Nyvaken-bak

Haha, rubriken kanske låter lite konstig, men jag har sagt ett tag nu att jag varis sugen på scones, å idag väckte Magnus mig och tyckte vi skulle baka scones till frukost :) Så ja klev upp och drack en kopp kaffe medans han diskade, så bakade vi efteråt. Riktigt gott med nybakade scones och nybryggt kaffe på "morgonen" :P

Sen kikade Cissi över på lite kaffe innan hon skulle hämta lilla Wilma på dagis :) Jätte trevligt! Då fick jag även veta att hon hade läst på (länkat -->aftonbladet.se att Sipan hade blivit utslängd från big brother huset pga sitt beteende! YEES! Helt rätt beslut av BB tycker jag!
Å jag hoppas verkligen att dom andra i huset som också håller på, på liknande sätt, fattar att det inte är okej och att det faktiskt är allvarlig mobbing, massa kränkningar och personangrepp dom gör i deras såkallade "diskussioner" som dessa översittare säger att det är!!

Big brother ?!

Alltså, är det någon som tittar på årets Big brother som läser min blogg eller? Dagens avsnitt slutade för drygt en timme sedan, å man blir alltså bara förbannad nu när man tittar på de! Hur kan dom tilllåta sån där mobbning och kränkning i huset?! Ingen gör ju någonting! Varken Big brother eller någon av de andra deltagarna i huset! Vissa personer där inne uppför sig ju helt sjukt!


                                         Sipan                                                               Hanna R

Nu är det ju mest Sipan och Hanna R som stör tycker jag. Så som dom håller på är inte acceptabelt! Visst, nu har inte jag BB 24/7, så jag har ingen aning om ALLT som sägs av/mellan deltagarna, men jag tror inte att BB "klipper ihop" avsnitten som visas på tv på sånt sätt att de SKA framstå som mobbning, eller att bara ENA personen ska framstå som det "svartaste fåret" i de bråk vi får se, det tror jag verkligen inte! Å av de vi får se så är det som Sipan och Hanna R gör så fruktansvärt lågt och fel! Jag HOPPAS att dom verkligen får hårda straff efter de här!
Jag blir fruktansvärt arg och chockad, speciellt efter dagens avsnitt.. Och jag kan inte fatta att dom är 23 år! JAG fyller 23 år iår, skulle dom där vara lika gammal som mig?! Näe, ja tror faan inte de alltså!

Bråket mellan Sipan och Amandus:


Så otroligt jävla omoget, fel och totalt oacceptabelt av Sipan att gå på Amandus över hans sexulla läggning på det där extrema sättet!

Ett av bråken mellan Hanna R och Joe:


Joe verkar vara Hanna R´s mobbing-"target", så som hon går på honom stup i kvarten fast dom pratat och "rätt ut de" en gång, är inte heller okej!!

Usch! Dom kan bara inte låta de få fortsätta såhär, NÅN måtta får det väl ändå vara?

A few days ...

Har inte gjort så mycke dom här senaste dagarna.. Var å hjälpte Marina lite en dag bara, och igår kväll var vi på besök hos Malin i Voxna :) Annars har vi bara tittat på serier och nån film i stort sett.. Tittat klart på alla avsnitt som kommit av "American horror story" (som jag skrev om i de förra inlägget), och börjat tittat på en ny, "Alcatraz", som vi snart också har nött igenom alla avsnitt, som kommit hittills :) Riktigt bra tycker jag! :)



Men nu blir det Big brother och lite popcorn tror ja! :)

My Saturday

Dagen började skapligt, hade ställt klockan å var jättetrött när den jäkeln ringde, då det blev väldigt sent igår, annars helt okej.. Åkte till mina föräldrar för att fira far min som fyllde år idag (17;de), de var trevligt :) Sen hem en vända, kokade kaffe, diskade och sedan gick ja till Marina å hjälpte henne att måla i deras "blivande" lägenhet (ytterst lite idag, då hon i stort sett redan var klar med de rummet), å tog bort maskeringstejp i ett annat rum vilket tog ganska lång tid..

Följde med henne hem efteråt, men blev inte kvar speciellt länge, å jag var hemma runt 22 tiden igen.. Något som inte kändes sådär jätte skoj, då jag var helt ensam hemma, ganska tidigt, rastlös, en lördagkväll och det fanns absolut inget att göra =/ Haha.. Så jag satte mig och tittade på några avsnitt av serien "American horror story" som vi precis har börjat titta på, en lite knepig serie tycker ja hittills! =/



Aja, nu blir det sövning, så gonatt mä er!

