Stora pojken!

Som ni sett i inlägget innan så blev Oscar 11 månader igår! ♥ Om bara EN månad fyller han 1 år (!!!) :O Jag förstår om det verkar tjatigt, men shit vad fort tiden har gått! Jag kan nästan inte förstå de!

Å dagen före de gick han sin första "promenad" på 5-6 väldigt ostadiga och små steg!! ♥ ♥ :)) Tidigare har han tagit 2 kanske 3 steg, sedan satt sig och börjat krypa istället, men nu försöker han verkligen att gå längre istället :) Så himla roligt, å jag tycker att han är så himla duktig!!

Det känns verkligen att mammas lilla pojke börjar bli stor nu :')

Lyckades filma när han gick några steg igår också, får se om jag lyckas försöka lägga upp den här senare :)

Instaweeks
Plutt blev 10 månader den här dagen ♥
Stackars liten var sjuk en vända.


Diskmaskinen anlände ;)


Blev 11 månader igår!! ♥ ♥ ♥

Bilder

Bara massa bilder


Hahaha!! Vill inte ha haklappen ;)
Haha! Oscar vaknade, mamman var för trött, lyfte över honom till våran säng, båda somnade om, han sov JÄTTELÄNGE, och såhär såg han ut sen när JAG var tvungen att väcka honom (!!) :) Sötgrisen ♥ ♥


Och slutligen så har jag "vinterbonat" vagnen :)

The kitchen

Förr-förra veckan kom Magnus hem på onsdagen och var sedan ledig i en och en halv vecka! Vilket resulterade i att vi fortsatte med "renoveringen" här hemma :) Så vi målade det tredje och sista sovrummet uppe (har tyvärr inte knäppt något efter-kort än då vi inte har städat ur där ännu), och tog tag i köket nere igen som har varit avstannat i flera månaders tid. Såå himla skönt att det går framåt igen och man ser mer resultat :)

Vi fick tag i en vanlig gammal begagnad 60cm spis som vi kommer ha tillsvidare, så alla skåpen kunde sättas på plats :)
Min kära far har varit här och hjälpt oss att dra och koppla elen, och kära Cissi's karl har kopplat in vattnet till kranen igen. Så även om ALLT inte är klart nu, så är det iaf ett fullt fungerande kök! :))

I tisdags kom diskmaskinen, och den hjälpte min pappa mig att bära in och få på plats :) Kunde dock inte koppla in den riktigt, C och F måste komma hit igen för de då det saknas grejer för det :)

Men är som sagt så himla glad att det går framåt och att folk är så snälla och hjälper oss! ♥ Hoppas även att de fortsätter gå framåt den här helgen också så kanske det blir helt klart snart! ;) ♥


Ursäkta röran ;) Å plasten är kvar på diskmaskinen än ;) haha!
RSS 2.0