Hatar att vara sjuk!

Mään! Jag måste väl kunna bli bättre snart! Jag tycker att jag bara blir sämre :( Idag har ja känt mig rätt klen, inte jätte klen men värre än jag har varit.. =/ Jag har inte tid att bli riktigt sjuk nu, tänk om kroppen kunde lyssa på vad jag vill och sluta upp med de här, NU!

Det hela började i måndags kväll/natt runt 00:30 när ja pratade med Cilla i telefonen så började ja få ont i halsen, på tisdag morgon hade ja så ont i halsen att ja var på väg att kräkas när jag var ute med Misty på morgon promenaden :( På onsdag morgonen hade jag inte lika ont i halsen men var klen, det blev sedan bättre och bättre ju längre den dagen gick och igår var det helt ok! Jag hade blivit lite hostig och var liite klen men de kändes bra, som att jag var på bättringsvägen :) Men när ja skulle lägga mig igår var det väldigt tjockt i snoken å mig så jag kunde nästan inte sova, så imorse var jag skit trött och försov mig! Så hela den här dagen har varit ganska jobbig, snorig å igentäppt, hostig, lite klen, lite snurrig, trött och varm.. Men jag har inte feber.. =/ Jag kollade nyss eftersom allt känns så jobbigt, vi har en sån där öron termometer, och i de ena örat va de 37.0 å i de andra va de 36.6 (?!?) Jag brukar ha strax över 37 normalt.. =/ Verkar bara vara joll med de där..

Hur som hellst så var ja på skolan idag iaf, och till Bollnäs med Magnus när jag hade slutat.. Å nu är vi hemma igen..
Vet inte om ja ska tvinga mig att inte göra någonting eller om ja ska göra något ändå? Jag blir ju så rastlös av att inte göra nåt, å när ja är rastlös så blir ja grinig :( Haha.. Å jag är inte SÅ klen att ja inte orkar göra något heller... =/

Aja, de märks vad som händer, nu ska ja dricka upp mitt kaffe :)
Bye bye!

29 Januari

Jag tog mig till skolan idag, å var jätte duktig också :) Iaf på matte lektionerna (har två matte lektioner på torsdagar), då jag blev klar med ett helt kapitel!! Sannolikhetslära :) Jag är så stolt över mig själv :)
Fast på engelskan blev de lite mindre gjort =/ Typ ingenting, jag läste ETT kapitel i boken Step, men det gjorde ja inte på lektionen, utan på håltimmen efter =/
Å Kurt, våran engelska lärare, tyckte att jag och Cilla skulle kolla på en film, kanske under helgen, och sedan disskutera och berätta om den med varandra och för honom.. Jag minns inte riktigt vad filmen hette men ja tror att de var ungefär The pig boy eller nåt sånt? Man kan ju hoppas att den är bra..
Så nu har vi två filmer att kolla på, eller ja, en film och en dokumentär.. Så de får vi ta och ta tag i..

Idag är det som rubriken den 29 Januari, å väldans va många det är som fyller år då!
För det första så fyller my love Magnus år idag :) GRATTIS!
Men! Även J & C's Samuel fyller år idag!
Å Cissis svärmor! Och en gammal klasskamrat, Cimen! (som jag blev påminnd om när jag läste Cillas blogg, jag ursäktar mig för det!)
Ett stort GRATTIS till alla er med!! :)

Jag tänker även passa på att skriva ett till GRATTIS! Men denna gång till Felix (Magnus äldsta son) som fyllde år igår :) För de glömde jag att skriva då =/

Aja, grattis till allihopa iaf :)
Bye bye!

Sova

Det blev en vända till, till lägenheten med grejer ikväll, men det ser i stort sett tomt ut där fortfarande då vi bara har flyttat köksgrejer så allt står i skåp :)

Förutom de och tapeterna som jag skrev om tidigare så har vi även varit på Erikshjälpen idag, och hittade faktiskt; ett par gardiner, tre krukor, en duk och en liten matta :) De kändes bra :)

Jag har känt mig ganska pigg idag, så det går kanske bra att ta sig till skolan imorgon ? Det känns iaf som att jag INTE har tid att vara sjuk och ligga hemma, så även om jag är klen så måste ja försöka ta mig dit.. =/ Jag var ju på skolan när jag var sjuk i höstas, med 38 graders feber, så de borde ju gå bra.. Envis som jag är :)
Jag får väl ta med mig alvedon så ja kan ta de om ja skulle behöva..

Men nu, en snabb-dusch och sedan sova! :)
Natti natti!