Solsken och smörgåstårta!

Gårdagen var ganska tråkig, vi gjorde absolut ingenting på hela dagen/kvällen.. Å jag blir ju så himla lätt rastlös, som resulterar i att ja blir på lite smådåligt humör om de inte finns nåt att göra.. hah! :) Men det lättade endel när vi tittade på Big brother och Elsas värld! :P Hahaha, jag trodde jag skulle dö när dom tävlade igår på BB! "Blinda" och "döva" skulle dom ta sig igenom en hinderbana, ledd av "lagkaptenen" med en megafon!
Speciellt när Joe skulle göra hinderbanan! Hahahaaa!!


Här är klippet på de blåa laget! Joe är den sista i ledet har jag för mig.. :)

Vi tar två avsnitt av Elsas värld på engång också då :)

Avsnitt 14:


Avsnitt 15:


Men med detta fina vårväder som är idag så kan man inte bli/vara annat än glad :)
Dessvärre måste ja vara inne å hålla på =/ Dammsuga, duscha och göra/äta tacos står på schemat nu, sen åka till mina föräldrar och göra smörgåstårta till imorgon då min kära lilla far fyller år :)

Tjugohundratolv-nolltre-tretton

Det har inte hänt nåt speciellt dom senaste dagarna så jag har inget alls att skriva om, men för att förhindra att det går så himla många dagar mellan så försöker jag knåpa ihop ett inlägg nu ändå :)

Vi har nyligen tittat på dagens avsnitt av Big brother, å ja måste då säga att de va tråkigt att Hanna W hade valt att gå ut i söndags.. Visst, jag tyckte att hon var fruktansvärt dryg och jobbig ibland, men samtidigt var det ju roligt att titta på! =/ Å med tanke på hur vissa andra inne i huset behandlade henne så kan man ju kanske förstå varför hon valde att gå ut också.. Det var säkert inte bara därför men det hade nog en ganska stor roll i hennes beslut..
MEN, jag tycker det va jävligt skoj att Rodney kom in i huset då istället, och att folk röstade (även jag) för att han skulle få stanna kvar!! :) Hah, årets BB är verkligen inte som dom andra åren, men roligt är det! :D

Å nu mina vänner blir det till å titta på "The vampire diaries", de hade nämligen kommit ut TVÅ nya avsnitt med text nu!! :D Wihoo!

Helgen!

Då har helgen gått och det är redan söndag.. I fredagskväll "flängde" vi runt lite; hemma, byn, barnängen och sen någonstans ute i skogen! Det var meningen att det skulle bli en tidig kväller då vi skulle upp 08:30 morgonen efter, meeen så blev det ju självklart inte! Fredagen summerad som en rolig men även lite "dryg" kväll, mest rolig! :)
Lördagen (alltså igår) lyckades jag dra mig upp ur sängen 08:50 iaf, tjatade på Magnus att han också var tvungen att kliva upp. Hann dricka lite kaffe sen ringde mina föräldrar och vi skulle åka, det var mot valbo och IKEA på schemat för denna tidiga morgon! Jag var så trött att jag mådde illa nästan hela bilresan, att jag blir åksjuk och började bli grymt hungrig innan vi kom fram, gjorde INTE den saken nå bättre heller! Usch!! Men väl framme så gick allt över, förutom hungern då :) Så de första vi gjorde var att äta, SEN kunde vi gå runt å glutta på allt :)
Åkte därifrån med lite smått å gott, och resten av kvällen spenderades med kaffe, färgprover och prat hos en vän! :)

Nu blir det att göra nå ätbart innan jag svälter ihjäl! :D

Tv, tv ,tv..

Har precis tittat på Big brother, och Elsas värld :) Men fy tusan va äckligt med tävlingen som va på big brother idag! (De var ju äckligt när dom skulle äta kryp också iofs) Men dom där vidriga krypen som dom va tvungen att ha uppe i ansiktet och försöka koncentrera sig på att lösa nåt mattetal?! Usch! Om jag hade varit med där så hade jag nog reagerat ungefär som Joe skulle ja tro! haha :) För er som inte tittar på BB så fick han typ panik å skuttade, "skrek" att dom  skulle ta av den (tratten runt halsen upp över huvudet som krypen hälldes ner i) och tillslut slet sönder den.. Jaa, jag förstår precis, jag får panik om jag har ETT kryp typ på byxbenet, eller om jag ser ett äckligt kryp i närheten av mig! Fy tusan!

