Jag är trött på att vara trött..

Såå trött.. Jag är inte så trött just nu, och jag är inte så trött på kvällarna eller nätterna, men på morgonen.. Tidigare har jag skrivit om att jag ska försöka ta mig upp tidigare, och jag ställer klockan varje dag just för att kunna komma upp tidigare än jag brukar, och lyckas vända tillbaka på dygnen.. Men de verkar vara i stort sett omöjligt för mig... =/ Jag har ställt klockan på allt mellan 09:00-12/13 tiden, men orkar ändå inte kliva upp när klockan ringer!??! Vad FAAN är det för feel på mig?!! Jag vaknar ju självklart när klockan ringer, men lyckas oftast stänga av den och somnar om.. Å vaknar FLERA timmar senare, vid 14-15 tiden.... :( Jag vill inte de.. Jag vill inte sova bort hela dagarna.. Dessutom så är jag trött när jag vaknar DEN tiden också.. Jag måste försöka få ordning på detta.. =/

Kom just på en sak! Mina byxor! Undrar om ja ska ta å prova dom nu ja..

Bara för att skriva det, så har jag inte gjort någonting idag, och har inga planer för ikväll, så jag blir väl sittandes hemma som vanligt.. =/ Tråkigt, men sant..

Nu ska ja gå å prova byxorna..
Byee!

Tisdag

Jaha, nu var det någon dag sedan man bloggade igen.. Jag har ju inget att skriva om!? =/
Jag har inte gjort något speciellt som jag skulle kunna skriva om, å jag ska inte göra något speciellt heller.. Men det är ju typ ingen som läser min blogg iaf, så jag behöver ju inte bry mig om de egentligen :) Då får jag bara skylla mig själv att jag inte har skrivit någonting som jag kan titta tillbaka på senare och minnas! :P

Meen, jag skulle väl kunna besätta att jag har köpt ett par byxor som kom med posten igår :) De var ju roligt :) Dom satt väl rätt bra, men jag tyckte att dom var liite stor, så nu är dom i tvättmaskinen, i hopp om att jag ska lyckas krympa dom lite ;) hahaha..

Å i de förra inlägget skrev jag ju om att ja skulle läsa eller sy, eller båda delarna. Då kan ja ju berätta nu att de blev inget av de.. hahah! Jag gjorde ingenting istället.. =/ :)
Men de var ju några dagar sedan, jag har faktiskt läst ut boken nu, de gjorde jag i söndags kväll :) Så nu någon dag ska ja gå till skolan å hälsa på läraren Kurt å språka lite med honom. Så inom en ganska snar framtid är skolan över!! Tjohoo! :) Fast, jag ska väl inte "ta ut" någonting i förstkott, då skiter väl allt sig =/ Haha! :)

Men ni!! Jag kom på en sak jag har gjort! I söndags ringde Marina precis när jag hade klivit upp och frågade om ja ville komma och hälsa på, dricka lite kaffe å språka :) De var väl självklart att jag ville de, så då gick jag dit på engång :) haha, de var väldigt trevligt! Det är ju så länge mellan gångerna man träffas, så dom chanser man får, dom tar man! :) Men de får nog fan ta å bli ändring på de tycker ja! Att det är lång tid mellan gångerna man träffas alltså.. Inte bara med Marina, utan med alla mina vänner som jag umgicks med mycke förut, men som sakta men säkert trappats ner till att man i stort sett aldrig ens pratar på telefon.. =/ Som sagt, ändring måste de bli!

En annan sak jag vill, är att göra om designen här på bloggen.. De va ett tag sen nu.. Så längesen att jag inte minns hur man gör faktiskt =/ Haha! Men de finns det hjälp till.. Men jag måste ju införskaffa mig Photoshop igen på något sätt då, för att kunna göra mig en ny header å sånt.. =/
Då blir det nog inget med de, än på ett bra tag iaf =/ Haha!

