22 December

Jag lyckades, självklart, somna igår men de blev sent.. =/ Så imorse kom jag inte upp den tiden ja ville, men ja kom upp iaf..
Satte mig och skrev på CV:t, sen vare bara å göra sig iordning lite snabbt för att hinna ut med vovven också innan ja skulle iväg å träffa B..

När jag höll på å yra omkring här hemma så tittade jag hela tiden på klockan i köket, varje gång jag gick genom där, och tyckte att ja hade bra med tid på mig.. Sen slängde ja ett getöga på klockan i tv-rummet en gång och såg att ja var tvungen att skynda mig lite.. Så jag skyndade på lite - å tittade på klockan i köket innan ja kom ut i hallen, 20 min i, "-Va fan? Var inte klockan mer nyss?" Tittade på klockan på mobilen å såg att den va 12:54, tittade på klockan i köket igen å ser ja att den jäveln hade ju stannat.. 09:40 var den =/
Jag hade ju inte en tanke på att den hade kunnat stanna, för de tänker man ju inte på, så ja brydde mig ju inte så noga att titta exakt hur alla visare stog tidigare när ja tittat.. Typiskt!!.. Så på med ytterkläderna, fort ut med hunden å sen knata iväg, så jag kom ju försent, som vanligt.. =/ Suck..
Men han blev inge puppig så det kan inte ha varit så många minuter ändå :)

Efter samtalet med honom knatade jag vidare, i VÄRSTA snövädret (!!) de bara vräkte ner, till mor min's arbete, å så knatade vi ut på byn, gick i lite affärer, tog en fika på centrum café, gick i lite fler affärer, å sedan hem..
Fick med mig ett halsband (som mor betalade åt mig, tack!), ett par örhängen, en "smink-svamp" och en concealer hem.. Alltid något, men ja skulle ha en kofta av nåt slag, egentligen, men ja hitta ingen som föll mig i smaken så, det sket sig med de :) 
Sen åkte vi på erikshjälpen, där hitta ja inte heller nåt.. =/ Hem igen, åt, drack kaffe, sen blev de ännu mer kaffe pga besök, å sedan gick jag å mor till ICA.. Så det känns som att jag har varit ute å gått heela dagen i stort sett.. Rätt schönt faktiskt :)

Annars såhär på kvällskvisten har ja inte gjort någonting speciellt..
Å nu tror jag att ja ska leta mig nå gött att äta, är lite småhungrig =/ Så detta får vara uppdateringen för dagen!
Ha det bra, bye bye!

Yees!

Idag fick ja äntligen tag på E! Den 13de januari ska vi träffas.. =/ Haha! Snacka om upptagen kvinna :) Men de är ju massa lediga dagar och sånt där nu när det är runt jul också så..
Tråkigt nog så har jag varit lat, eller nåt, å inte skrivit nå nytt på CV:t idag heller, men ja får väl göra de imorgon innan ja ska träffa B då.. Klockan 13 har ja för mig de var.. Hmm? De måste ja kolla upp innan ja lägger mig =/

Annars har ja väl inte gjort någonting idag heller.. Inte nåt speciellt eller viktigt iaf.. 

Suck, inte är ja nå trött än heller, men jag måste fasiken lägga mig å försöka sova typ nu, så jag klarar av att kliva upp imorgon när klockan ringer.. =/ Usch va drygt..

Så, jaa, natti natt på er då!
Bye!

P.S. Det var nån som hade kommenterat förra inlägget, så jag "svarar" väl såhär då fast det var ett tag sen de va skrivet..
För de första så hade ja inte kunnat tagit mig till Bollnäs på nåt vis, å för de andra vet ja inte vem du är? =/ Jag känner ju liksom inte ens någon i Bollnäs :) haha..
Aja, de får väl duga som svar :) 
Natti och bye igen! D.S.

Har inget att skriiivaaa...

Hmm.. Ja har inte fått nåt gjort idag heller.. =/ Dåligt värre..
Imorgon måste ja kliva upp i tid och ta tag i saker som jag måste göra, förtsätta jaga efter E, å skriva i lite nytt i CV:t, eftersom de är dax att träffa B.I igen, på onsdag.. =/ Suck, drygt å behöva springa å träffa den där stup i kvarten..
Jag skulle ha varit iväg till Bollnäs innan jul också, egentligen, men dit kommer ja inte ta mig så ja får väl dra ut på byn å hoppas att ja hittar de ja ska ha.. =/

Jaha, nu har ja inge mer att skriva heller..
Förutom att ja är rastlös så ja håller på går sönder känns de som......
Aja, ja får försöka hitta på nåt som jag kan roa mig med =/

Bye!

                       
Slänger in en "gammal" bjudbild eftersom inläggen blir så kort.

