Materiella ting kan också göra en glad ;)

Annat som hänt här hemma under blogg-torka tiden är att vi ÄNTLIGEN köpt en ny soffa!! :D Superskönt och blev så himla mycket bättre tycker ja :)
 
Å den här veckan fick vi också hem ett paket med lite smått å gott ;) Bland annat två mattor, julgardiner till tre rum och en del prydnadssaker :) Här passade man minsann på när det var rabatt erbjudande på hela ordern, å inte bara på vissa saker som det oftast är annars :) 
 
Fy vad jag längtar till Oscars födelsedag och även jul nu alltså! Julpynta vill ja göra också! Helst NYSS, men samtidigt vill jag vänta till EFTER Oscar har fyllt år, vet inte riktigt varför, de är nått jag har fått för mig bara :/ :) Haha, men de är ju typ två veckor dit så vi får väll se hur det blir :)
Mitt hjärta, hela två år snart! ♥ :')
 
 

Du är så himla fiin!!

Tänk att DU är MIN, älskade unge!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bästa och finaste som finns! ♥
 
 

Praktik och jobb

Bara en vecka kvar på praktiken, känns som att den här perioden också har gått vääldigt fort, å även som att jag inte varit där så mycket ändå :/
På något konstigt sätt så verkar ja få jobba mycket när ja har praktik, haha! :P Det har blivit några dagar lite nu och då med jobb, och nästan 4 veckor (sammanhängande) i oktober :D En vecka på Städ & Fix, sen två veckor på Svenska fönster och sen några dagar på Städ igen :) Så jävla glad å tacksam att dom ringer mig och att jag får jobba! :)
Å jag som alltid har sagt att jag nog aldrig skulle kunna tänka mig att jobba på en industri (men på senare år börjat tänkt om), trivdes HUUUR JÄKLA BRA som helst på SP! :) Detalj-lagret var jag på, och fick då lista och skruva clips på bågar och poster. Väääldigt enformigt och tråkigt tänker säkert ni, men jag trivdes iaf jävligt bra som sagt! :D Man hade som sin egen bänk/station där man stog själv å jobbade, med kåpor eftersom de låter ganska mycket/högt, så ja lyssnade på radio/musik å kunde jobba i sin egen takt utan att bli på-stressad :) Jag har annars varit väldigt orolig och nervös, innan ja började, för att stå på en line. Jag inbillar mig att jag skulle stressa ihjäl mig då och bara göra fel när andra väntar på en. Men som sagt, så var det inte på den avdelningen jag fick vara på :)
Å dom som jobbade där var hur snälla, trevliga å roliga som helst! :)
Sammanfattning på allt = Superkul!! :D
 
 
RSS 2.0