Innan jag väcker Oscar.

Bilder, bilder, bilder!
Skadad på dagis, lillälsklingen! ♡ (sista bilden fick jag av mamma när jag var å jobbade kväll och dom hade hämtat från dagis, dagen då han hade ramlat)

♡ ♥ ♡ Oscar, Oscar, Oscar ♡ ♥ ♡

Supervarmt!

Klent med uppdateringar här, dagarna i stort sett flyger förbi! Sommarjobb fick jag ju, (men inte nattjobbet jag skrev om förut) så jag jobbar och står i för det mesta tycker jag, å dom dagarna man är ledig har jag fått hoppat in och jobbat ändå ibland, och andra gånger har man haft andra planer så det har inte varit så mycket tid för bloggen :) Men idag var det segt, jag och Oscar är ensam hemma då pappan åkte imorse för att äntligen hämta hem våran Buick! :) Vi bestämde oss för att stanna hemma då jag tror att det bara skulle vara jobbigt för Oscar att åka så långt, det är ju så FRUKTANSVÄRT VARMT, å han skulle nog äla ur rejält av att sitta stilla, fastspänd i en bil nästan en hel dag. Jag har ringt runt till vänner för att försöka hitta någon vi kan umgås med, men ALLA är upptagna! Haha, så himla typiskt :D Plus att Oscar sover för tillfället, så NU är det riktigt tråkigt åt den här mamman :/ Fast de är ju bra för bloggens del ;)

Big lake run har ju varit och det var vi som vanligt iväg på! Superhärligt och jättekul som vanligt, förutom att vädret inte var på vår sida. Det regnade och var kallt hela dagen, men klart värt att vi åkte dit ändå! Jag ÄLSKAR sånt där, jag tycker bara att det är så himla roligt och härligt, allt folk, alla bilar, gemenskapen och jaa allt! Helt underbart! :)

I torsdags var det bilutställning och cruising här i byn, det var meningen att jag skulle jobbat kväll då, men lyckades byta min tur kvällen före till dag istället, så det var vi också ut på! :) Lika härligt de! :)

Å nu i helgen är det persmässan. Vi tog vagnen och gick ut å gick på byn igår i hopp om att Oscar skulle somna i vagnen, kunna vara ute ett tag och träffa lite folk, men han var omöjlig! haha. Träffade lite folk gjorde vi ju, men eftersom att han inte ville somna så gick vi hem efter över 2,5timme, väl hemma somnade han efter 10-15 min :/ HAHA!
Får väll se om vi kanske gör ett nytt försök ikväll också, är ju klart man vill ut också när det väl är nåt som händer i den här hålan å jag är ledig! :) Dock har jag varit ledig i två dagar nu så imorgon bitti ska jag upp och jobba igen, men man kan ju gå ut å kika ett tag för det! :)

Magnus ena systerson fyller år idag också, så vi ska väll kanske åka dit senare när han kommit hem igen å :) Om han inte åker dit själv då, han har lånat deras bil så den måste ju tillbaka också, då vet jag inte om Oscar och jag kan följa med eftersom vi måste ha bilstol till Oscar :/

Men vad klockan har sprungit iväg då! Å Oscar sover ÄN, måste nog väcka honom så han inte blir ännu svårare ikväll! :S :)
Längtar till ikväll när Magnus kommer hem med Buicken! :D
RSS 2.0