Jag kom på ännu en sak också! Jag vill beställa från H&M! Smink! Nåt klädesplagg också, men det var sminket som drog åt sig de mesta av min uppmärksamhet den här gången..
Det är SÅ mycke ja vill ha nu alltså! Då menar jag inte bara smink från H&M, utan i över huvudtaget.. Men det är väl bara för att jag vet att jag inte får nå pengar på några månader nu, så det blir någon slags konstig "mani" kanske? =/ :) Vi får la se hur det blir med de..

Det blev ett ganska långt inlägg tillslut, fast jag inte hade något att skriva om ;) Haha!
Men nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe istället :)
Bye bye!!

Zzzz..

Idag är det torsdag och jag lyckades inte riktigt lika bra med att kliva upp i tid som jag gjorde igår.. =/ Igår hade jag ställt klockan på 08:30, och klev upp 08:45 (jag skulle ju till skolan klockan 10), men idag skulle jag inte göra något speciellt förutom att kliva upp i skaplig tid, så jag hade ställt klockan på 10:00, somnade tydligen om och vaknade klockan 14 igen.. då klev jag upp.. 
typiskt.. Jag blir så trött på mig själv! Hur kan jag sova så mycket som jag gör?! Aja, de går väl kanske bättre imorgon.. :)

Det blev iaf inget "sömande" igår, jag va smart och pluggade istället :) Så då tänkte jag att ja nog ska sätta mig och sy lite idag istället, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra än.. Kläderna som behöver sys försvinner ju inte precis, men tiden för mig att bli klar med skolan är väldigt snart över, så det kanske är bättre om jag läser idag igen ändå :) Vi får se, vi får se..
Jag tycker ju om att sy, å det tar ju faktiskt inte så lång tid, inte de jag ska göra nu iaf.. Så jag kanske kan göra båda delarna? :) Jag behöver ju inte sy ALLT idag :) haha..

Men nu måste ja ta och avsluta lite tvärt och fint här om ja ska hinna göra någonting av de jag tänkt :) För lite senare, om nån timme sådär, ska ja nog gå till Magnus, så jag har inte så lång tid på mig :)

Bye bye!!

P.S. Malin, Tack! Det skulle verkligen behövas. Men jag tror att jag vill/behöver ha hjälp med allt, från början =/ Å de skulle behövas göras inom en någolunda snar framtid (om du kan?), om jag ska kunna söka nåt jobb innan februari, som dom ville.. Tack, tack, TACK igen :) D.S.

Onsdag

Idag är det onsdag, och jag klev upp tidigt för engångs skull! De ni! :P Haha.. Skulle till skolan klockan 10 för att träffa en lärare, så de var bara att masa sig upp.. :) Men de känndes liite onödigt att kliva upp så tidigt och gå dit för att prata någon minut å sen bara gå hem igen.. Men men, då kanske jag får någonting gjort idag istället :)

Jag kanske kan sätta mig och sy lite idag igen? Igår lagade jag ett par jeans som jag hade tänkt att jag skulle lagat för typ, över två år sedan.. haha! Bättre sent än aldrig! :) Lite missnöjd blev ja, för när jag hade sytt fast lappen och provade dom så blev det en liten "flärp" precis under lappen.. Å de såg ju mindre bra ut.. Men hålet är ju borta iaf :)
Jag har ju fler kläder där vid symaskinen som bara ligger och väntar på att bli sydda, så att jag kan använda dom :P Det är en sysselsättning jag ska fundera på ett tag..

Något annat jag skulle gjort är läst.. Jag har läst över halva boken, och när ja pratade med läraren på skolan idag så undrade han om ja kunde läsa ut boken den här veckan så jag kan börja skriva sen.. Så det tänkte jag försöka göra, så jag blir klar med skolan någon gång!! :)

Jag måste börja söka jobb också.. Usch, ja gruvar mig inför de.. Dels för att det inte finns några jobb att söka, och plus att jag kan ju ingenting om att skriva ett CV eller nåt! Jag kan inte skriva hur jag är som person, förutom att jag är blyg, försover mig ofta, och att jag absolut inte är någon "ledar person", men så får man ju inget jobb! Å jag kan inte skriva att jag är bra på någonting å allt sånt.. Jag har ju aldrig gjort någonting så jag vet ju inte vad jag kan! =/ Förutom sommarjobbet jag hade för typ två år sedan, när jag jobbade natt på ett äldreboende, eller hur man nu säger.. Men det var ju inte speciellt svårt, dom flesta söv ju hela nätterna! 
Så otroligt förvirrande och jobbigt de här med att söka jobb.. =/

Men förhoppningsvis så går det väl bra..
Nu, ska ja antingen sätta mig och sy eller läsa, får se vilket det blir :)
Bye bye!

