Enchiladas!

Jajjemän, idag gjorde vi enchiladas till middag här hemma, fast med köttfärs istället för kyckling :) Det är väl oftast de annars va? Aja, de spelar väl ingen roll, gött var det iaf! :) Å så tittade vi på en andra "Underworld" filmen, dom är fan riktigt bra tycker ja :)

Efter maten och filmen så åkte vi till svärmor en vända, drack lite kaffe och språkade!
När vi kom hem igen så kikade Cissi förbi, yaay, så då blev de mer kaffe och språkande :) Vi har ju känt varandra heela livet, lekte med varandra i stort sett varje dag när vi var små! :) Men nu när man har blivit äldre så träffas man ju inte lika ofta precis, så varje liten pratstund och varje besök är ju alltid lika roligt, och guldvärt! ♥ :)

När hon hade farit hemöver så vankades det Big brother, och eftersom det är måndag så visade dom ju de som hände i söndags, före och efter live sändningen, å'hoj hur dom håller på i det där huset! Hahah!! När dom har fest så är det ju verkligen party-party på alla sätt och vis kan man ju säga :S Hahaha, jaa..

Imorgon ska vi luncha på pingstkyrkan, tror ja? Då är det den första tisdagen denna månad vilket innebär - tacobuffé :) Såå smarrigt så! Men om ja ska ta mig upp så jag hinner vakna, plus hinna med lite annat innan, så blir det nog sovtime snart! Kanske en film elr så först? Den tredje underwold filmen perhaps? ;)
Vi får la se hur det blir, säger iaf natti natt! :)
Postat av: Malin & Skrållan

ÅÅå attans vad gott med tacos :) Hoppas ni hann dit

2012-03-06 @ 17:05:38
URL: http://malinbossen.blogg.se/
Postat av: Mee

Jajjemän, de gjorde vi! Å gött var det :D

2012-03-06 @ 19:05:39
URL: http://foffen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Haha jaa du foffis, mycke har vi vare med om under alla år :) haha

2012-03-07 @ 11:11:37
Postat av: Foffen här!

Jaa, Cissi! Vi har ju de, å varje gång vi pratar om nåt minne så dör man ju av skratt! Såå roligt :)

2012-03-13 @ 23:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0