19 December

Sitter här med en kopp kaffe, hör julmusiken som spelas, å tittar ut på när snön yr omkring..
Idag är det 4:de advent, 5 dagar kvar till julafton, och min broders födelsedag! Hela 27år fyller han (!!) kan ni tänka er? Om tre år fyller han 30år! =/ Väst så gammal han börjar bli.. hahah!
Känns så konstigt bara tycker ja.. Jag tex. tycker fortfarande att jag själv är jätte liten liksom.. Inte ens i närheten av 20, men de är ja ju, 21 till och med, å om några månader 22.. =/ På NÅT sätt så känns de inte som att de stämmer.. haha! Men aja, så idag ska de väl komma släktingar å fika..
Nu kom far min precis hem med födelsedags "barnet".. Han ville tydligen fira här, hos föräldrarna, så han hämtade honom nyss :)

Aja, de får väl räcka så länge, grattis till Johan!

Byee!

Inget nytt

Nää, de blev inget mer idag heller.. Ja har suttit hemma, här, framför datorn hela dagen och hela kvällen.. Såå tråkigt.. 
Men blev på lite bättre humör en vända iaf.. Sen blev de lika igen..

Aja, jag fortsätter hålla tillbaka tårarna och lägger mig i soffan å tomglor på tv nu nån timme istället..

Then I cry myself to sleep, again.. :(

Bye!

Ny dag..

Ännu en ny dag med nya möjligheter, eller vad är de man brukar säga..? Själv tycker ja att de känns som att ja mer än gärna skulle skippa fler dagar..
Mitt humör å allt ja känner har verkligen varit i botten dom senaste dagarna/veckan.. 

Inte blev de nå mer inlägg igår heller fast ja inte gjorde någonting, jag gick fram och tillbaka till statoil bara, endast för att få komma bort hemifrån en stund å försöka rensa tankarna, men de gick ju inte så bra som ja hoppades att de skulle göra..
Idag har jag inte heller gjort någonting, än, å kommer väl troligtvis inte att göra heller.. Men förhoppningsvis kommer jag på nåt, så ja slipper sitta å bara uggla..

De får räcka för nu.. Bye!

Ännu mera snö

Jaa, de har snöat hela dagen idag också tror ja.. Iaf så länge som jag har varit vaken..

Har inte gjort nåågonting idag heller, hittills då.. Bara suttit å latat mig antar ja, lyssnat på musik å kikat runt på nätet.. =/

Jahapp, mycke mer än så har jag väl inte å skriva heller, så det får väl räcka sålänge de här då =/
Byee!

Snö, snö och snö..

Precis som ja trodde så kom ja inte upp när ja skulle idag så ja kom försent, men bara lite, typ 10 min eller en kvart eller så.. Men iaf, så gick de väl bra där.. Efteråt gick ja till skolan och letade E, men hon var "åter på fredag", imorgon då alltså, så de var väl inte så lyckat men jag gick ju dit iaf :)
Å eftersom hon inte var där så satt ja å språka med gymnasie-syon ett tag istället, henne har man ju samtalat ett antal gånger med under gymnasietiden så de var ju trevligt :)
Sen efter de gick ja vidare mot apoteket, var även in i nån enstaka affär, men tyckte inte att jag hitta nå roligt som man skulle kunna ge mor min =/ De är så svåårt!!

Var in å kika efter textilfärg också, sån där som man kör i tvättmaskinen å färgar kläder med, men dom hade inge för att färga fleece =/ :( Lite av en besvikelse... Men men, de kanske finns på andra ställen, för de borde ju gå å färga på nåt sätt! Eller? =/

Sen när ja tänkte gå hem, så hade ja ingen lust att gå hem (haha), så ja gick upp till mor min på jobbet istället, de va ju mitt i lunchen så ja tänkte att ja kunna gå dit å dricka lite kaffe med dom istället för att gå hem på engång :D
Men sen när ja väl gick hem så vek jag min gigantiska tvättade-kläder-hög och la in de i byråerna och sånt, å sen hängde ja lite tvätt..
 
Å jag var lite irriterad över att dom inte hade plogat trottoarerna, inte ens vägen på vissa vägar (typ här utanför!).. Det är ju så otroligt kämpigt att gå när man måste "plumsa" i snö.. =/ Aja, jobbigt var det, men skönt också för de har inte varit nå speciellt kallt idag :) 
Mer än så har de nog inte blivit idag.. =/ Fast, för mig så är de här mycke gjort för att vara en vanlig dag :) haha!

Alltså, appropå snö, det har snöat precis heela dagen idag! De snöade när jag klev upp, de snöade hela tiden när ja var "ute på", och de snöar nu också.. Hoppas att dom har börjat ploga trottoarerna nu då, ifall man kanske traskar ut sen igen :)

De här får räcka sålänge, bye bye!