Måndag..

En ny vecka har börjat, och min nya vecka började med att jag sov förjävla länge.. Å blev väckt, som tur var, annars hade jag säkerligen sovit ännu längre! Jag vill inte sova bort dagarna! Faan... De måste bli ändring på detta!
Den nya veckan började även med ett besök hos tandläkaren... Usch! Jag gillar verkligen INTE tandläkar besök.. Dels för att det, vissa gånger, är så obehagligt det dom gör och för att dom oftast är så hårdhänta.. =/ Å nu när jag är 20år, så måste jag ju betala också! Å fy tusan va dyrt det är!! Herreguud, kan dom inte tänka liite på att man inte får jobb direkt efter skolan och inte får NÅ pengar alls!?! =/ Jag fick en ny tid också, för att laga en tandjäkel som hade spruckit (!!).. På diagonalen dessutom =/ Den hade inte spruckit mycke och inte långt ner på tanden men det var ändå tvungen att lagas.. Typiskt.. Ännu mer pengar åt skogen...

Nu vet ja inte vad jag ska skriva mer heller.. Jag är så otroligt sugen på något riktigt gott så jag ska nog avsluta här och fundera lite mer på det istället ;) Hahah..

Byee!

Innan sängen..

Tänkte bara slänga in ett inlägg här innan ja ska gå och sova :)

Jag brukar ha svårt att sova den här tiden, jag blir oftast pigg på kvällarna och nätterna, men idag är ja faktiskt lite trött nu :) Å de är ju bra! För imorgon måste ja ta mig upp i tid! Något som jag har misslyckats med VÄLDIGT länge.. =/ Men det blir väl kanske lätt så när man inte har något att kliva upp till (om ni förstår hur ja menar), alltså, ingen skola, inget jobb, inget speciellt i över huvudtaget att göra.. Men de måste de bli ändring på, för jag gillar faktiskt inte att sova bort hela dagarna.. Visst, jag tycker ju om att sova, men ja tycker inte om att sova SÅ LÄNGE som ja gör =/ Så de ska ja försöka ändra på :)

Idag har jag inte heller gjort speciellt mycke, men igår städade jag och bytte sängkläder i mitt sovrum :) De ni ;) Haha.. Men! En sak som jag kom på att jag har gjort idag var att jag provade platt-tången! Den fungerade väl bra å de va ju bra.. Dock så såg jag inte SÅ stor skillnad, jag har ju redan så platt, livlöst och tråkigt hår.. Men lite rakare blev de allt! Plus att det är mest bak som mitt hår är lite "vågigt" å där bak ser ju inte jag, å inte kollade jag så noga i spegeln heller :P haha.. Jag får väl koncentrera mig mer nästa gång ja provar den kanske ;) hehe..

Men nu ikväll iaf, så åkte jag och Magnus till M, J och T och hälsade på en sväng :) Å där var de även fler människor, endel alkohol påverkade också så de va väl lite "full fart" där kan man väl nästan säga tycker ja :) Haha, trevligt var det iaf! :) Fast, iofs så tycker jag alltid att det är trevligt där :)
Vi blev iaf bjuden på mat där (? Om de nu blir hemma hos dom :)) imorgon, klockan 13 (!), så därför måste jag ta mig upp i tid :) Så jag hinner vakna riktigt, dricka mitt morgon kaffe i lugn och ro, duscha, och hinna bli hungrig innan 13! :) Hehe.. Men de kommer ja! Jag får kliva upp på engång när alarmet ringer, och INTE snooza! För DÅ kommer jag sova några timmar till.. =/ Å de går ju inte när man ska bort, för då hinner man ju ingenting ;)

Men nä, de får bli allt för idag! Nu ska ja gå ut å ta min sista cigg för ikväll, och sedan gå och lägga mig!
Kanske att jag läser liiite i den där nedrans boken på engelska som jag måste läsa för att kunna bli klar med skolan också.. Vi får se, annars får jag göra de någon gång imorgon istället :)

Natti Natti!