Sjuk :(

De här senaste dagarna har det varit fullt upp, flytt på gång, planeringar och packning.. Dessutom så har jag blivit sjuk på de! Skitont i halsen, och lite klen.. Å idag är jag lite hostig också.. :( 
Så jag har varit hemma från skolan de här dagarna, men har ändå rännt runt överallt med Magnus.. Å de är väl kanske inte så bra, men det är värst på morgonen med halsonten och klenheten, så imorgon tänkte jag att ja nästan måste ta mig till skolan ändå.. Iaf försöka.. Som jag sa över idag också men inte kom iväg =/
Under själva dagarna och kvällarna går det jätte bra, då är ja nästan som vanligt.. Det är som sagt morgon och sen kväll som är värst..
Om jag har feber vet jag inte, å ja vågar inte kolla heller för då känner man sig väl bara sämre :)

Igår var det första gången ja var in och såg lägenheten, och idag har vi valt nya tapeter till vardagsrummet och flyttat dit lite småsaker :) Det var inte mycket men de var väldigt jobbigt ändå.. Kanske för att det är tre våningar upp och för att ja är lite sjuk? Säkerligen iaf.. Men förhoppningsvis så blir jag frisk väldigt snart! Jag hatar att vara sjuk.. :(

Bye bye!

Hmm?

Musikspelaren har tydligen rättat till sig själv.. Poker face var inte först tidigare, men jag har inte ändrat på nåt.. =/
Aja, det var väl bra iaf :)
Nu ska ja dricka lite kaffe, kika klart i LaRedoute katalogen ja fick idag :) Å sedan försöka plugga lite också..

Bye bye!

Musik!

Nu har jag lagt in fler låtar på musikspelaren :) Men de hamnade i fel ordning så de måste ja försöka fixa någon dag =/ Inte nu iaf.. Aja, tänkte bara om ni ville veta :) Hehe.. Det är nu 17st låtar istället för 5st iaf :)

Nu ska ja ta lite kaffe eller nåt, bye bye!

Go'kväll!

Det har inte hänt mycket idag.. Var på skolan, och mådde väldigt dåligt/konstigt =/
När jag kom hem satt jag bara och slappade, var ut en väldigt snabb vända med Magnus på kvällskvisten bara, sen satt vi här hemma och spelade Chicago med mina föräldrar, som vi gjort någon kväll varje helg nu ett tag känns det som :) Men de var trevligt iaf.. Började må sådär konstigt igen då.. =/ Men just nu är jag väldigt trött också, så de kanske är lite därför den här gången.. =/

Aja, nu blir det sova!
Natti natti!

Någon mer?

Nu har jag lagt till min blogg adress efter mitt "namn" på MSN i hopp om lite fler besökare :) Det kanske blir någon till, de kan ja ju hoppas iaf :) De är så få som besöker och kommenterar här så :)

Nu ska ja förska hita på något riktigt att göra :)
Bye igen!

Nu då?

Har umgåtts med Cissi ikväll, väldigt roligt men lite tråkigt också för hon var tvungen att åka hem tidigt för dom skulle få besök.
Innan Cissi kom hit så gjorde jag iaf en till header, så snart blir det omdesigning här på bloggen tror ja.. :)

Vad ska man hitta på nu då tro? Magnus kollar på hockey å de vill inte ja göra =/
Bye..

Denna dag

Den här dagen har varit rolig tycker ja :) Jag och Cilla har jollat oss som vanligt, lite mer än vanligt idag kanske bara :) Men roligt var de :) Jag och Cissi var även med henne en snabbis på Linnéas, där Cilla hon köpte en jätte mysik kofta :)

Jag tycker inte att de går så bra för mig att sluta röka heller.. jag röker ju MYCKET mindre, men de går inte lika bra som jag hoppats på.. =/ Men jag ska inte ge upp än, det är ju bara andra dagen :) hehe..

Igår satt jag ju och pygla på en header i photoshop, den blev klar men ja vet inte om ja ska ha den.. =/ Tänkte sätta mig och försöka göra en till nu :)

Ha det bra allihopa!
Bye bye!

P.S. Detta är mitt 100:de (?skriver man så?) inlägget iaf :) D.S.

Ditten och datten

I måndags så skrev ja ju att jag skulle städa, men de blev aldrig av då =/ Jag och Magnus åkte till Madde, Jan och Theo då istället :)

Men igår så tog jag tag i dammsugningen, och idag torkade jag golven, så nu är de fint igen, eller, finare än tidigare iaf :)


Förresten, den här musikspelaren som är här till höger, och som jag skrev om i de tidigare inlägget, om ni skulle vilja göra en egen sån så är länken här :)

