Älskade Oscar!

Börjar med en bild på några nya tröjor vi köpte till Oscar när vi var till Bollnäs förra veckan. Sen bara massa kort på Oscar! ;)
(En bild från instagram)
Den 23/7 blev han hela 8 månader! ♥

Flashbacks

Jag läste en blogg tidigare idag, en tjej här i byn som nyligen fått barn. Där hon hade skrivit sin förlossnings berättelse, och lagt ut bilder från förlossningen (inte under själva förlossningen då, men inne på förlossningen :)
och blev då påmind om att jag aldrig skrev min förlossnings berättelse som jag hade tänkt :/ Nu känns det nästan försent, de är ju över 8månader sedan :(
jag kommer självklart ihåg den, men det känns lite "försent" tidsmässigt liksom :/
Aja, vi får se om jag kanske skriver ihop min förlossning här nåt tag ändå, bättre sent än aldrig kan man ju tänka då! ;)

Och över bilderna som hon hade lagt ut, SÅ HIMLA roligt att se! Nu kanske ni tycker att det låter konstigt att tycka att de är roligt att se någon stå/sitta/ligga och ha ont, men de är inte så jag menar.
Det måste ju vara jätteroligt att ha, som man kan titta på och minnas, jag själv fick lite "flashbacks" från min förlossning, och tycker att det känns JÄTTETRÅKIGT att jag inte har några egna att titta på. Då vi tyvärr inte knäppte några kort inne på förlossningen. :( Jag hade sagt att jag ville det innan och vi hade kameran med oss, men det var ingen av oss som hade en endaste tanke på det när vi väl var där för allt gick ju så himla fort, och packningen (med kameran i) blev inte hämtad förrän förlossningen var över :(

Men om vi någon gång kanske skulle skaffa ett till barn så ska jag ha kameran i MIN väska istället, så den följer med på engång :) Om man nu skulle hinna med någonting överhuvudtaget då, eftersom dom säger att det går så HIMLA FORT andra gången ;) haha

Men men, det var iaf jätteroligt att se och läsa. Så får vi som sagt se om jag skriver min egna nåt tag framöver, fast det hunnit gått så "lång" tid :)

Just some random pictures

♥ Oscar ♥
Haha, kamerablixten är inge vidare ♥

Fortsättningen

Annat som hänt under den här tiden är att Magnus har sålt impalan.. Jättetråkigt tycker ja, den har ju varit med i nästan alla våra år, det har blivit många turer och minnen med den :/ Aja men de är så de :)

Eftersom han sålt dom iaf så har han också varit iväg å kollat på en annan jänk, men den var tydligen inget att ha. Så han ska troligtvis iväg och kolla på en annan imorgon.

Men igår då, när han var iväg och kollade på den första bilen så var ju jag och Oscar kvar hemma. Å som ni vet så gillar inte jag att sitta ensam precis.
Men vi blev lägligt nog bortbjuden på mat, hos mina föräldrar, men eftersom Magnus inte var hemma så blev det bara jag och Oscar. Så vi åkte dit och tillbringade kvällen där istället :)

Idag kom Sanna och Eddie förbi en sväng på eftermiddagen. Vi träffas allt för sällan tycker jag! Liksom en del andra av mina kompisar :/ Tråkigt, men de får de bli ändring på! Jag måste försöka bättra mig på att SJÄLV höra av mig jag också! Men man har ju på något konstigt sätt "fullt upp" fast man egentligen inte gör någonting?? :/ Förstår ni hur jag menar? Haha!
Hur som helst så var det lika trevligt och roligt som vanligt! :)

Nu ska här sovas ikapp med Oscar ♥ Trött som en tok! Så godnatt med er där ute :)

Lägger upp någon bild till från instagram å :)


Också från big lake run. Bus med pappa Magnus, så glad ♥


Jag och Oscar ikväll ♥


När Oscar somnat för natten bänkade jag mig framför tvn med detta, i väntan på att Magnus skulle komma hem :)

Instagram; foffeen

Lägger upp några bilder från instagram också :)


I väntan på mat hos mor och far.


Sovande Oscar på big lake run.


Trött sovande pojk efter en bökig natt och grinig dag.


Haha! Frillan efter en middagssovning ♥


En ensam lördagskväll, Oscar sov, jag tittade på 2 fast 2 furious på tvn.


Igår hos mina föräldrar.
Älskar dig älskade unge!!! ♥ ♥ ♥

Long time no see.

Dålig uppdatering å väldigt få läsare, men det blir väl så när jag, som sagt, skriver här så sällan :/

Försöker iaf slänga ihop ett kortfattat inlägg lite snabbt nu då :)

Flyttningen är ju klar som ni säkert redan förstått, men mina grejer som kommit hem hit har det fortfarande inte blivit någon vidare ordning med :/ Men några kartonger och påsar har jag lyckats fått bort, de har inte gjort så stor skillnad med tanke på hur mycket det är, men det har ju hänt NÅT iaf :)

Å big lake run, som jag skrev att vi nog skulle åka, var vi ju iväg på, å det var lika mysigt och härligt som vanligt! Om inte ännu bättre eftersom Oscar också var med nu :) ♥ Det ända tråkiga var att det blev ett väldans regn- och åskväder ett tag, å efter det blev de lite småkallt :/ Sen tyckte jag att vi åkte hem lite VÄL tidigt, men det var tvungen att bli så (helt förståeligt) då mina föräldrar inte hade någon hundvakt detta år. Oscar gick det då ingen nöd på, det gick såå bra hela dagen ♥ :)

Köks renoveringen står fortfarande still :/ Men vi har köpt fläkt, och varit iväg på Ikea å köpt andra handtag :)

Eftersom min Magnus ska börja plugga i Stockholm så åkte vi ner dit och kollade på ett rum som han ska hyra, och passade även på att gå på Ikea där i kungens kurva. Vi trodde ju att vi skulle hitta allt vi behövde/ville ha där eftersom de är så stort. Men vi hittade typ ingenting :( Vi missade tex en HEL VÅNING (eller flera?)! Tex; vardagsrum, sovrum, barnavdelningen, badrum, den nya pappersavdelningen m.m. Haha! Skittrist men även komiskt på samma gång :)
Annat som vi inte hittade fast vi gick på dom avdelningarna var tex en massa lampor som vi ville ha men tyvärr verkade vara slut (fast det stog att det skulle finnas i lager), och såna där "lagerhyllor" som vi ville ha i förrådet i källaren här :/
Istället fick vi med oss blommor, krukor och lite godis :)
Vi får helt enkelt ta en ny tripp till Ikea för att försöka få tag på resten av sakerna vi skulle ha :D

Efter Ikea besöket åkte vi vidare till Södertälje och hälsade på Magnus storasyster m. familj en snabb vända, och även för att hämta Rebecka som skulle åka med oss till sin kille som var i Hedemora. Och vi skulle till Magnus lillebror m. familj som bor där, då även Magnus äldsta son var där så man fick träffa alla barnen på samma gång :)

Jag får fortsätta sammanfattningen av tiden som gått senare, då Magnus har åkt iväg nu så jag och Oscar är ensamma.
Så jag ska busa och leka lite med honom då innan han ska sova! :) ♥
Han sov en lång, lite sen middag tidigare så han lär nog inte gå att lägga riktigt än :)
RSS 2.0