En liten uppdatering

Jag har inte så mycket att skriva, för jag har inte gjort något speciellt.. =/
De jag kan skriva är vell att jag träffade Cilla ett tag både igår och idag, och de va trevligt :)

Sitter nu och funderar på vad man skulle kunna göra ikväll.. ? Har ingen aning än, men förhoppningsvis dyker det upp någonting.. Är ensam hemma nu så det är ganska ensamt och tråkigt, vilket resulterar i att jag blir väldigt rastlös :) haha..

Som sagt, en liten uppdatering blev de, men de får räcka för nu :)
Bye!

15 September

Idag är det då tisdag den 15 September.. Har lite blandade känslor för denna dag..

Det är dagen då Cilla kommer hem ifrån Syd-korea, vilket jag tycker är jätte roligt!
Det blir så konstigt och lite av en tom känsla när en vän, som man annars brukar träffa eller iaf prata med typ varje dag, åker så LÅÅNGT bort och så länge, och när den enda kontakten vi haft under den tiden är lite mail kontakt..
Jag fick ett telefon nummer av henne innan hon åkte så ja kunde ringa om jag hade lust, men dom samtalen skulle kosta typ 3kr minuten, och vi brukar i stort sett aldrig ha några korta telefon samtal..
Plus att numret försvann från min kontaktlista när jag bytte mobil (!?!) så jag har inte kunnat ringt heller =/
Så jag tycker iaf att de är roligt att hon kommit hem igen (?? vet inte om hon ÄR hemma än, men hon skulle då komma hem idag).
Det känns även som att det kommer bli roligare att gå till skolan nu också, när hon också kommer vara där, och allt blir "som vanligt" i skol vardagen igen. :)

Det är även den dagen då våran kära lilla vovve, Sasha, ska avlivas.. :(
Usch! Jag blir så ledsen av att tänka på de, det är ju för hennes eget bästa, men hon har ju funnits i våran familj så länge nu!.. :(
Men ingen vill ju att hon ska behöva ha ont och plågas av det, de har hon vell gjort tillräckligt länge med tanke på att hon iaf är nästan 8år..
Vilka jävla hundraser det finns! :( Varför ska de finnas såna där konstiga fel, som tydligen SKA vara så för den rasen, för!? :( Ett jävla skit är de bara!

Man fäster sig ju så mycket vid sina djur! Det är ju som en familjemedlem, man vill inte att dom ska försvinna!
Jag vet inte om jag ska följa med till veterinären eller om ja ska stanna hemma heller!..

Jag måste få fundera lite nu innan dom ska åka.. Som är snart..
Å vara lite med Sasha, för sista gången :'(

Inte på nå bra humör..

Min lediga tisdag, å jag är inte på nå bra humör.. Roligt.. :(

Jag kan ju börja med att skriva att de jag skrev över svenska lektionen igår va fel, de va jag som inte läste på schemat riktigt.. Å så kan jag ju till lägga att jag inte skulle kunna frågat läraren imorgon på skolan ändå, för jag kom på att svenska lektionen i morgon är inställd..

Jag sov otroligt dåligt inatt, och somnade väldigt sent, eller tidigt de får man ju tolka hur man vill..

Idag har jag inte gjort någonting.. Bara suttit hemma och glott..

När jag satt vid datorn tidigare idag så flög en fågel in i fönstret mot altanen när fader min va ute och rökte..
De verkade som att fågeln mådde bra, men va i typ chock-tillstånd.. Jag tyckte synd om den så jag satt ute på altanen och jagade bort våra katter när dom kom, i hopp om att fågeln skulle kvickna till riktigt och flyga iväg..
Jag tyckte så synd om den!.. Ucsh, jag har blivit så himla "blödig" nu för tiden.. =/
Jag satt där ute hur länge som hellst och bara tittade på den, när den satt där och typ hyperventilerade, och rörde på sig lite grann lite nu och då...
Men tillslut bara sjönk huvudet ner, med näbben mot stenplattorna blev den liggandes på sidan och rullade sedan över på rygg.. Då såg ja att det hade droppt blod från den, och kände mig lite dum att jag inte lät katterna ta den istället.. Jag trodde den va lite yr efter smällen in i fönstret bara.. =/

De fick mig även att tänka på en liten "historia" som jag fick i ett SMS för LÄÄNGESEN..

En dag fångade jag en fågel. Jag sa:
- Lev med mig!
Fågeln svarade:
- Nej, jag vill leva och flyga fritt.
Då slet jag av vingarna från den, stirrade på den och sa:
- Flyg då!!
Blödande svarade fågeln mig:
- Jag kan inte flyga mer, men jag kan sjunga för dig!
Ännu mer förbittrad slängde jag fågeln i väggen och skrek:
- MEN SJUNG DÅ!!!
Blödande och med sorgsna ögon såg fågeln på mig och viskade:
- Inte sjunga.. Men jag kan dö för dig..

De va lika sorgligt de..

Fy va nere och deppig jag är idag..
Ingen idé att skriva nå mer nu, det blev inget roligt inlägg idag..

Bye..

Men nu..

Nu tycker jag att det är dags för en ny liten uppdatering.. Jag gör ju inte så mycke om dagarna så jag har inget att skriva om, därför blir de nån dag emellan ibland..