Måste få mer gjort..

Imorse somnade ja om när klockan ringde å jag skulle kliva upp, så ja vaknade sent, vid 14 tiden rättare sagt.. Så typiskt, de känns ju som att hela dagen går åt skogen när de blir så, dels för att de är sent att vakna den tiden, men också för att jag är så jäkla "morgon-trött" länge.. Så det tar ju skit lång tid innan ja kvicknat på och riktigt orkar göra nåt =/ 
Så idag har ja inte gjort någonting heller, bara suttit.. =/ Jag skulle ha ringt några samtal men inte ens de har ja gjort.. Usch, de är ju pinsamt, att jag är såhär alltså.. De är fan jobbigt, å väldigt tråkigt också.. =/

Imorgon ska ja träffa B.I igen.. Dryygt.. Klockan 11 tror ja de va (jag har det faktiskt uppskrivet men har inte lappen här i närheten), hoppas att jag klarar av att ta mig upp då iaf.. =/ Undrar om han blir puppig på mig för att jag inte har gjort allt de som han tyckte att ja skulle göra? Sånt som märks..

Kanske man ska ta sig en runda å "göra byn" efter att jag varit å språkat med honom då tro? Å kika om man kanske hittar nå roligt som man kan köpa till mor i julklapp.. Jag tar mig ju inte speciellt mycke längre än ut på byn bara så =/ Jag är ju inte en sån som tar bussen eller tåget å drar iväg någonstans och handlar ensam.. Egentligen vill ja aldrig vara eller göra nåt ensam, men de lär väl gå, byn är ju inte speciellt stor :)

Usch, jag är inge trött, men med tanke på hur mycke klockan är så känns det som att ja måste sova om ja ska ta mig upp imorgon.. Hur ska det gå till?!
Jag är otroligt sugen på någonting också, men ja vet inte vad ja vill ha.. Måste nog gå å rota runt i kylen, å i skafferiet å se om ja hittar någon riktigt gott! :) Sen blir de nog lite mer tv å sen MÅSTE jag försöka sova.. =/ 

Tack för idag, och natti natt!
Bye!

Ny header!

Jaa, jag har ju så dåligt att göra om dagarna så ja kom på idén om att göra en ny header, så ja slängde ihop denna nyss då :) 
Det tråkiga är att den är gjord i paint. Har ju inte PS längre.. =/ Meen, den duger väl.. :)
Vet inte om jag orkar göra nå "jul-tema" här på bloggen iår, som ja gjort tidigare, de vore väl skoj men som sagt, ja vet inte om orken riktigt finns till de.. =/ Kanske ännu närmare jul då, de märks väl..

      

Den nya headern som nu sitter på plats!

Aja, nu ska ja ta mig lite mera kaffe! Blir väl kanske ett till inlägg seen.
Byee!

Onsdag 15 dec

Idag är det bara 9 dagar kvar till julafton (om man nu ränkar så?) Men kan ni tänka er, bara 9 dagar kvar? December måste ha gått fort ändå på nåt vis =/
Jag har iaf inte köpt en enda julklapp.. De är ju roligt :( Jag hade inte tänkt att ja skulle köpa några julklappar iår heller pga min otroligt lilla, dåliga, ekonomi jag har, men NÅGONTING liitet till varje borde ja väl kunna köpa ändå?.. De känns ju skitdumt att inte köpa NÅT.. =/
Eller så köper ja bara saker till mor min, de är ju hon som köper å fixar allt annat, å far min är ju inte så bra på de där med presenter vad de verkar, så jag får väl kanske ta å styra upp de istället.. =/ Vi får se, vi får se..

Igår satt jag bara hemma å glodde vid datorn/tvn heela kvällen, som ja typ alltid gör...
Men jag satt iaf å tittade runt på massa olika sidor, å hittade ett par skor jag vill ha!! Jag har ju inga vinterskor, å dom här va varmfodrade! Hittade dom på Brandos.se under "pojkskor" å på varmfodrat :P 
Meen, ja kände mig otroligt snål när ja såg att dom kostade 600kr, eller ja 599kr rättare sagt.. :( Jag har aldrig köpt så dyra skor någon gång.. Jag tror inte att ja någonsin köpt NÅGONTING för den summan som man kan ha på sig faktiskt... =/ Å så är dom vit, jag hade vela haft svarta men de verkar inte ens finnas... Men ja vill ändå ha dom =/


                      Här är skorna som ja viiill haa!!