Jag håller även på å försöker sluta röka, så jag måste göra något hela tiden så jag inte tänker på de.. Håller på å blir galen nästan.. Tidigare idag när ja höll på med musikspelaren så krånglade det lite, alla låtar kom inte med, då visste ja inte om ja skulle skratta eller gråta, bara för en sån sak!? Jag kände att snart kommer tårarna, samtidigt som jag skrattade, och bara ville skrika och slänga iväg datorn! Men som tur är så skrattade ja bara :)
Just nu känns de bra, hoppas de håller i sig.. Det här är bara första dagen på min "sluta-röka-resa" också, jag har inte varit HELT rökfri idag, men trappat ner rejält! Sammanlagt så har jag väl rökt ca två och en halv, kanske tre ciggaretter idag.. I vanliga fall så har ja rökt ca 10-12st per dag.. Så de här är som sagt stora framsteg på bara första dagen :)
Jag sitter även och funderar på om jag ska ha mina svarta strumpbyxor och någonting till, om jag vågar, och hoppas att det är riktigt kallt så jag bara vill sitta inne imorgon :) Man måste ju försöka med så många knep som möljigt för att hålla sig från rökandet ;)

Igår gjorde jag en header till Cillas blogg, och nu tänker jag prova göra en till mig själv :)
Vad tycks?


Cillas header

Nu blir det photoshop ett tag :)
Bye bye!

Musikspelare! :)

Åå va roligt! :) Nu har jag skaffat en liten musikspelare på bloggen :) Det krånglade lite när jag höll på så de blev bara fem låtar än så länge.. Men förhoppningsvis så får jag ordning på de någon gång, när jag årkar fixa till de som jag vill ha de :)

Idén fick jag från en föredetta klasskamrats blogg, Emma :)

Nu ska ja dricka kaffe, Bye!

Innan städningen!

Jag kom på att jag knäppte kort på julpyntet förut som jag aldrig la ut på bloggen så jag tänkte lägga ut något kort nu istället :)

             
  Bordet i tvrummet            Litet bord/tidningsställ         Tv-bänk som vi förtillfället har i köket

        
  Också i köket              Hylla i tvrummet

Så, det var några kort de.. Vi hade även en julgran i tvrummet men korten på den blev inge bra :(
Nu till städningen!
Bye!

En lat dag

Idag har jag bara suttit och glott, inte gjort någonting.. förutom att jag gjorde klart broderiet och följde med Magnus ut en sväng.. Men nu tänkte ja att jag skulle ändra på den saken! Tänkte gå ner å dammsuga och torka golven.. Det går så mycket bättre att städa om man har MP3n att lyssna på samtidigt :) Å när städningen är klar blir det duschen..

Men nu blir det dammsugaren!
Bye bye så länge!


      Broderiet

Natti

Det blev en tur med Cadillacen idag, eller, det var ikväll vi var ut :) De va så roligt och mysigt att vara ute och åka när det var fullt med snö överallt :) Det var bara jag och pappa som åkte, då ingen annan ville med, men de var roligt och trevligt iaf :) Vi åkte runt lite här och där och hamnade till slut hos Johan och Carina, även fast pappa precis sagt "Jag åker upp hit å vänder så åker vi hem igen sen" men han svängde mot roteberg istället för byn när vi kom från knåda, hehe.. Å hos dom fick vi kaffe och fika :)

Jag började även brodera lite idag, fast bara ett liitet broderi och i stort sett bara korsstygn så de är inget avancerat.. En snögubbe och lite annat var de på, de är lite kvar så imorgon tänkte jag göra de sista, knäppa kort och lägga ut här så ni får se det färdiga resultatet :)

Men nu blir det sova.
Natti natti!

God morgon

Har typ nyss vaknat och sitter här framför datorn och tom-glor..
Jag är så trött.. :( Men jag vaknar nog riktigt snart..
Det blev iaf en trevlig dag/kväll igår, vi var lite här och där under dagen och på kvällen var vi hos svärmor, jag skrev ju igår att hon fyllde år och att vi skulle dit å äta och fika :) Allt var jäte gott å jag blev skit mätt!
Jag och Magnus hade även varit så dumma och lovat mina föräldrar att vi skulle äta hemma igår, (min mor brukar bli så himla sur när hon får laga mat "i onödan") Dom skulle äta rätt sent men jag och Magnus var iaf på tok för mätt för att kunna äta någonting när vi kom hem, och mina föräldrar hade redan ätit också.. Så vi spelade chicago istället, allihopa.. :) Å käkade jordnötsringar :)

Jag fick även reda på att mina föräldrar var ute och åkte Cadillac igår! Tänka sig, mitt i vintern :) Jag blev nästan lite avundsjuk faktiskt ;) Hehe.. Jag längar så mycke till sommaren nu! Det finns så mycket mer att göra då och allt är så härligt, förutom om det är FÖR varmt :)
Men iaf så nämnde jag till mina föräldrar, igår när vi kom hem, att jag tyckte att de var lite tråkigt att dom åkte ut med Cadillacen när jag och Magnus inte var hemma, så inte vi kunde följa med.. Så dom skulle nog åka ut en vända med den idag också så vi kunde följa med om vi ville :) Va roligt! :) Fast man måste nog klä på sig lite extra, det hade varit lite dragit berättade moder min :)

   
Cadillacen, bild från i sommras

Kanske uppdaterar mer senare :)
Bye bye så länge!

