Så mysigt!

Men, förresten! I onsdags var det mamma frukost på Oscars dagis :) och självklart var vi med på den, det var den första för oss, å jag tyckte att det var jättemysigt! :) Även fast jag inte riktigt är någon frukost-människa :) (Men jag brukar ändå försöka peta i mig NÅT iaf, nu för tiden)

Men de hade varit ännu mysigare om min lilla Oscar också ville sitta i knät hos mamma ett tag efteråt, som alla andras barn ville/gjorde. Men nä, inte Oscar inte! Han VÄGRADE sitta i mitt knä å bara sprang runt och spexade å röjde, över hela dagiset! (Då dom hade öppet överallt denna dag eftersom det var mamma frukost på alla avdelningar och buffén var i "stora salen" i mitten!) Haha :D

Men som sagt, mysigt var det iaf! Å jag bara HOPPAS att jag kommer ha möjligheten att gå nästa gång det är också ♥ :)

Praktiken

Från något jobbigt och tragiskt, till något roligt!
Min praktik, som jag har på Edsbyns möbeltapetsering, som jag också skrev i ett tidigare inlägg, är faktiskt jättekul! :)
Jag trodde ju självklart inte att det skulle vara tråkigt heller när jag frågade om praktik där, men de är ju de där med praktiker att man inte riktigt vet vad eller om man kommer få göra något riktigt tycker jag! Oftast kanske man blir satt i nåt "skit-göra" liksom, men de tycker jag absolut inte att jag fått göra där! Verkligen superkul och trevligt, dagarna går hur fort som helst fast jag slutar 16:30 :) Å jag får verkligen lära mig massa, prova på, och göra saker! :)
Riktigt givande praktik tycker jag!

Så det känns ganska tråkigt att den snart är slut. 28 maj är min sista dag, sen är det sommarjobb som gäller! Det känns självklart jättebra de med, att jag faktiskt fick sommarjobb i år!
Det känns som att praktik-tiden blev rätt kort bara, då jag även fått hoppat in och jobba någon strödag under den här tiden.
Men vi har redan pratat om detta så om det inte leder till mer jobb efter sommaren, å jag skulle behöva en praktik så fick jag mer än gärna komma tillbaka och fortsätta min praktik där då :)

Great att ha något sånt "klart" redan tycker jag! :P

Morfar ♥

Begravningen gick bra, bättre än jag förväntade mig eller hur man ska säga. Jag var lite "nervös" då det var första begravningen jag varit på, man visste liksom inte vad man hade att förvänta sig, hur man skulle reagera eller ens riktigt hur det går till. Därav mitt "klädproblem" över skärpet jag skrev om i de förra inlägget skulle jag tro, något som jag hakade upp mig på, fick mig att tänka på något annat för att man hoppades och ville att ALLT skulle vara "perfekt" för att hedra och visa respekt på nåt sätt.
(När väl dagen kom och jag hade kläderna på mig visade det sig att något skärp inte "behövdes" överhuvudtaget ens)

Det var en enkel men fin begravning med inte alls för många. Kistan var helt i furu, utan en enda spik eller skruv så den var helt ren.

Självklart var det en jobbig och tung dag men jag måste få säga att det kändes bra/skönt att få gråta ut också, fast jag hatar att gråta inför folk (och då jag även varit idiotisk å hade sminkat mig dessutom, haha). Men jag tyckte att det kändes så konstigt tidigare efter att han hade gått bort och jag inte grät något. Jag kände mig självklart väldigt ledsen å jag VILLE gråta men de kom liksom inget, å de tyckte jag kändes väldigt konstigt och olustigt som sagt. Så när det kom på begravningen kändes det lite som en befrielse, det kanske låter konstigt, men det kändes bra helt enkelt.

Det känns ändå overkligt att du är borta.. Älskade morfar ♥

Shopping-feber

Suttit med telefonen och glåmat runt lite överallt nu ikväll efter att Oscar somnat. Å vad de kliar i mina fingrar nu alltså! Jag ska INTE sitta å kolla runt sådär på massa sidor, jag har hittat hur mycket som helst som jag skulle vilja köpa! Men har man nå pengar så man skulle kunna shoppa loss? NEJ! Fan vad jag önskar att jag hade ett jobb, så man kunde unna sig å köpa lite "småskit" och annat som man vill ha ibland! :/ Helst ett välbetalt jobb så jag skulle kunna handla mer än jag behöver ;) haha! nädå, men så man kan slösa lite iaf! :)

Antagligen för att jag fick praktikplats på Edsbyns möbeltapetsering, så har jag blivit sjukt sugen på att sy massa igen!! Så tyger är något jag tittat mycket på ikväll, å jag har hittat så grymt fina som skulle passa perfekt att göra lapptäcken av och ha som överkast och/eller filtar. Skulle vilja göra både till Oscar och ett överkast till våran säng. Även prydnadskuddar och dylikt :) Haha, ja ni märker väll, det går åt en hel del tyg om jag skulle få göra allt jag vill, och därav rätt dyrt också ;) :/

Men titta på dessa tex! Jag tycker att dom är helt underbara!! :)
Otroligt fina tyger!! Som, som sagt, skulle passa perfekt till de jag vill göra! :)

Har även kikat, ÄNNU en gång, på de där nedrans golvet jag skulle vilja ha här hemma i "hallen" där vi har köksbordet och samma in i vardagsrummet. Sen nåt annat golv precis där hallen är (alltså där skor tas av och jackor hängs upp)


Vad tror ni? Skulle det inte vara SJUKT snyggt med detta golv!??! :D Jag tror iaf att de skulle bli hur jävla bra som helst!
Fast, jag vill ju förstås titta på det i verkligheten också innan för att vara helt säker ;) :)
Å detta skulle ju självklart bli VÄLDIGT mycket dyrare än allt tyg jag vill ha :/ haha!

Å så tittade jag på recept också mitt upp i allt, croissanter skulle jag vilja prova göra! Någon som gjort såna någon gång? Är det väldigt svårt att göra egen smördeg eller vad de heter? :)


Jag tyckte att dessa såg rätt lockande ut ;) Dom är fyllda med bl.a Nutella och grovhackad mörk choklad!!! Mmmums tror jag att de är iaf! :)

Å på torsdag är det ju begravning också, jag har tittat på lite kläder här under helgen och tror jag vet vad jag ska ha på mig. Jag köpte en svart typ chiffong klänning för säkert ett halvår sedan som jag inte använt ännu, prislappen sitter fortfarande kvar till och med, å så har jag en svart typ kavaj jacka som jag köpte för ca 10 år sedan eller nåt som jag enbart använt ett fåtal gånger som jag tänkte prova ha till... Vet inte hur de skulle se ut? Skulle det se konstigt ut tror ni? :/ Hur som helst så känns det som att hela "outfiten" hade blivit komplett och fulländad med ett ljust skärp. Karlar har väll vita slipsar på begravningar om dom stod nära den avlidne? Då borde väll jag kunna ha ett ljust skärp också? Skitsamma är de ju egentligen för jag har inget ljust skärp :/ haha..


Men detta hade jag velat haft till! Får se om man kanske lyckas ta sig iväg å köpa ett under veckan kanske? :/

Nä, fy tusan vad klockan sprungit iväg, nu ska här sovas! Godnatt på er.
RSS 2.0