IKEA

I fredags följde jag med min mor till Gävle, hon skulle dit för att hämta hem min far som varit på sjukhuset där igen. Bara från torsdag morgon till fredag eftermiddag denna gång men iaf.

Sist han var inlagd där var ju i somras, när han hade varit dålig en längre tid, och dom tillslut trodde att han hade fått TBC men det visade sig att det var en inkapslad lunginflammation! GANSKA stor skillnad på de! :/
Aja hur som helst så blev han ju BÄTTRE efter nån månad med penicillin men aldrig helt 100%. Så efter mycket tjat från mamma och att han blivit mycket klenare och sämre igen så hörde han av sig till läkarstationen å dom tog prover, skickade iväg honom till Bollnäs på röntgen och såg då att de fortfarande var något kvar!?!

Och därför var han i Gävle igen, för ännu en röntgen och nån sån där när man ligger ner och åker in i någon maskin (vet inte vad de heter) och även för en gastroskopi (tror jag de heter) när dom "går ner" med en kamera genom munnen och in i båda lungorna för att titta iaf.
Dom sa att de inte var något fel där inne, men att NÅT måste ju vara fel eftersom han är så dålig och det kunde ha blivit någon infektion i ärrvävnaden från lunginflammationen, så han fick nå starkare tabletter denna gång och ska röntgas igen om någon vecka.
Måtte han bli riktigt, HELT frisk snart, min lilla pappa ♥

Nog om det, jag följde med för att gå på IKEA och handla några saker som vi behövde, lite till köket som inte gick att beställa på nätet och lite annat, typ ett 5pack frotté haklappar, "dyna" till barnstolen, en "pipmugg", duschdraperistång, en ny toasits eftersom Magnus lyckades ha sönder den på nedervåningen här, hahaha! :)

Han skulle sätta sig på den med Oscar i famnen och vänta medans jag fyllde upp badvatten åt Oscar, så bara small locket och sitsen sönder i flera bitar. haha :) Å stackars Oscar blev jätterädd, men de gick över lika fort ♥

Oscar

Jag måste bara tillägna ett inlägg till våran lilla fis också, som blev hela 5 månader idag! ♥♥♥
Tänk va fort tiden har gått! ♥


Ett litet kollage.


5 månader ♥

De händer grejer!

Japp, igår beställde vi köket från Ikea och de preliminära leveransdatumet är den 14 maj, skoj! Då är det bara sätta fart å börja riva ut de av köket som fortfarande sitter kvar, sen spackla och måla både tak och väggar, å in med det nya golvet då :)

Vi städade även ur lägenheten igår, så vi väntar på att dom har tid att kika och godkänna det så har vi en sak mindre att tänka på :)
Å så fick vi besök av M å lilla I, och även E med hennes lilla J, de var trevligt :)

I måndags eftermiddag beställde vi en ny bilbarnstol till Oscar, eftersom vi snart kommer vara tvungen att byta, och några tillbehör; två solskydd, ett sparkskydd, en spegel som man fäster i nackstödet så den som förare kan se barnet fast de sitter bakåtvänd i baksätet och ett par extra förankringsband för att underlätta om/när man vill flytta stolen till en annan bil. :) Ett paket vi trodde att vi skulle få vänta länge på, iaf två-tre veckor men det kom IDAG vid 14 tiden :S Snabb leverans :)

Förra veckan, tror jag de var, var vi till M, J, T och lilla T å hälsade på och där fick vi då en massa kläder efter några av Oscars kusiner, dom hade hur mycket som helt i lådor hemma men jag plockade ihop en hel påse med kläder i 68 och 74.
VÄLDIGT uppskattat och jättekul, de är ju inte så billigt att behöva köpa massa nya kläder hela tiden till en liten människa som bara växer och växer! Oscar är mellan 62 och 68 nu så :) ♥ (mer åt 68)
Allt de har ja nu tvättat, så skönt! :)

Visst har jag blivit lite bättre med bloggningen? ;) Lite tråkigt att man inte kan se hur många besökare man har, svara på kommentarer eller bestämma storleken på bilder i den här blogg-appen :/
Aja, nu blir det sängen för min del iaf! Natti natt på er :) Slänger med några bilder också.Stolen med tillbehör.Kläderna stl 68.Kläderna stl 74.

Småkallt

Sitter ute på altanen hos svärmor och dricker kaffe, Magnus byter till sommardäck på toyan i garaget och Oscar sover gott i vagnen ♥ Härligt att kunna sitta ute utan att helt frysa ihjäl. Solen skiner men det blåser ju så det blir ganska kallt, men nog känns det att våren är på väg ändå allt! :) HärligtFörsöker med mobil-inlägg igen

Det är nog lika bra att jag börjar mobil blogga ändå, fast jag inte gillade hur dom såg ut när jag kikade på datorn men men, om de ska bli några inlägg här som jag lovar hela tiden så måste jag nästan. Jag tar ju aldrig fram den där nedrans datorn, och när jag väl gör det så får jag skriv-torka så jag bara sitter å funderar på vad jag ska skriva hur länge som helst, som sedan slutar med att jag inte skriver nåt alls :/
Aja, jag har ju skrivit om att vi skulle/har hållit på å målat i ett hus som vi senare skulle flytta till. Nu HAR vi flyttat dit, det är inte riktigt klart någonting, varken med målningen eller flytten. Det är lite kvar att flytta bara, och så ska vi ju städa ur lägenheten, detta har vi tänkt att vi ska vara helt klara med senast på söndag och det tror jag lätt att vi är! De är bara småplock kvar typ gardiner och gardinstänger några tavlor lite grejer i skafferiet och sånt, plus städningen då men innan söndag är det då klart! Nu har vi ju fått "vilat" från de där i någon dag så nu är de bara att köra igång igen ;)
Målningen/tapetseringen här har vi ju hunnit med endel som ni säkert förstår eftersom vi har flyttat in :) Men det är ändå mycket kvar att göra. Uppe är hallen och två sovrum färdigmålade, ett kvar att måla där. Nere är vardagsrummet färdigt, och köket är halvt utrivet :/ De andra rummen på nedervåningen är det inte lika "panik" med, men de ska också göras! Det som prioriteras och ska göras nu så fort som möjligt är KÖKET! Så otroligt drygt att behöva ha det uppe :/
Bilder på det vi gjort färdigt både före och efter kommer också att komma, men dom bilderna är på datorn så dom kommer inte med den här gången.
Nu ska jag gotta i mig lite götta framför tvn med Magnus innan det, väldigt snart, blir sovdags. Såå trött! Natti natt! ♡
RSS 2.0