                                                 
Boken ja läser nu, "Jag är Ozzy"             Å här är en annan självbiografi 
                                                                som ja skulle vilja läsa!! 
                                             "Marilyn Manson: Den långa vägen ut ur Helvetet"


Jaa, bilderna får avsluta inlägget.. Så ska ja gå å försöka göra nåt vettigt..
Bye bye!

En lång snabb-uppdat..

Nu var det vääldigt längsen jag skrev nåt här igen.. Men jag hade tänkt att ja skulle försöka styra upp detta igen..
Även fast vem som hellst kan läsa allt jag skriver här, så minns jag ändå att ja tyckte att de kunde vara så himla skönt att kunna skriva ut tankar´, funderingar, känslor, vad man gjort å allt vad de nu kan handla om.. De är ju i stort sett ingen som läser min blogg iaf :)
Men framförallt var de även skönt att kunna ha som minne..

Det har hänt mycke den senaste tiden, och jag tänker inte sitta å skriva allt.. Det är föör mycke, och de är även saker som ja inte riktigt vill bli påmind om, men som jag kanske tar upp någonstans ändå..

Vart ska jag börja då? Hmm..
En barndoms kompis, Cissi, fick en dotter för 5-6 månader sen (?), Wilma, så ja kan väl skriva ett förjäkla sent; GRATTIS! (igen) här nu då :)

En annan kompis, Cilla, lämnade Sverige å flyttade till Sydkorea för några månader sen, å gifte sig med karln sin som hon har där borta, ett jäkla stort steg måste ja få säga! Kan väl passa på att säga GRATTIS! (igen) till de också nu då :) Å ja har tittat på korten från "foto-dagen" och från själva brölloppet å ja må då säga att du var riktigt vacker Cilla! Om du nu ens läser detta :)
Ja tycker de är väldigt synd att det är så HIMLA långt bort bara, så man inte kan träffa eller knappt prata med dig längre.. =/ Men du kommer väl å hälsar på nå tag hoppas ja :)

Å jag har haft praktik på ett dagis i tre månader, sista dagen var förra måndagen, den 6/12.. Å de gick väl bra, bättre än vad jag själv hade förväntat mig.. Å de va trevlig personal där, man kände sig välkommen å ja kan nog säga att ja trivdes där..

Efter att jag slutade praktiken där blev nog allt annat runt omkring bara jobbigare, man hade liksom inget att sysselsätta sig med, inget som höll tankarna borta längre..
Å nu har jag väldigt svårt att sova har ja märkt, men de började nyligen.. Jag har väl alltid varit ett såkallat "natt-djur" kan man väl säga, men ja har ändå, oftast, kunnat sovit om jag gått å lagt mig.. Men tex. igår, då var det helt omöjligt..
Jag gick å la mig vid 01 och fortsatte läsa lite ur boken; "Jag är Ozzy" till strax efter 02, sen låg jag bara å vred å vände på mig i fleera timmar (!!) ja trodde fan att ja skulle bli galen.. =/ Obekvämt att ligga si, obekvämt att ligga så, varmt, för platt kudde, Misty var "ivägen" osv, jaa allt var bara fel..
Så runt 04:30 var jag tvungen att kliva upp ett tag, så jag klädde på mig, gick upp, gick ut å tog ett bloss, in igen å tog lite fika, satte mig vid datorn å kikade runt, gick ut å rökte igen, in, kissade å sen gick ja å la mig, igen.. De va vid 05, sen tog de en bra stund innan ja somnade men ja ville inte ens titta på klockan..
De är väl pga alla tankar som snurrar runt i skallen på en antar ja.. Fast man inte riktigt sitter och tänker på allt så finns det ju där ändå.. Å de bara fylls på hela tiden, allt blir bara sämre och sämre..

Det blir bra till slut säger alla, men mitt liv verkar vara som ett enda stort domino-spel, det har då varit de nu på senare tid.. Fast långsammare..
Jag verkligen hatar bråken och tjafsen som uppstår till och från, åt höger å vänster.. 
Å varför måste alla bara lämna mitt liv?.. Varför kan inget stanna kvar?.. De måste ju vara mig det är fel på, fast jag inte tycker att ja har gjort något fel nu.. Men eftersom jag står, i stort sett, ensam kvar (som det känns iaf), så måste de ju vara mig de är fel på.. =/
Jag tycker inte om den här ensamheten som verkar sluka hela mig och mitt liv.. Å jag vet inte vad ja kan göra åt de? :(

De är något jag får fundera på... Men nu ska ja försöka sova istället, å ja ska ställa klockan igen så ja kommer upp i skaplig tid, och om jag har tur så kanske ja kan lägga mig, å klarar av att sova, tidigare imorgon..
Kanske försöker lägga ut ett till inlägg då också.. Men nu var de sova som gällde, så natti natt!

RSS 2.0