Men i Elsas värld, där var det inga vidriga kryp minsann! Haha, jösses va skoj! :) Bara vänta en vecka igen på nästa avsnitt då :D Fortsätter att lägga ut så här kommer två avsnitt igen!

Avsnitt 12:


Avsnitt 13:


Nu blir det nåt avsnitt av Skilda världar å sen sängen skulle ja tro! :)

Today

Har varit på en liten shoppingtur i Bollnäs idag, var inte in i stan utan bara på A&H, rusta och dollar, sen självklart in på MAX å käka innan vi åkte hemåt igen :P
Å så var vi in på sörängs marknaden också, å kikade lite om dom hade nå fina golvmattor :) De vore ju förjäkla skönt om vi kunde få lägga in ny golvmatta i hallen och köket här! Då den extremfula gamla mossgröna golvmattan, som är där nu, börjar störa väldigt mycke.. =/

Aja, lite av det som blev inhandlat iaf är; nya lakan, tunna svarta panelgardiner, massa tandkräm, en sån där fönsterskrapa, svarta galgar och ett skohorn till hallen plus lite annat :) 

Skulle behövt dammsugit och diskat idag också, men jag har verkligen ingen lust! Blir ju helt matt bara av att se all disk å skit här.. Haha. Får se hur det blir med det, kanske kan skjuta upp på de tills imorgon också ;) så de blir ännu mer..

7 Mars!

Idag fyller Magnus storasyster år, så dit var vi nu ikväll och blev bjuden på både goan mat och fika! :) Det är ju liite konstigt de där ändå, med födelsedagar alltså, att man bjuder hem folk å bjuder dom på mat/fika (eller båda delarna), bakar och står i liksom.. Men, när det är ens egen födelsedag borde inte ANDRA bjuda och passaupp/uppvakta då? :)
Visst, man får väl nå presenter de är ju roligt också (tycker jag iaf ;) ) men allt "jobb" man lägger ner för att få till maten och fikat, är ju mycke mer än en vanlig dag, å så får man ju ändå göra de själv :)

Förutom de så har vi inte gjort nåt annat idag.. Men sent i förrgårkväll, och igår så tittade vi på den tredje och fjärde "Underworld" filmerna iaf, så nu har jag sett alla dom också :)
Å jag tycker att det boorde komma en till, den slutade allt för mystiskt för att de ska kunna vara den sista filmen! :) haha.. Synd att man säkert får vänta så länge på den bara, det har varit tre år mellan alla filmerna såg vi.. Första 2003, sen -06, -09 och -12, så om de ska komma en till får man alltså vänta tills 2015 då? :S ujjuj va längen.. =/

Nä nuså! Ska ja ta mig en kopp kaffe och kika på Big Brother! :D

Mumma!

Det blev som sagt lunch på pingstkyrkan idag :) Riktigt gott var de, å sällskap fick vi med oss också! :) Men jag lyckas ju alltid ta för mycke mat när det är buffé, fattar inte de? Då när man kan gå å ta mer så tar jag så mycke första gången så man får kasta liksom!? :S Nästan lite pinsamt ju! Hahah :)

Strax tror jag att vi ska åka till mina föräldrar, å hoppas på att dom är hemma och bjuder på lite fika! ;) Vi pratade på de igår kväll iaf, för det är ett tag sen vi var och hälsade på dom och min goa lilla vovve nu! ♥

Enchiladas!

Jajjemän, idag gjorde vi enchiladas till middag här hemma, fast med köttfärs istället för kyckling :) Det är väl oftast de annars va? Aja, de spelar väl ingen roll, gött var det iaf! :) Å så tittade vi på en andra "Underworld" filmen, dom är fan riktigt bra tycker ja :)

Efter maten och filmen så åkte vi till svärmor en vända, drack lite kaffe och språkade!
När vi kom hem igen så kikade Cissi förbi, yaay, så då blev de mer kaffe och språkande :) Vi har ju känt varandra heela livet, lekte med varandra i stort sett varje dag när vi var små! :) Men nu när man har blivit äldre så träffas man ju inte lika ofta precis, så varje liten pratstund och varje besök är ju alltid lika roligt, och guldvärt! ♥ :)

När hon hade farit hemöver så vankades det Big brother, och eftersom det är måndag så visade dom ju de som hände i söndags, före och efter live sändningen, å'hoj hur dom håller på i det där huset! Hahah!! När dom har fest så är det ju verkligen party-party på alla sätt och vis kan man ju säga :S Hahaha, jaa..