Fortsättning

Det blev ingen mer uppdatering igår så ja fortsätter idag istället :)

Igår på skolan fick jag och Cilla låna en film av svenska läraren, och om vi kollade på den så fick vi byta ut de mot någon annan uppgift.. Ett exempel som hon sa var att istället för att läsa någon bok och sedan hålla tal om modernismen (stavning?) så kunde ja kolla på den där dokumentär filmen och prata om den istället.. Det är tre filmer: Dom kallar oss mods, Ett anständigt liv och Det sociala arvet, plus en avsutande kortfilm: Epilog, i en box kan man säga, och hela "boxen" heter "Modstrilogin". Det är som sagt en dokumentär om två killar, "Kenta" och "Stoffe", som är/blir (?) alkoholister och narkomaner som lever livet precis som dom tycker och vill (om jag har förstått rätt), som en person har bott med och filmat hur dom lever, och sedan letat upp dom 10 år senare och filmat nästa film och så vidare. Hela boxen är iaf 6 timmar och 15 minuter, så den ska jag och Cilla ta och kolla på nåt tag :) Jag kollar mycket hellre på en skit lång film än läser en lång tråkig bok :) hehe.. Filmen lät ju ganska intressant, så de går säkert bra att kolla på den :)

Eftersom jag inte skrev allt jag skulle igår så minns jag inte nu om det var något mer jag hade tänkt skriva =/
Aja, igår kväll var vi iaf till svärmor och åt när Magnus storesyrra hade kommit. Mer än så hände väl inte igår.. Men idag har jag varit till tandläkaren.. Jag var så himla nervös, jag har tandläkarskräck och är även jätte rädd för sprutor och nålar (förutom såna man syr med :), och idag var jag dit för att laga ett gammalt hål som dom hade börjat med 2005 (!!!) men sedan "glömt bort de"!? Jävla tandläkare...

Det kanske låter konstigt att dom glömt bort hålet, ja ska försöka förklara.. År 2005 hade jag ett hål i en tand, som tydligen var rätt djupt så dom hade borrat upp de dom kunde för att få bort angripna delar i tanden, och sedan hävt i nå bakteriedödande och lagat ÖVER de, så det skulle få värka (och jag slippa rotfylla då antar ja?) och sedan skulle dom laga det riktigt.. men "glömt bort" de då, så de fick jag göra idag.. =/ Jag hade alltså ett hål innuti tanden som de bara såg när de röntgade.. =/
Inte så roligt att behöva gå till tandläkaren klockan 11 på en lördag.. :( Jag kan fortfarande inte prata riktigt efter bedövningen, de känns som att typ halva ansiktet hänger på mig.. :( Å varken tungan eller läpparna hänger med när ja försöker prata.. jag är till och med bedövad upp i örat... så jobbigt.. :( Men de börjar gå ur, å de är ju skönt iaf :)



Dokumentär filmen vi ska se

Nu ska ja gå ut med Misty :)
Bye bye!

P.S. GRATTIS till svärmor, Anita, som fyller år idag! D.S.
Bedövningen måste ha gått ur innan vi ska dit, så jag också kan fika ;)

Massa olika

Jag börjar med igår, då jag umgicks med Cissi :) Det var väldigt trevligt, vi pratade och skrattade otroligt mycke! :) Jag kunde nästan inte stå för jag skrattade så mycket när vi pratade om allt vi gjorde och sa förut :) Vi har ju sån dålig humor också :) Vi var iaf mest ute och åkte när vi pratade om allt, men vi kikade även in en sväng på källarn och pratade lite med dom som jobbade där, Gunilla och Catrin var det, de var också trevligt.. :) Förutom att i stort sett alla som var där, som var par då, satt och hånlga och tog på varandra.. =/ De kan dom väl inte behöva göra en hel kväll på en fritidsgård?! Det var ganska extremt som dom höll på..
Lika som på skolan igår, jag och Cilla satt och räknade matte utanför klassrummet, några bord bort sitter det ett par och pratar och håller varandra i hand.. Killen tar iaf tjejens hand och börjar pussa på den och sedan stoppar han in ett av hennes fingrar i sin mun och börjar suga på de! Mitt i skolan!? =/ Aja..

