Lite oense

Ja, som rubriken lyder så har jag och min älskade son inte riktigt kommit överens dom senaste 1,5-2veckorna ;) haha!
Han har bara varit SÅÅ HIMLA rivig. Å då kanske ni tänker "vadå rivig? de är väll klart att småbarn är riviga av sig", å JA de är självklart att dom är de, de har han ju varit ända sen han kunde sitta typ, men just dom här veckorna har varit extrema tycker ja! Han har rivit ut sopor ur soppåsen, blöjor ur blöjhinken, kastruller å lock, brödrosten, panten, nytvättade kläder och kläder ur tvättkorgen, toaborsten, Magnus rakapparat, oanvända blöjor, salvor, plastpåsar, plastfolie, aluminiumfolie, bakplåtspapper, burkar och ja allt annat man kan tänka sig som finns i ett kök (inte kläderna å blöjorna å de då ;) Men ja, alla lådor å alla skåp. Kryddpåsar och kryddburkar i skafferiet, klättrar på stolar och pallar och allt som går att klättra på, drar i lampsladdar och andra kablar, kastar runt skor och kläder från hallen osv osv osv (och alla leksaker också såklart). Hela hela HELA tiden, å ALLT gör han miljoner gånger om dagen, varje dag! Man säger åt, tar bort honom, plockar undan och städar HELA tiden känns det som. Haha! :) Å självklart blir det typ ramaskri VARJE gång när man säger åt honom, tar bort honom eller plockar undan de han rivit fram ;) Plus att han ramlar eller "fastnar" när han klättrar också.

Förra veckan fick han även tag på en vattenkanna som jag tydligen inte hade tömt ut vattnet ur.
Det var självklart en morgon, typ precis innan vi skulle gå till förskolan. Jag satt och drack kaffe, Oscar försvann ur rummet, de blev tyst, jag lyssnade. Tyckte jag hörde rinnande vatten, tänkte "va fan, han kan väll inte ha klättrat upp till diskbänken å fått på kranen?!" skyndar som fan in i köket, då står han (på golvet) å tömmer ur hela vattenkannan, säkert närmare 1,5liter (!!). Lite mer än en och en halv toarulle gick det åt att torka upp allt iaf. I skåpet under diskbänken, under skåpet och ut över halva golvet. Å stressad var man ju också eftersom vi skulle ju iväg till förskolan, haha!
Tidigare den här veckan tömde han ut en hel förpackning med ströbröd, också precis innan vi skulle till förskolan. Men då fick jag skylla mig själv också som inte gick å kollade PÅ ENGÅNG, jag hörde ju att han var där å rev bland kryddburkarna men tänkte att jaja han får väll riva där en liten stund innan vi ska gå då.. jo just ja! Var bara att släpa fram dammsugaren de! :) hahaha! Någon dag senare var han på florsockret i skafferiet också, men då var jag snabb så de hann han inte tömma ut så mycket av. :) haha!

Usch vad arg, irriterad, trött och less jag har varit/är på de där å önskar att han ska förstå, på riktigt, när man säger åt honom. Å stackars lillen med mamman som skäller å gnäller typ hela tiden :( ;)
Men han ska då veta att mamma ÄLSKAR honom ändå, även om hon blir surig. Han är ju MIN rivunge, min älskade rivunge! ♥ ♥ ♥

Onsdag-kväll

Slängde upp de tidigare inlägget med några bilder pga att det var så längesen jag uppdaterade något. Så det var en liten bild sammanfattning över dagarna som gått och ja inte skrivit nåt här! Jag skulle skriva de I det inlägget men glömde tydligen det, så jag börjar detta inlägg med de istället :)

Februari och mars har varit i stort sett en enda stor berg och dalbana hittills tycker ja :/ Det har varit mycket tråkigt och jobbiga saker som hänt under dessa månader som jag inte har nämnt här.
Men jag har tänkt skriva om det, inte nu, men någon dag.

Igår var det tisdag och Oscar var på förskolan. Jag var på arbetsförmedlingen å prata, sen umgicks jag med Cissi och hängde i knöa hian resten av timmarna fram tills Oscar skulle hämtas klockan 14 ♥ Åkte till mina föräldrar på eftermiddagen och var där hela kvällen.