Minusgrader .....

Usch vad jag börjar tröttna på denna kyla nu! Det är ju på TOK FÖR kallt!! =/
Vintern är nog inte riktigt min årstid, men det är ju inte sommaren heller för den delen.. Då är de på tok för varmt för min del istället =/ Haha! Men nu vill jag faktiskt ha sommar! =/ Ja vill ha lite sol, å lite värme.. Jag vill kunna sitta ute, jag tycker om att vistas utomhus, det spelar ingen roll om man gör någonting eller om man bara sitter, bara man kan sitta ute..
Å de går verkligen INTE i dessa minusgrader, därför vill jag ha sommar nu.. :)

Men det måste ju vara vinter också, jag älskar ju julen å så, å jag tycker att det MÅSTE vara snö på julen och på vintern, men jag tycker inte att det behöver vara såhär kallt.. Man kan ju inte göra någonting nu.. :(

Nä, nog med gnällandet på kylan, det blir väl varmare nåt tag :)

Det har inte hänt så mycke de senaste dagarna.. Magnus har blivit sjuk.. Skit tråkigt! :(

Men i Måndags var jag ut med Cilla och köpte mig en mini platt-tång!! Haha! Enligt mig själv så är det ett ganska stort "steg", med tanke på att jag aldrig har hållt på med någonting sånt, jag använder ju inte ens hårtork, å jag har aldrig brukat fixa mitt hår med varken mousse (stavning?) eller vax.. Ett tag använde jag lite hårspray, men endast för att korta hårstrån inte skulle spreta i benan.. haha! Men nu efter klippningen så ska de fixas! :) Ibland iaf då :P Hehe..

På måndagskvällen umgicks jag med Malin :) Blev bjuden på fika, och pratade massor! Väldigt trevligt måste jag få säga att de var! Å förhoppningsvis blir det fler gånger :)

Igår kväll var jag hem till Cilla en vända, och fikade :) Å nu ikväll har jag bara suttit hemma, och det känns verkligen, jag börjar bli såå rastlös.. Men nu finns det ju inget att göra så det blir nog sova rätt snart..

En sak jag vill påpeka bara! I de förra inlägget så skrev jag ju: "Å gissa vem som kom sen? JO, Madde och Jan :) Haha!.." nästan i slutet, å de va bara för att jag TYCKTE att jag hade nämnt dom flera gånger i de inlägget, men efteråt när jag läste igenom det så tyckte ja inte de längre, så de lät ju bara dumt med den där meningen.. hahaha.. Men så kan de gå :) Ville bara förklara de utifall någon annan läst och började fundera varför ja hade skrivit så :)

Ja måste komma ihåg att ställa klockan ikväll när jag lägger mig också, och försöka komma upp i någolunda skaplig tid imorgon.. Annars är jag ju så duktig på att sova bort hela dagen =/
Men nu, i väntan på att tiden ska gå så jag kan "farma", ska ja nog ta mig en kopp kaffe :P

Bye bye!

Bild uppdateringsdax!

I de förra inlägget skrev jag ju att jag skulle lägga upp bilder, för att "uppdatera" lite vad ja gjort.. :P haha..
Så nu kommer den! Det är inte så mycket, de var bilderna som fick bestämma vad som blir med :)
Varit iväg på flera cruisingar har vi ju varit, i sommras då, men dom korten tänkte ja strunta i.
Och på senare tid, typ strax innan jul och så, har jag pluggat för det mesta.

Men nu börjar det, med det senaste sist! :)Detta var någon gång i början av sommaren, utanför hos Sanna och Patric. TVÅ regnbågar!! fräänt :P hehe
__________________________________________________________________________________________

(FLERA månader senare)
Min morfar fyllde år (GRATTIS!), och de firade vi med att åka till Järvsö och äta. :D

             
"Loggan" på en kaffe kopp (JB),      Mina två små kusiner :)


            
Här satt vi                           Rut och morfar!