En annan sak som hände på skolan igår var att Rille kom fram till mig å Cilla och berättade att Bubba var skyldig honom nya skor.. Vi fattade ingenting tills han visade sin sko och berättade hela historien.. Hahaha.. Rille hade haft ett liitet hål bak vid hälen på ena skon, och Bubba hade tydligen gått bakom honom och lyckats trampa på hans sko, precis på/i hålet, så när Rille lyfte foten så stannade största delen av sulan kvar! Hahahahaha!! Ni skulle sett skon! ASG! Sulan satt bara fast tid tårna, så den "flappra" och fladdra runt när han gick, och typ hela foten var utanför! Hahaha.. Så himla roligt! :) Jag skulle ha knäppt kort på den, å lagt ut här kom ja på nu =/ Typiskt... Men de är ju försent nu.. :)

När jag ändå skriver om skolan så kan jag ju berätta att jag fick godkänt på ekonomi uppgiften i samhälle :) Så nu har jag "bara" den stora uppgiften kvar att göra i den kursen.. :)
Jag har faktiskt varit ganska duktig nu, jag har ju gjort klart den där uppgiften.. Å så har jag läst ut Bumface och skrivit om den, börjat läst den sista engelska boken - Step, kommit längre med matten och kommit igång med svenskan.. Så nu är de bara försöka hålla i det här, och köra på :)

Jag har lite mer att skriva men orkar inte göra de just nu.. Jag skriver väl "fortsättningen" senare kanske..

Nu ska ja ta lite kaffe istället tror ja :) Gott..
Bye bye!

Kanske klar?

Åå! Vad duktig jag är :) Jag satte mig faktiskt och pluggade! Fast inte på engång, jag väntade några timmar innan jag väl satte mig.. Men nu kanske jag är klar med den uppgiften! :) Jag har iaf svarat på allt och skrivit vad jag tycker å tänker, å så skickade jag de till samhälls läraren för respons, så nu är det väl bara vänta å se om det jag gjort räcker :)
Men OM det gör det så har jag bara EN uppgift kvar att göra på den kursen :) Det är dock den största uppgiften kvar =/ Men det går förhoppningsvis bra..

Nu blir det mat!
Bye bye!

Snöar

Hemma från skolan igen, och det snöar för fullt ute.. Kanske blir det vitt igen? :) 
Men iaf så gick det rätt bra i skolan idag, jag är iaf nöjd med min prestation (stavning?) :)
 
Ungefär halva samhälls uppgiften blev, i stort sett, klar.. Å jag läste 3-4 kapitel i Bumface på engelskan :)
Så, om man ska jämföra dagens pluggande med de ca tre veckorna jag har haft på mig att plugga (jullovet och förra veckan) så är de här jag gjorde idag jätte-superbra :)
 
Å bara för att det gick så bra idag så sitter jag nu och fuinderar på om jag kanske ska fortsätta skriva nu när jag är hemma, de vore ju bra.. Så kanske den blir klar :) Fast jag gillar ju inte att plugga, det blir så långtråkigt å jag blir bara rastlös.. Men jag kanske kan plugga nu någon timme och sedan hitta på något annat?..
Jag måste skärpa mig, jag måste ta tag i de här pluggandet och bli klar!!

Har inte tid att skriva mer nu, måste plugga :)
Bye!

Godmorgon!

En ny dag igen, och samhälle är första lektionen idag.. Jag är faktiskt ganska inställd på att plugga idag för engångs skull :) Så förhoppningsvis blir det mycket gjort idag :)
Idag borde vi även få se hur många nya det kommit till både samhällen och engelskan också.. Jag hoppas att det inte är jätte många, det är bra med små klasser tycker ja..
Jag försov mig lite nu imorse men tar mig ändå tid att skriva ett inlägg här, så jag måste avsluta nu och fortsätta med det ja ska å sedan springa till skolan.. haha :)

Bye!

Trött

Nyligen hemkommen från Cilla, har varit hos henne sen klockan 15 ungefär, så jag hade varit där i ca 8,5 timmar räknade vi ut innan jag gick hem.. ;)

Hon fick nämligen lite nya möbler igår, så idag var jag där och hjälpte henne få lite ordning :) Vi plockade ihop i hennes förråd så hon fick in mer saker där, och möblerade om i hennes vardagsrum/sovrum :) Jätte roligt! Jag tycker om att möblera om, det blir som nytt igen på något sätt :) Jag bara längtar tills jag och Magnus har något eget :)

Hon hade även fått massa dukar och gardiner, så jag fick lite tyger också :) Som jag tänkte att jag kanske kan sy påslakan och örngott av :)
Fick även två jätte fina affisher av henne :) Så nu måste jag leta ramar i obegripliga mått igen :) Sist jag letade en ram till en affish så var måtten typ: 61,5 * 90,5 cm.. Vad är de för jävla mått liksom!? hahaha! Så onödigt :)
Men dom är jätte fina iaf så jag SKA leta.. Jag hittade ju en sån ram förut så jag borde ju kunna lyckas igen :)
Kom på nu att jag fick en flagga av henne också, och ett 3D-pussel som ser ut som en stjärna :) (tror jag, det är en stjärna på förpackningen iaf :)

Men något pluggande blev det inte idag heller.. Så imorgon när vi har samhälle måste vi verkligen plugga så vi blir klar med ekonomi uppgiften någon gång :)

Var även på Max och åt, idag igen :) Skit gott!!