Umgåtts med Cissi hela dagen idag också när Oscar var på förskolan, sen har jag och Oscar bara varit hemma hela eftermiddagen och kvällen. ♥
Å imorgon skulle Cissi också komma, iaf en sväng! :D Vi ska kika om vi kanske får tillbaka nåt på skatten eller om vi blir "skyldiga" :) Å så kanske vi åker och kikar på den där utförsäljningen som brukar vara i gamla edmarks lokalen ibland. Torsdag till söndag tror jag dom skulle vara här :)
Apropå utförsäljningar, är det någon som vet om Lindbergs har någon utförsäljning snart igen? Dom brukar väll ha de typ på våren och hösten? :)

Aja nu får det vara nog, sängen kallar, John Blund kom för längesen å grusade ner mina ögon å jag bara hoppas att jag hinner ta mig till sängen innan jag slocknar ;) haha! Godnatt :)

Snabbis


Morgon-Oscar, efter frukost innan dagis ♥


Äntligen fixat ramar till alla foton jag ville sätta upp på väggen, sen hände nåt så nu ligger dom bara och samlar damm ändå i väntan på besked..


Nyvaken å glad i vagnen hemma, då han fortfarande sov när jag hämtade honom från dagis. Sötis ♥


Koncentrerad Oscar knäpper kort ♥ :)


Dagen efter akutenbesöket. Oscar fick en "ballong" av läkaren innan vi åkte hem ♥


Också dagen efter akutenbesöket. Boken "bada med babysmurf" har varit en favorit ett tag nu här hemma :)


Ute hos mormorn och morfarn. Tidigare på dagen hade han ramlat ute på gården hemma och fick ett sår under näsan, stackarn ♡


Haha! "De räcker väll med kort nu mamma!" Eller? ;) SötNOS! ♥


Vantarna får typ ALDRIG sitta kvar nu för tiden :/ :)




Gott med risgrynsgröt!
Förövrigt verkar de mesta maten gå i nu för tiden, iaf om han får äta SJÄLV! ;)


Min fina, fina lilla älskling!! ♥ ♥ ♥ ♥

Måndag hela dagen

Bra start på veckan och dagen!
Här klev vi upp ca halv-kvart i 9, dock vaknade Oscar strax före 8 men jag ville inte riktigt kliva upp då, så jag tog över honom till våran säng så fick han böka på lite där medans jag slumrade till och försökte vakna på lite :P

Sen här på förmiddagen kom Cissi och Wilma på besök :) Så lekte vi både inne och ute, barnen käkade lunch å vi mammor drack kaffe å babblade som vanligt ;) Supertrevligt!
När dom åkte var det dags för Oscar att sova middag så han sover för tillfället, förhoppningsvis sover han ett tag nu när han sprungit och lekt massa, plus att han åt SKITBRA idag! :)
Han sov middag ganska dåligt när han hade feber, å fast han varit feberfri från i torsdags eftermiddag/kväll så sover han fortfarande bara ca 30-40min..
Innan han blev sjuk sov han runt 2timmar iaf, ibland mer :/

Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men vi åker nog till mina föräldrar skulle jag tro :)
Å imorgon ska nog jag och cissi ta en promenad när vi lämnat barnen på dagis (förskolan, ja vet), om det inte regnar eller slår om och blir smällkallt då, men de tror jag inte :) Så skulle vi luncha tillsammans här hemma också! :)
Kul med lite planer sådär tycker jag även om det inte är nåt jätte speciellt vi ska göra :D

Helgen

I fredagskväll umgicks jag nån timme med min kära och saknade vän Marina.
Hon hämtade mig vid 17 tiden, så åkte vi först på Linnéas och Into då hon var ute efter nåt nytt, men hittade inget. Sen vidare hem till henne så färgade jag slingor på henne, drack kaffe och språkade, så skjutsade hon hem mig igen strax efter klockan 20. Kändes som att det var för lite tid då det var längesen vi umgicks eller ens pratade. Förr pratade vi i telefon typ dagligen, ibland flera gånger om dagen, och umgicks några gånger i veckan iaf.
Nu träffas vi allt för sällan :(

Gjorde ingenting på hela lördagen, men fick ett snabbesök av Cissi på kvällen ♥ ALLTID lika roligt och trevligt när vi träffas! :)

Tröksöndag idag, å Magnus åkte tidigt, 10:15 bussen. :/ Så jag och Oscar åkte till mina föräldrar vid typ 16 tiden och var där hela kvällen.
Blev bjuden på kebabtallrik och gofika! ♥

Nä, nu ska jag göra som Oscar, sova! :) G'natt!
RSS 2.0