New new new

Oj, vad dom har gjort om här på blogg.se!! Shit! Såå längesen är det väl ändå inte sen jag var inloggad?.. =/ De verkar som att de går undan här! :) Haha.. Väldigt ovant! Testar det nya, "snabbinlägg" nu dååå :P

Aja, det har ju varit långhelg och midsommar, så Magnus kom hem redan på torsdag kväll :) Fredagen spenderades mestadels med svärmor, hennes gubbe, två av magnus syskon med deras karlar + barn. Först midsommar "lunch" (?) hos svärmor, och senare på kvällen grillning hos M och B.
Var hos Marina i stort sett hela lördagen, och idag var jag å Magnus dit igen för att hämta några flyttlådor :) Meen nå packande har inte blivit av ännu, så de får väl jag försöka göra under veckan..

Nä, nu blir de sängen! Är trötter, och imorgon ska man upp på praktiken igen så, natti natt!

En hel..

Vecka har nu gått.. Å under denna vecka har jag inte gjort mycke annat än varit på praktiken och sen bara suttit hemma hos mina föräldrar om kvällarna.
Sen kom ju helgen å Magnus kom hem. Men vi har inte heller gjort nåt speciellt, förutom igår (lördag) då vi följde med till Hedemora, å den resan och timmarna som vi var kvar där tog ju hela dagen, vi åkte klockan 10 och kom hem 21:46 så.

Det har blivit lite "krångel" med flyttplanerna också =/ Eftersom Magnus jobbar borta under veckorna så måste vi ju försöka flytta under en helg.. Å egentligen hade vi bestämt tidigare att vi skulle börja flytta den här helgen, men nu då helt plötsligt så skulle han som bor ovanför bort den här helgen? =/ Å nästa helg är de ju midsommar, så han tyckte inte vi kunde flytta då heller, men helgen efter det funkade bra för honom, alltså sista helgen denna månad, men då är de ju Big Lake Run! :( Sen är det en ny månad, å vi har kontrakt från 1 juli..? Men de får väl bli så jolligt då, eller så får vi väl offra nån av helgerna som man egentligen hade planerat till annat då.. =/ (Allt sånt här joll gör inte precis att jag blir mer sugen på att flytta heller!) :(

Aja, nog om de där nu! Hittills idag så har vi iaf hunnit med en tur till kägelholmen å fikat, och käkat med Pontus + Oliver på Pizzeria Edsbyn :) Så får vi väl se vad som händer resten av dagen innan Magnus måste åka igen, nu är ju äntligen solen framme en vända också!

Lördag

Vad har jag gjort idag då? Inget speciellt känns de som =/ Vi handlade en snabbis och så har vi, självklart, gjort och ätit mat.. Jätte intressant va? haha!

Snart ska vi flytta igen också, de har jag inte nämnt nåt om i bloggen tidigare tror ja?.. Vi ska inte flytta nå långt, en våning upp i samma hus bara, till en lite större lägenhet.. Men vet ni vad? Jag tycker inte alls att de känns nå skoj :( Jag tycker mycke bättre om den här lägenheten som vi bor i nu, även om de är litet å trångt å dåligt med förvarings utrymmen både med garderober och skåp i köket och kylen å frysen.. Men jag trivs här!! :(

Aja, de blir väl kanske bra till slut ändå.. Får la hoppas på de iaf!

På praktiken

Jaa, sitter här på praktiken å försöker fördriva lite tid.. Mor min hann inte ta fram det jag skulle göra innan hon fick kundbesök, pga att datorn jag skulle sitta vid var så fruuktansvärt jäkla seeeeg! Så jag fick sitta å blippa runt lite på internet under tiden istället då :)

Men nu så, hörde ja att dom var klara! Men de är väl kaffedags å nöh ;)

Oops, bloggtorka?

Ojoj, nu har de gått på tok för lång tid, igen, sen jag skrev här! Å för att få lite "rätsida" om de jag skrev sist så börjar jag med en summering av de!

Min kära lilla pappa hade varit klen, haft feber, hostat, mest bara sovit, inte velat äta riktigt osv under en längre period (ca 3-4 veckor kanske?), han var till hälsocentralen flera ggr å dom tog prover hit och prover dit, å varje gång så hittade dom inget, "åk hem å vila" sa dom bara, men ville ändå att han skulle komma tillbaka så dom kunde ta fler prover.

På kvällen, fredagen den 18 maj ringde dom från h.centralen å sa att han var tvungen att komma in igen på måndag så dom kunde ta nå andra prover. Helgen gick och måndagen kom, han åkte dit, och på eftermiddagen ringde dom och sa att han kanske hade lunginflamation, så han var tvungen att åka till bollnäs sjukhus för röntgen och eftersom han hade varit dålig så pass länge skulle han säkert bli inlagd så dom tyckte att han skulle packa en liten väska.

Mamma skjutsade honom, dom var på röntgen, och fick sedan gå över till akuten pga att sjukhuset stängde för dagen och ingen läkare fanns kvar för att "läsa av bilderna". På akuten fick dom vänta från ca 16:30/17 - 21 innan någon kunde ta emot dom, pappa var tydligen väldigt klen då, och mamma åkte hemåt eftersom han skulle bli inlagd. När hon är på väg hem ringer pappa och berättar att han är på väg till gävle sjukhus med ambulans, då dom misstänkte TBC.

Så måndagen den 21 maj ca 21:40, när jag satt med Magnus i Mo och tittade på tv, ringde min mor till mig och berättade att pappa var på väg i ambulans till gävle sjukhus för att dom trodde han hade TBC. - TBC??! WTF?! var ungefär den första reaktionen, sen började tankarna - hur kunde de vara möjligt? vart hade han fått de ifrån? när blev han smittad? Är vi också smittad? Shit, kommer han att dö? (Jag visste ju att TBC är väldigt ovanligt i sverige, att de smittar genom luften, kan vara dödligt, men att man brukar bli helt frisk efter behandling nu för tiden. Men alla dom tankar och funderingar fanns ju där ändå.)

Efter att han legat isolerad en hel vecka på sjukhuset i gävle med massa provtagningar och odlingar, men utan svar, så fick han äntligen beskedet (måndag 28 maj) att han INTE hade TBC, utan att det var en kraftig inkapslad lunginflamation på höger sida, och han fick åka hem med medicin. Mor och jag hämtade honom, och nu han käkar penicillin och blir bara bättre :) Skönt!

Då har jag redogjort den händelsen, men nu räcker det med de! Vad har hänt mer då? Inte så mycke, jag fyllde år 31 maj, och det går bra på praktiken :) Jaa, de får väl räcka för tillfället! Jag ska försöka bättra mig igen med bloggandet också! :)
RSS 2.0