Får vara slut skrivet för ikväll nu, måste sova så jag kommer upp imorgon :)
Natti natti!

Hemma igen..

Ännu en skoldag förbi då.. Kändes lite jobbigt idag, det hade kommit så många nya.. Tex på matten, som är den första lektionen så brukar vi vara max 6st och det har varit samma personer hela tiden.. Men idag så var vi 12st! Dubbelt så många! Plus en extra matte lärare.. Å bara 5 av alla elever har varit där förut.. =/ Men det är väl något man vänjer sig vid..

Svenskan var också lite jobbig, Marina bara matade på mig massa saker.. Information och vad jag skulle kunna skriva..

Å nu när jag kom hem så var Magnus inte hemma :( Så jag är helt ensam här hemma nu Undrar vart han är någonstans?

Nu ska ja ta en kopp kaffe.. Skriver kanske igen senare..
Bye bye!

Tisdag morgon..

God morgon, god morgon!
Tid för skola snart, tänkte bara skriva ett litet inlägg innan :)
Bara för skrivandets skull så kan jag ju berätta att jag var SKIT TRÖTT när klockan ringde imorse!

Förresten så upptäckte jag, igår innan jag gick och la mig, att jag inte har någon engelska på tisdagar, det är svenska vi har :) Hah! Tänk va fort det går att glömma bort saker bara under ett lov.. Jag skrev ju lite över engelskan i de sista inlägget igår, fast jag skrev "Kurt", de är ju läraren då.. :)
Meen, svenskan är inte så mycket bättre den, jag har ju inte gjort något där heller så Marina (våran svenska lärare, som ni antagligen förstog, men jag skriver det ändå utifall) blir nog lite ledsen på mig idag kanske.. =/ I fredags när vi hade första svenska lektionen efter lovet så hade hon fullt upp med andra elever så hon kom inte å kollade så mycket vid de bordet jag satt vid.. Å med de ville jag säga att hon då inte såg att jag inte har gjort något under lovet.. =/

Aja, nog om det.. Svenska är det idag, inte engelska..
Nu måste jag springa iväg och göra mig klar å sedan knalla iväg till skolan.
Tjingeling!

Min symaskin!?!

Den här dagen har varit ganska bra :) Till en början otroligt tråkig, men det blev bara bättre och bättre :)

Jag klev upp lite tidigare än jag brukar, tror klockan var 11:15 eller något sånt, satt sedan och hade tråkigt bara.. Kom på runt 15 tiden, då jag började bli väldigt hungrig, att jag inte ätit någon frukost.. Så jag tog två bullar och ett glas mjölk.. En rätt sen "frukost" och kanske inte så bra en, men det mättade iaf.. :)

Det blev inget pluggande idag heller, å imorgon är det skola igen.. Kurt kommer nog inte vara så nöjd med de jag gjort, eftersom jag inte har gjort någonting.. =/ Men jag kanske läser lite nu ikväll innan jag sover, även fast jag inte skrivit om den andra delen i boken som jag har läst..

Men nu på kvällen iaf, så åkte jag och Magnus till Madde, Jan och Theo.. Å då hade Madde sytt påslakan och skulle sy gardiner åt Theo.. Jag blev så avundsjuk och inspirerad! Jag vill också hålla på å sy massa :) Jag fick ju en symaskin när jag tog studenten i juni, å den har bara blivit använd EN gång efter det! EN gång! Det är ju skandal.. Jag hade nästan glömt bort att jag faktiskt HAR en!

Förut funderade jag på om jag kanske skulle börja sy egna kläder, men det har ju inte blivit något av det.. Jag har även velat sytt gardiner, påslakan och örngott.. Men allt sånt känns så tråkigt när man inte har något eget.. :( Vi bor ju hemma hos mina föräldrar, i källaren.. =/ Jag vill så gärna flytta.. Kunna pyssla och hålla på hemma precis som man vill..
Ni som läser kanske tycker att jag borde kunna göra det ändå.. Även fast jag bor hemma.. Men jag tycker att de skulle vara så onödigt på något sätt.. =/ Jag menar, jag är 19år, blir 20 i Maj.. Å både jag och Magnus vill verkligen flytta, så förhoppningsvis blir det så, inom en snar framtid iaf ?? Å då känns det lite bortkastat att försöka få det precis som man vill ha de här hemma, när man säkert vill ha det på något annat sätt om man flyttar (ni förstår hur jag menar va? :)

Det är lite svårt att förklara, men det är så det ligger till iaf :)
Fast påslakan och örngott borde jag ju kunna sy ändå :)

Nu ska ja gå ut i blåsvädret med lilla Misty, sedan äta något (?) och gå å sova.. Kanske läsa lite..
Bye bye och godnatt

Inget..