Imorgon ska vi luncha på pingstkyrkan, tror ja? Då är det den första tisdagen denna månad vilket innebär - tacobuffé :) Såå smarrigt så! Men om ja ska ta mig upp så jag hinner vakna, plus hinna med lite annat innan, så blir det nog sovtime snart! Kanske en film elr så först? Den tredje underwold filmen perhaps? ;)
Vi får la se hur det blir, säger iaf natti natt! :)

Hallå!

Här sitter jag å bara väntar på att tiden ska gå.. Klockan 21 är det ju Big brother, å eftersom jag inte har något annat att göra så skulle jag önska att tiden kunde ticka på lite foortaree!... =/

Vi fick besök en vända lite tidigare, men utöver det så har de inte hänt någonting idag heller..

Näe, ställa sig å diska litte då? Tråkigt men man får ju tiden att gå.. Kanske dammsuga lite snabbt också?

Co-driver! ;)

Hemkommen för en stund sedan, då Magnus agerade som chaufför ikväll åt några som skulle på Tuppens i bollnäs. Mustasch var tydligen där och uppträdde ikväll :) Förutom dom timmar som blev i "körtid" ikväll så har vi inte gjort så mycket annat än suttit hemma, fick ett snabb-besök och sen kollade vi på ett avsnitt av "Boardwalk empire" :) 
Som förresten är en ny serie som vi börjat kollat på! Å jag tror att vi tittade på det sista avsnittet, på första säsongen, nu ikväll =/ Å det hade inte kommit ut nån mer säsong sist vi tittade, men det ska finnas iaf två! =/



Aja, det hade iaf kommit ut två nya avsnitt av "Once upon a time", 12 och 13, så vi har fortfarande något att titta på iaf :P

Blir väl sövning snart! Har inte så mycke annat att skriva så ja säger väl - good night y'all!

Btw! :)

Eftersom jag skrev att jag har kollat på "Elsas värld" idag så lägger jag ut två avsnitt till här också :) 8 och 9 la jag ut sist, så det blir 10 och 11 den här gången då! :)

Avsnitt 10:



Avsnitt 11:


                                                                                  ♥ ♥ ♥                                                        - G'natt!

Hahahaa!

Tittade nyss på gårdagens avsnitt av "Elsas värld", å de blir verkligen bara roligare och roligare! Guuh, ja bara längtar till nästa veckas avsnitt! :D Hahah!

Annars så har dessa dagar som gått varit ganska tråkiga.. Har inte gjort någonting =/
Cilla och lilla Isabel for iväg te Sthlm igår, och vidare med planet till Korea idag (fredag). Å de känns ju lite sådär måste ja få säga, att veta att man inte bara kan typ ringa å prata en liten sväng ens.. Å att dom ska vara borta så hiimla längen! =/ Meen, så äre! Hoppas att resan gick bra och att ni får de roligt, å trevligt och jättebra där borta iaf! :)

Idag har det varit en tvättdag för oss, sådär lagom roligt en fredag dag och kväll! =/ Vi hade skrivit upp för hela dagen, 07-22 (?) å jag tror Magnus körde igång den första maskinen vid 11, och den sista maskinen var klar typ 21:40.. Då höll vi koll på tiden också, så tvätten låg inte längre än 5-10 min förän vi hämtade den och körde igång nästa... :S Men nu är verkligen ALLT, som behövde tvättas, tvättat också :) Synd bara att de blir ny tvätt hela tiden! haha..

Usch, jag har ett nå så extremt shopping begär också nu igen! Jobbigt! Vill jätte gärna köpa nya fönsterlampor, handdukar, påslakan och lite prydnads krims-krams till hemmet! Å även lite kläder, som alltid, men suget efter att köpa nya saker hit är mycket större :)

Tex de här påslakan setet från H&M skulle jag jättegärna vilja haa!

Underbart!! ♥ Det känns så vår/somrigt och glatt å svalt och skönt!

Å detta duschdraperi, också från H&M!

Plus massa andra saker! Men är man fattig så är man! :) 
Jag fullkomligt älskar såna här färger! Det kanske inte märks på mina kläder eller på designen på bloggen å sånt, men andra tyger och "detaljer" i hemmet ska det vara sånt här!! :D

Detta får räcka för idag! Något kort på hallen har ja ju inte lagt ut än, inte knäppt nåt än heller, och OM det var nån som hade velat sett resultatet så får ni tyvärr vänta ännu längre :) Det har blivit massa joll ståendes där ute nu för tillfället, så fotograferingen får som sagt vänta :)

Nu ska ja gå och ställa iordning kaffebryggaren, eftersom jag måste ha kaffe på engång när jag klivit upp :) haha!

RSS 2.0