Måndag idag, och det betyder ju att jag har varit på skolan idag.. Matte vare, å de gick bra, snart klar med geometri kapitlet nu, typ lite mindre än halva kvar bara :)
Känner mig väldigt duktig som pluggar så "hårt"! ;) haha.. (de är kanske typ 40 uppg. man ska göra i de kapitlet)
Men sen ska ja ju göra prov på de och klara de, sen repitera hela matte B för att sen göra nationella.. Så de är ju en bra bit kvar innan de är KLART.. men ändå :)

När matten va slut iaf, så gick jag hem för att äta lite innan nästa lektion skulle börja.. (Jag vill inte gå och äta själv i skolmatsalen, men där kommer troligtvis luncherna bli när Cilla kommer hem igen!) :)
Då såg ja iaf att svenska lektionen bara va 25min!?! =/ snacka om att de känns onödigt att gå tillbaka till skolan för en lektion på 25min!!
Så jag stannade hemma :) Det står säkert fel på schemat, de MÅSTE nästan stå fel.. =/ Men jag vet ju inte vad den riktiga lektions tiden är, så jag hoppade över den idag :) Jag får ta reda på den riktiga tiden på Onsdag.. Eftersom jag är ledig imorgon!! :) wihoo!

Men den här uppdateringen får nog räcka för nu :)
Bye bye!

Fredag!

Jag vet inte vad ja ska skriva här idag =/ Jag har inte gjort så mycket..

Just nu sitter jag iaf och funderar på vad tusan man skulle kunna göra idag/ikväll? Det är ju fredag å allt, inte för att de är något speciellt med de, förutom att helgen börjar, men ändå.. :)
Än så länge är det bara tråkigt, och jag är rastlös.. =/

Nån dag måste ja även fixa musikspelaren här på bloggen också, jag blir galen på att den inte fungerar som den ska!!

De va nog allt för idag? Allt för nu iaf :)

Bye bye!

Ännu en dag

Å ännu en liten uppdatering här på bloggen..
Idag är det torsdag, och jag är ledig :) sköönt! Slippa gå till skolan varje dag.. Men, jag är ledig på tisdagar också :) Iaf fram tills jag märker att jag behöver mer hjälp med svenska uppgiften (om ja behöver de) :) haha..

Apropå skolan! Igår, när jag skulle låna en mattebok (som man gör om man går som gymnasie elev, annars måste man köpa alla böcker), så förstog ju inte biblotikarien (stavning?) NÅNTING!

Jag stog där å förklara att jag skulle få låna böckerna jag behövde, fast jag är över 20år, bara för att jag fortfarande går som gymnasie elev för att få ett riktigt slutbetyg. Å att jag inte går riktiga komvux, utan något annat, men har lektionerna med dom som går på komvux..

Hon bara stog å kollade på mig å sa typ bara "Nä.. Om du är över 20år så måste du betala för böckerna" tusen gånger! Å jag sa emot "Nä, jag skulle inte behöva göra de.. De gjorde ja ju inte förra året heller", å fram å tillbaka, och jag fick förklara samma sak om å om å OM igen!

Till slut så sa hon "Jaha! inte vet jag då, de är vell nå speciellt med dig då kanske!"
Hahaha!! Ja blev lite irriterad, och jag tyckte att hon var ganska otrevlig att försöka disskutera med, men de är skitsamma.. Jag fick ju låna böckerna till slut iaf :)

Men från de ena till de andra! Solen skiner lite till och från idag, och det är ganska varmt, iaf när jag var ut för typ en timme sen :) Så ja ska nog ta å knata över till Magnus en vända nu tror ja :)

Kanske uppdaterar senare igen..
Bye bye!

Onsdag

Jag tänkte att jag skulle försöka skriva några rader här idag igen..
Än så länge har jag inte gjort så mycket idag.. Varit på skolan bara, å de gick ju bra..
Förutom att jag upptäckte att mitt kolligeblock (stavning?) var borta!?.. Undrar vart de kan vara =/ Det är ju lite svårt att fortsätta skriva sina arbeten när man inte har den delen man har börjat på tycker ja.. :)
Men matten gick ju kanon, bara Lina (läraren) uppdaterade min hjärna lite så ja minndes hur man skulle räkna :) haha..

Sen har jag bara suttit och varit rastlös och funderat på vad man skulle kunna göra idag? Vet fortfarande inte vad, men man kanske kommer på nåt så småningom..

Men nu är ja väldigt hungrig, så jag måste gå å äta nåt..

Bye bye!

Börja blogga igen?

Jag har tänkt att jag ska försöka börja blogga igen.. Det var ju faktiskt ganska roligt på något sätt. Att skriva lite vad man har gjort (eller inte gjort?) om dagarna och sedan kunna kika tillbaka på de :)

Det var ju ett tag sen jag skrev någonting i över huvudtaget här nu, men jag tänker INTE sitta och skriva allt jag gjort under den här "icke bloggande tiden", jag minns inte ens vad jag har gjort iaf :)

De jag kan skriva iaf är att jag börjat skolan, igen.. Fortsätter på vuxflex (komvux) med de ämnena och uppgifter som jag inte blev klar med tidigare. Det känns ju inge vidare, eftersom jag verkligen hatar att plugga, men det känns som att jag "måste" ändå :) Jag får ju lite pengar fast jag är arbetslös då också :) haha! Men de är faktiskt inte därför jag fortsätter, de gör jag för att få mitt slutbetyg! :)

Ucsha va trött jag är idag, ska nog ta mig en kopp kaffe!

Bye bye sålänge!
RSS 2.0