Blev ingen körning idag heller.. =/ Det är rätt längesen jag körde något nu å det verkar dröja längre innan jag kör igen =/
Men men, plockat bort julen har vi iaf gjort idag.. Tråkigt, jag hade velat haft julen kvar ett tag till, men så är de.. Nu är det bara vänta på att det blir sommar.
Tidigare ikväll försökte ja plugga lite matte också, men de gick inge bra så jag gav upp..

Nu blir de nog sova..
Godnatt!

Klent på bloggfronten

Som ni sett så har jag inte bloggat på några dagar.. Det har bara inte blivit av =/
Men iaf, skolan har ju börjat igen.. Torsdag och fredag var det bara förra veckan, och dom dagarna gick ju bra iaf, lite sämre på fredagen bara.. Det var två jobbiga lektioner då, samhälle och svenska..
Men på fredag kväll var det trevligt :) Då var jag och Magnus till Madde, Jan och Theo och åt tacos :) Å så fick vi jätte god efterrätt! :) Glass, maränger, banan, grädde, kola- och chokladsås :) SÅÅ GOTT!! V (elr W?) och A var också ditbjudna, å V hade en SKITSNYGG klänning! Jag kunde nästan inte sluta kolla på den! hahaha.. Jag vill också ha en sån! Jag älskar ju mönster, å speciellt rutigt.. Om det inte blir FÖR mycket då, men så som den var, var helt perfekt..
Jag vill också ha en sån!! :( Jobbigt.. heh..

Förutom de så har det inte hänt så mycket, vad jag kan minnas nu då.. Bara att vi bakade igår, eller, mamma bakade :) Bullar, sockerkaka och siktebröd (eller hur de stavas). Gott iaf! :) Å sen på kvällen spelade vi, jag, Magnus, mor och far, chicago :) Å så var det meningen att jag och Magnus skulle ut och övningsköra lite då, senare på kvällen, men de blev inge.. =/ Så de kanske blir idag istället? Vi får se.. Det hade ju varit både roligt och bra iaf, men jag vet inte om ja vågar.. De är ju så HIMLA halt idag! De går ju inte ens att gå ute =/ Men jag vill ju SÅ GÄRNA HA KÖRKORT!!

Aja, dricka lite kaffe nu iaf kanske?
Bye bye!

Bättre

Det börjar bli lite bättre nu, med allt tycker jag.. Förutom skolan då.. Jag har fortfarande inte pluggat någonting under hela de här lovet.. Å imorgon börjar ju skolan igen.. :( Alla kommer vara så besviken.. Alla lärarna alltså, jag är ju inte så duktig på att plugga annars heller.. Men nu har jag ju haft strax över två veckor på mig att göra iaf någonting, men har inte blivit ett skit... :(
Jag vill ju verkligen bli klar å slippa skol-skiten... Men ÄNDÅ så gör jag inget!
De måste vara något som är fel med mig =/ Aja, jag får försöka ta tag i allt och bli KLAR!

Bye!

Gårdagen...

Igår var en lika dålig dag det också.. Fram tills den halvsena kvällen, då blev det lite bättre..
Annars så har jag inget att skriva om, eftersom jag inte gjorde något, förutom var på Max då.. Å det var ju gott å trevligt iaf.

Bye bye!

Lite bättre .. och .. Shit!

Jag blev på bättre humör tillslut igår ändå, fast idag är det typ lika igen, men jag tänkte att om jag skriver om gårdagen här på bloggen så kanske jag blir på bättre humör igen..

Under hela dagen igår så gjorde jag ingenting.. Men jag var otroligt godissugen, så lite senare gick jag och Cilla iväg till ICA för att köpa godis.. Då jag var väldigt nere.. När vi kom in på ICA och gick till godiset så, ville jag inte ha godis längre.. Suget bara försvann, jag blev helt torr i munnen och jätte törstig, nästan äcklad av allt godis där.. Jag ville bara ha vatten och tänkte på allt annat än godis! (typ det Cilla hade sagt att hon skulle handla när vi ändå var på ICA) Å jag hade ändå varit panikslaget godissugen i flera dagar! Så jag köpte iaf inge godis..