_____________________________________________________________________________________

Jag och Cilla har ätit glass :P Haha..
Men riktigt gott var det!

         
Mmmm!...

_____________________________________________________________________________________

Jag har umgåtts väldigt mycket med Cilla, och en av kvällarna hamnade vi hemma hos Ulf på fest.
Fast vi drack inge, vi lånade bubbelbadkaret istället ;) Riktigt schöönt var de! 
Madde kom också förbi en sväng innan :D

           
Cilla                          Bubbelbadet! :)


Ulf och Madde
(Detta var de bästa kortet jag lyckades få på Madde från den kvällen =/) :)


________________________________________________________________________________

Jag, Magnus, Cilla och Daza satt och drack lite hos Daza en kväll. :)
Madde, Jan och Theo, och sen, A.A. och Tiger kom också förbi en vända.
Men ingen av dom finns med på kort då de va lite dåligt med fotograferingen då :)

   
Cilla                           Jag                         Alkohol

_______________________________________________________________________________

Det har varit julavslutning och julfika på skolan, med komvux, å då var vi julklädda :P haha

   
Jag                  Cilla och jag              Cilla ute

Vi skulle även gå på gymnasiets julavslutning, men då råkade ja visst försova mig så jag missade alltihopa =/

_______________________________________________________________________________


Min kära storebror Johan har även fyllt år, men det blev inget fotograferande då heller..
Den närmsta släkten kom hem till mina föräldrar och så fikade vi :P

_______________________________________________________________________________


Tyvärr så var jag så dum att jag inte knäppte några kort på självaste julafton heller! :(
Fast jag hade kameran med mig... :(

_______________________________________________________________________________

Både jag och Cilla var iväg och klippte oss, som jag skrev i de förra inlägget, och färgade håret efteråt.
Jag färgade mitt underhår svart, och eftersom det blev ganska mycket färg över så tog Cilla och färgade några svarta slingor :)

     
I väntan på att tiden ska gå :) haha


Skitsnygga kläder! Jätte snygg i håret också för den delen :S
Haha :)


    
Cilla efter klippningen och färgningen :)

     
Jag, efter klippningen och färgningen :P

____________________________________________________________________________

Å nu, redan framme vid gårdagen, nyårsafton!Jag åt en liten nyårs middag hemma med mina föräldrar, och fick sedan skjuts utav Madde hem till Bert och Maggan där Magnus va.
Där var vi då på kvällen och under tolvslaget! Å drack rosa "skumpa" (?), som bara dom som var alkoholpåverkade tyckte om :P haha!
Väldigt trevligt var det! :)

         
Maggan                    Bert                         Magnus och Stefan


Och jaag..

Runt ett tiden, kanske efter, (tror ja? hade ingen klocka) skjutsade Madde hem oss. Men hemma blev vi inte kvar länge, det blev ut i vinternatten igen och åka Impala istället :P Å de var ju riktigt roligt det också :) Sedan bar det av hem till Ulf!

          
Ella, körde :)          Benny, Ulf, å Mia dansar :P       Mia och Ulf :)

Hehe, Ella ville nog inte vara med på kort tror ja, men en liten skymt av henne blev med iaf :)
Å gissa vem som kom sen? JO, Madde och Jan :) Haha!..

         
Madde                         Jan                           Glada :)


Vid bordet, medans kameran var framme :)


Jaa, det var väl det de.. Just för tillfället kan jag inte komma på något mer att skriva eller något mer jag skulle ha gjort under den här tiden =/
Så, det här får nog duga.. Det blev ju ett ganska långt inlägg ändå, inte så mycket text kanske, men det är ju roligare med bilder nästan ;) haha!
De sista jag kan säga är väl att jag hoppas att ni alla hade en trevlig och bra julafton (eftersom jag inte bloggade nå då heller) och nyårsafton. Jag hade jätte trevligt!

Då kan jag ju lika gärna passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! (I efterskott)

Ha det bra! Bye!

RSS 2.0