Jävla vägg jävel!!
Samtidigt så kan vi inte göra annat än skratta åt det hela heller, då Magnus sa; "vi får se hur länge den sitter kvar när det kommer upp gardiner sen då" när han tillslut fått fast gardinstången, å jaa de höll nog säkert en 2min iaf när gardinerna var på plats. :(
Så nu jävlar ska vi prova med nå slags superlim istället!
Jävla SKITGREJER!! :)

Maj, sköna maj.

Redan 3dje maj, snart är sommaren här!! :) Maj är en bra månad tycker jag, den börjar med ett trevligt firande, man känner verkligen att våren/sommaren kommer närmare och närmare, och slutar med min födelsedag ;) haha.

I onsdags var det första maj, å då hade vi bestämt att vi skulle laga mat och käka med mina föräldrar så de gjorde vi, Enchiladas blev de, å gött vare! :P
På kvällen hade jag bestämt med Cissi att vi skulle åka till våra hemtrakter, Grängsbo, för det årliga första maj firandet! Strosa runt, träffa massa folk å kolla på fyrverkerier :) Jätteskoj å trevligt! :)

Igår var vi duktiga och tog oss lite tid till att packa upp nån flyttlåda och några påsar, så nu börjar de bli iaf lite bättre ordning här :) Det är ju fortfarande en hel del kvar att packa upp och fixas med. Men det tar sig!
Sen har jag ju även MASSA grejer kvar hos mina föräldrar som också ska fraktas hit nåt tag. :/

På eftermiddagen/kvällen igår så åkte vi och hälsade på Madde, Jan, Theo och Tilda å fick supergott fika! :)
Madde stog nämligen och gjorde en hallonpaj när vi kom, som serverades med glass och riven vitchoklad, å hallon är ju nåt av det bästa som finns enligt mig!
Jag älskar nästan allt med hallon, haha! :)
Fick även med oss en till påse med kläder som Oscar får ärva, vilket verkligen uppskattas!! :) Jag kommer väl säkert knäppa nåt kort på de och lägga ut :D

Nu ska vi ta tag i de enorma diskberget som vi så "duktigt" har dragit på oss :S och packa upp lite mer! Förhoppningsvis få upp nån gardin i vardagsrummet också, nu när vi äntligen lyckats fått upp EN gardinstång där iaf, i dessa dumma stenhårda betongväggar :/



Bild från instagram på fyrverkeriet i onsdags :)

Valborg

Vi hade inga som helst planer för dagen, förutom att vi hade lovat att vara hundvakt en sväng på dagen, då mina föräldrar har sålt sitt hus och köpt ett nytt så skulle det skrivas papper hemma hos mina föräldrar. Å våran lilla vovve, som ni som känner oss vet, är ganska skällig och lynnig av sig mot nytt folk som hon inte känner. Så vi hade henne i några timmar idag istället ♥

Å så blev det bara bestämt helt huxflux att vi skulle äta med mina föräldrar på kvällen, grillat skulle de bli! :) Sagt och gjort, så spenderade vi resten av kvällen där också, men det blev en ganska tidig "kväller" då Oscar bestämde sig för att han helt plötsligt inte kunde sova hemma hos mormor och morfar? Som han gjort flera gånger förut, men idag gick det inte? :/

Han somnade å jag gick och skulle lägga ner honom i deras säng så vaknade han på engång! Försökte få honom att somna igen men det gick inte, tog upp honom så somnade han. Väntade en stund och provade igen, nä samma visa igen, och igen. Sen helt plötsligt var han tvärpigg och vägrade sova vilket resulterade i att han tillslut blev övertrött och grinig, vi försökte ett tag till men det var omöjligt så vi packade ihop och åkte hem istället.

Han somnade i bilen å vaknade till en snabbvända när vi kom hem och har sedan sovit som en liten gris ♥

Nu tänker även mamman sova som en liten gris, är SÅ HIMLA TRÖTT!
Natti natt :)



♥ ♡ ♥
RSS 2.0