Vi gick hem till mig, då jag tyckte att det var otroligt tråkigt att gå hem när jag visste att jag skulle vara helt ensam hemma så följde Cilla med.. Då blev jag helt slut! Både fysiskt och psykiskt, och satte mig på golvet..
Efter, kanske en halvtimme, ställde jag mig igen och gjorde kaffe till oss, å då kom jag på att att jag skulle ha köpt nudlar när vi var på ICA.. Så då sprang vi iväg igen.. Sen började en film på tvn som vi kollade på, när den var slut spelade vi Chicago med mina föräldrar, och blev TOKSUGEN på Maxmat :)  Vi bestämde oss för att åka dit och fixade en som kunde köra, men det blev för sent innan han kunde åka så mina föräldrar stekte korv istället och jag å Cilla gjorde nudlar :)

En annan sak som hände under kvällen som var skit hemskt var när jag och Cilla stog ute och rökte, när Chicago omgången var slut.. Så såg jag något som sprang lite längre bort på en väg här på området.. Så jag tänkte precis säga: "Men Cilla, nu är det en lös hund som sprnger här igen" men jag hann inte öppna munnen innan jag blev typ förstelnad och chockad, för det kom en till, å en till, och ännu en till (minns inte riktigt hur många men 4-5 st iaf). Å jag blev alltså typ helt förstelnad, "men titta där då!" sa ja, "Nej, vid den där granen nu" (på en väg ännu närmare). Vi blev båda tok rädda och jag får till och med tårar i ögonen, vi visste ju inte vad det var! Men det första, iaf jag tänkte var, att det var vargar.. Vi sprang runt som galna höns på altanen, och sedan upp på trappen vid dörren in och bara stirrade rakt ut mot där ja senast såg de där djuren.. Cilla håller då i min huva på jackan och i dörrhandtaget, å jag kan knappt stå och röker som en tok medans hjärtat slår 360 ggr i sekunden! Mamma kikar ut och frågar vad det är med oss och varför vi står där (Hon hade tydligen sett allt.. Haha!) Jag förklarar allt i superfart å hon säger "ja men då är de vargar" Håll käften tänkte jag! Jag blev så himla rädd till en början så benen bara skakade.. Pappa frågade också vad det var, å jag förklarade lika för honom, han gick ut och skulle kolla efter spår, men kom tillbaka efter en stund och sa att han inte såg nåt.. Då gick mamma ut och jag å Cilla följde efter.. Vi letade och letade å vet ni vad vi hittade? JO, rådjursspår :) hehe, hade varit SKITRÄDD heelt i onödan :) Men de kändes även skönt att se att de inte var vargar som springer omkring här :)

Hehe, allt blev ju väldigt komiskt tillslut :)
Nu ska ja ta å avsluta detta inlägg och gå ut å röka :)

Ha det bra! Bye bye!

P.S. Mina föräldrar och jag ska åka iväg och äta på Max idag istället :) Gott! D.S.

Depression?

Vad ska man skriva idag då? Jag har gjort absolut ingenting.. Å kommer säkert inte göra det heller..

Vad är det för fel? Är jag inne i en depressions svacka?

Gå å gräva ner sig kanske?
Bye!

2 Januari

Det har varit lite dålig uppdatering här nu från min sida, men jag har inte haft någon lust att skriva här.. Jag har inte haft något att skriva om heller riktigt..
Ibland blir jag bara så trött på allt och vill inte vara med längre..
Men nu tänkte jag att ja skulle skriva lite iaf om dessa dagar som varit..

Nyår firade vi ju hos Madde, Jan och Theo, å de var jätte roligt och trevligt tyckte jag, jätte god mat och jag fick i mig några drinkar under kvällen.. :)

Igår gjorde jag ingenting under dagen, bara satt typ.. Men vid 20 tiden kom Cilla hit och vi kollade på filmen Silke, vi har läst den boken på svenskan, och våran svenska lärare hade den filmen så vi fick låna hem den över lovet och kolla på den.. Å de gjorde vi :) Filmen var lika seg som boken, men ändå bra på något sätt (precis som boken).. Det ända som var lite dåligt var att det var vissa saker som inte var lika.. Men så brukar det vara med böcker som blir filmer, har jag hört..

Å nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så vi kan äta.. Är jätte hungrig just nu.. :(

Lägger in en bild på mig från nyår också.. Jag knäppte själv så ingen "helkroppsbild" blev bra så jag lägger bara in den nedan..
Jag hade iaf svarta lite tjockare strumpbyxor, mina off white knästrumpor, mina svarta stövlar, den svarta klänningen jag köpte, ett vitt linne under den, en halv lång svart kofta, lite glittrig ögonskugga å läppglans och uppsatt lugg..  


     Jag

Nu ska jag nog hjälpa till lite i köket, kanske skriver igen senare..
Bye bye sålänge!

RSS 2.0