Några fynd

Idag åkte vi på några utförsäljningar för att förhoppningsvis fynda lite.
Linnéas hade 30kr/plagget, Lindbergs hade höst försäljning och så var det nån klädutförsäljning i gamla edmarks lokalen så vi åkte på allihopa :) Haha!

Detta fyndade jag:

En mössa och ett par termobyxor, som med all säkerhet kommer bli flitigt använda nu när de börjar bli så kallt och jag måste gå överallt eftersom jag är ensam om veckorna och inte har körkort. Det lär dessutom säkert bli endel utelek i vinter :)
Sen två klänningar, 30kr/st, vet inte om de riktigt syns på kortet men den svarta är lite lite glittrig, och den gammelrosa paljettklänningen hade jag nog aldrig köpt i vanliga fall, men nu gjorde jag det! Å jag hoppas verkligen att jag kommer våga använda den nu också, fast det inte riktigt känns som "jag" :)
Kanske blir redan imorgon, vem vet? :) haha!

Magnus köpte en hoodtröja, och Oscar fick ingenting denna gång!? Helt otroligt att jag inte lyckades köpa ett enda plagg åt honom :) haha!

På Lindbergs letade JAG efter en vinterjacka, jag skulle VERKLIGEN behöva en riktig jacka!! Jag har blivit så himla frössen av mig, jag håller fan på å fryser ihjäl nu när jag går ut! :S
Jag skulle vilja ha en lite längre jacka än jag brukar också, som täcker röva och gärna får vara lite längre ändå! Men inte för lång heller! Haha, petig är man ju också! ;)
Men iaf, på Lindbergs, dom har verkligen jättefina kläder där och allt verkar vara så varmt och skönt. Men alla jackor var så stora tyckte jag, så jag kollade och provade jackor på barnavdelningen istället ;) Även dom väldigt fina och varma men jag kunde inte bestämma mig riktigt, det fanns liksom ingen som jag VERKLIGEN fastnade för och ville ha så det blev ingen! :( fan också!
När det äntligen var så pass billigt där liksom! :/ Två av jackorna jag provade kostade inte ens 300kr nu, och andra strax över 400kr, och tidigare priserna hade varit allt mellan 600-1400kr :/

Jag börjar få panik över att skaffa vinterjacka och vinterskor åt mig själv nu, när jag tycker att de börjar bli så jävla kallt redan!! Vanlig vindjacka och foppatofflor är ingen höjdare nu!! :(

Fotografier

Genom folk jag följer på instagram fick jag syn på en sida som framkallar instagram bilder! Det var bra priser, väldigt fin kvalité läste jag (beror väll självklart på kvalitén på kortet man vill ha framkallat också), och snabb leverans.
Man kunde beställa som vanliga kort, polaroidkort, vykort, canvastavlor, aluminiumtavlor mm. Men alla korten är ju fyrkantiga då eftersom instagram bilderna är fyrkantiga (förutom polaroidkorten antar jag?)
Jätteroligt iaf tycker ja! :)

Så de funderar jag på att beställa ifrån, men då vill man ju bara ta dom ALLRA BÄSTA korten (kvalitén alltså) så man vet att det verkligen blir bra ;) å jag har inte så många kort där överhuvudtaget. haha.
Skulle även vilja att vi köper patroner å fotopapper och sätter fart på våran skrivare här hemma så vi kan skriva ut massa bilder, de brukade vi göra förut och dom blev jättebra! Nu tror jag att vi har en bättre skrivare också :)


Gungade i parken förra veckan ♥ Väldigt trött Oscar ♥

BVC

I torsdags morse ringde jag till bvc för att boka en (som skulle vara en "extra") tid för vägning och mätning av Oscar, eftersom hon tyckte att han vägde lite lite sist vi var dit. Hon hade en ledig tid klockan 11 samma dag så vi tog den :) Å eftersom jag hade glömt att att ringa tidigare under månaden så gjorde hon 10 månaders kontrollen på samma gång.

Han väger nu 9270g och är 71cm lång, stora killen ♥
Det var fortfarande lite lite, men han hade ju gått upp bra sedan förra gången ändå, som att det "flackade av" (som M på bvc säger) och sedan började på en "ny" kurva. Men som sagt, de vore bra om han gick upp lite mer ändå :)
Jag har gjort en screen-print från bvc appen så ni får se hur jag menar ;)


Detta är alltså Oscars viktkurva sedan födseln. Så ser ni hur han flackade av där vid 8,5 månad typ, men sedan fortsätter uppåt. Typ som att han börjar en ny kurva :/

16 September

Bilder från instagram.


Inför sista cruisingen för iår på byn.


Paket med nya kläder till hela familjen, både jag och Oscar lyckliga ;)


Oscar sov middag och min kära far kom hit å ville ha kaffe en dag, såhär såg han ut när kaffet var klart! ;)


Oscar somnade i vagnen under promenaden ♥
Så himla fin, älskade barn!! ♥ ♥

Mer

Det var ingen som hade kommenterat något på det tidigare inlägget, men jag kom på själv att jag inte skrev om några saker, tex att jag hade återkommande halsbränna. Ganska ofta (tyckte jag iaf) under en period i mitten/slutet av graviditeten. Det gick över fort alla gånger utan att jag behövde ta något åt de (typ samarin eller nåt sånt alltså, vet inte ens om man får ta sånt om man är gravid?). Men det var iaf inge vidare dom stunder de kom :/

Jag hade även sammandragningar väldigt ofta. Minns inte riktigt när de började, men jag tyckte att det var tidigt.
Innan jag hade gått halva tiden iaf, kanske i vecka 17-18 någonstans?
Men inga smärtsamma nå ofta, de hände bara första gången och sedan typ 3 gånger till.
Annars var det bara en ganska obehaglig känsla, när allt bara drog ihop sig och magen blev typ stenhård. Å ibland kämpades det emot rejält inifrån magen, då trodde man nästan också att magen skulle spricka kan ja säga! Haha :)

Jag hade heller inga större problem att sova som jag minns det, förutom lite i slutet då jag kunde vakna bara ändå några gånger om nätterna men somnade om på engång igen, eller ibland vakna för att vända mig när magen var stor och tung hände också.

Men, jag drömde konstiga/hemska drömmar några gånger. Typ att barnet bara ramlade ut på tok för tidigt så jag bar de i en sele på magen under kläderna så att folk inte skulle veta, med navelsträngen kvar, för jag vågade inte berätta för någon eller träffa läkare.
Å tex att det var lite missbildat, utan riktiga fingrar och tår. Och att jag tappade bort och glömde barnet osv. :(

Helt sjukt! Ibland vaknade jag av att jag grät på riktigt i sömnen, och ibland vaknade jag och grät då PGA drömmarna, inte alls nå trevliga drömmar där ett tag :/

Nä nog om detta nu, hoppas att jag inte glömt något annat nu då ;) Men fortfarande, om de är nån som undrar något som jag inte skrivit så kommentera gärna!! :)) Är så sällan jag får nån kommentar så därav "tjatet" ;) Haha!

Nu ska jag slå igen mina blå, är verkligen dötrött nu! Godnatt :)
RSS 2.0