Kläder, kläder och åter kläder......

Jag har försökt lite nu och då under en månad nu kanske (när jag har tid och känner för det, vilket inte är ofta) att rensa ur mina garderober/byråer. Jag har SJUKT mycket kläder, menar verkligen SJUKT MYCKET också.Jag har fyra såna där trådbacksställningar som man kan köpa och ha i garderober, och två stora byråer och ALLA backar/lådor är överfulla (så pass att bottnarna i lådorna lossnar) :/Kanske ska nämna att de är flera, flera, FLERA år sedan jag rensade nåt senast (jag minns inte ens när jag gick igenom riktigt) Jag bara sparar allt skit och köper nytt, eller skit tycker jag ju självklart inte att de är heller. Men det är MASSVIS som jag inte använt på hur många år som helst!!! Kan med all säkerhet säga att under ett år så använder jag inte ens en fjärdedel av alla kläderna. Å ändå har jag de kvar!? Why liksom?!? :/ Hur som helst så när jag började rensa ur gick jag endast igenom två trådbacksställningar och fick då bort fyra proppfulla Ica påsar som jag tänkt att jag ska skicka på typ Erikshjälpen eller nåt, plus att jag även kastade två påsar pga att de kläderna var lite trasiga eller bara fula i färgen efter alla tvättningar.Fortsatte idag, och började då med ena byrån. Har inte gått igenom hela men lyckades få bort mer än två proppfulla Ica påsar på fyra lådor där åå! :) Å jag känner mig lite stolt som äntligen tagit tag i detta, även om det går sakta framåt ;) Hela övervåningen är ju typ som en enda röra FORTFARANDE pga att jag har så mycket kläder och det finns för få garderober här ;) Så alla våra kläder får inte plats, Magnus har inte en enda garderob för sina kläder (ingen byrå heller) för mina kläder har tagit upp all plats, inte ens alla mina får plats, de liksom ligger lite överallt bara. Så jag känner att -NU jävlar MÅSTE jag rensa och försöka få bättre ordning där! Mitt mål är att få loss åtminstone en hel byrå, för de skulle räcka gott till Magnus kläder (skulle behövas rensas lite bland dom å) och helst alla trådbackar också.För att säkert kunna uppnå detta mål så rensar jag ju som sagt, men har även köpt två såna här klädställningar! :)Vet inte, men jag tycker faktiskt att de är snyggt att ha såna framme/öppet :) Iaf om de hänger fina kläder där, å de har väll inte jag direkt men det får bli som det blir :) Att det även är skohylla under och krokar på sidorna gör dom helt perfekta! Då får jag ordning på alla mina skor också (de flesta ligger i påsar), sen hänga alla väskor på krokarna :) Så får man en bra överblick, samtidigt som det, förhoppningsvis, ser bra ut och fyller ut lite tomrum i vårat sovrum också! :)Hoppas det blir bra när det väl blir färdigt! :)

Stl 86

Förra veckan letade jag fram och gick igenom alla Oscars kläder i stl 86, för att se vad som fanns och vad som behöver införskaffas.
Jag hade tänkt att vi skulle gå över i den storleken typ nu, har provat någon tröja å de är ju stora men inte FÖR förstora, är väll byxorna som de är lite "problem" med. Lillfisen ♥
Å över vintern kommer han ju definitivt ha 86, så de jag mest tänkte på att vi säkert måste köpa var ju vinterkläder. Men kom fram till att vi enbart behöver köpa fleecejacka och byxor :) Kanske mössa och vantar, de har vi inte provat än. Å så skulle jag vilja köpa några mjuka byxor i 86 då han tydligen BARA hade massa jeans i den storleken.
Plus en lite tjockare jacka behövs nu när hösten nalkas :) Men de är ju bara "små saker" i jämförelse med om vi skulle behöva köpa overaller, täckjackor/byxor å vinterskor osv också, så jag känner mig väldigt nöjd och lättad att de inte alls kommer bli lika dyrt som jag hade trott :)

Jag däremot skulle behöva en vinterjacka, jag köpte en förra året, men bara för att jag inte hade någon och för att den där var billig. Men jag gillar den inte, fast de har väll ingen betydelse egentligen. Den var ju varm iaf :)

Å hörreni!

Om bara lite mer än 3månader, så fyller min lilla pojke 2år!!! Hela 2ÅR!!!!!!! :')
Hjälp! De är SJUKT vad himla fort tiden går alltså!! Jag fattar inte hur den bara kan flyga förbi såhär!! :')

Minns förlossningen som igår, å det känns som att du kom till oss bara nyligen, samtidigt som det känns som att du alltid funnits med oss! Förstår inte vad vi gjorde innan du fanns, och kan inte föreställa mig livet utan dig, du är ALLT! ♥ :')

Mitt lilla älskade hjärta, du börjar bli såå stooor!! :')
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Slut på sommarvikariatet

Jobbade min sista dag i fredags, men fick hoppa in och jobba igår (söndag) också. Så idag är jag officiellt arbetslös igen.

Oscar sover middag för tillfället men när han vaknat tar vi vagnen och går till arbetsförmedlingen för att skriva in mig där igen, eller "öppna" igen då jag fick de pausat bara under sommaren.
Hoppas att det har slutat regna innan dess :/ regnskyddet som följde med våran vagn är totalt värdelöst, de har jag säkert skrivit om förut också, och att vi måste köpa ett nytt, men de har vi fortfarande inte gjort.. :/ Så nu när hösten snart är här så är de väll fan på tiden att vi införskaffar oss ett nytt!! haha..

Eftersom jag inte jobbar längre så går Oscar över på 15timmars dagis veckor också, så imorgon, onsdag och torsdag ska han på dagis 9-14 igen.

Jag jobbade ju bara strax över 2månader, men känns ändå lite konstigt att han kommer vara på dagis FAST jag är hemma :/ Men, de är ju meningen att jag ska använda den tiden till att leta och söka jobb, å självklart är det mycket lättare och skönare att kunna få göra det i "lugn och ro" utan att det kommer en "virvelvind" som röjer runt å ska/vill ha all uppmärksamhet istället ;)
Å det var ju precis så vi hade det innan sommaren, men de känns lite konstigt ändå som sagt :)

Nä, nu ska jag plocka lite här hemma innan Oscar vaknar! ♥
RSS 2.0