Tiisdaag!!

Nu har det varit dåligt med uppdateringar här igen.. Men, det har väl inte hänt så mycket :) Mestadels suttit hemma och kollat på serier, minns inte om jag nämnt att vi tittat och har tittat klart på serien "The Sopranos" också (?) Men det är iaf "OZ" vi har tittat på nu den senaste tiden (tittade på sista avsnittet idag) och så tittar vi ju på Big Brother som typ precis har börjat igen, sänds på TV11 :) Mycke serie tittande blir de! ;)

Big Brother deltagarna (plus minus några st):


Men vi har även firat Maddes födelsedag, å jag var till Marina en kväll och drack kaffe å kollade på första "Underworld" filmen, och igår var jag till Cilla å kollade på "The spy next door" :) Såå trevligt så!


Innan jag började skriva här så tittade ja på det senaste avsnittet (17) av Elsas värld, och eftersom jag har lagt ut fram till avsnitt 7 här på bloggen så tänkte jag fortsätta och lägga ut två till nu :)

Avsnitt 8:


Avsnitt 9:


Nu ska ja ta mig en kopp kaffe, eller två, å trycka i mig lite gofika! :P

Enjoy! ♥

Söndag

Det har visst varit ett litet "blogg uppehåll" här den senaste veckan.. Jag har väl inte orkat skrivit någonting bara.. Förra helgen var inge rolig, så de kan vara orsaken till att det inte har blivit några uppdateringar här.. Men det är inget jag vill eller tänker gå in nå närmare på, det blev väl iaf lite bättre och bättre ju mer dagarna gick.

Denna helg tog vi äntligen tag i hallen! Har spacklat, målat, borrat och skruvat så nu är det "jobbigaste" klart, och jag känner mig riktigt nöjd :) Det är väl mer bara "detaljer" kvar nu, och sånt som är lite för dyrt att bara dra iväg å köpa, så det får komma med tiden när kassan tillåter :)

Har även umgåtts lite med Cilla, hon och lilla Isabell åker snart och blir ju borta ett tag, så man får passa på nu :) Massa språkande, kaffe och lite Elsas värld har det blivit :) Trevligt trevligt!

Fortsätter att lägga ut några avsnitt bara för att de är så bra :D

Avsnitt 6:Avsnitt 7:


Förresten! Kanske lägger ut en bild på hallen någon gång senare, har tyvärr ingen "före" bild men ni får nöja er med att bara se resultatet ;)

Dåliga och bra dagar!

Nu har jag visst varit lite tråkig och inte bloggat på några dagar igen.. Men det blir väl så när man inte har något att skriva om :) Haha.. 

Måndagen var som en dag skickad direkt ifrån helvetet kan jag ju berätta! En sämre dag kan jag inte minnas att jag någonsin haft.. Inte på de sättet iaf.. Det kändes som att precis allt gick åt fanders, precis allt! Hela dagen blev bara värre och värre liksom. Men sen på kvällen ljusnade denna "svarta dag" lite.. 
Det blev även av att ja träffade Cilla då på kvällen, vårat paket hade kommit så jag knatade över med hennes grejer, drack lite kaffe å så tittade vi på Elsas värld, som vi egentligen skulle gjort förra veckan någon gång :)

Igår var vi till kyrkan och käkade, taco buffé, jag har aldrig varit där å ätit någon gång, men de var iaf riktigt gott :) Å senare på kvällen bjöd ja över Marina på lite kaffe och fruktsallad :) Riktigt smarriga grejer! ;P
Vi köpte oss även en ny bil igår, pga helvetets måndagen.. Eller ja, NY är den ju inte, det är ju en gammal liten skrutt (samma årgång som mig själv faktiskt, haha) men den är ny för oss :)

Aja, detta får räcka, väntar å att mor och far ska höra av sig, vi kanske skulle åka och fika på centrum caféet med dom nu ikväll :) Det vore ju trevligt, så de hoppas jag att dom vill :)

Bara för att det är så roligt så lägger jag ut avsnitt 4 och 5 också, Elsas värld! :D

Avsnitt 4:


Avsnitt 5:


Idag då?

Precis när jag tänkte köra igång med städningen igår så fick ja ett meddelande av Cilla, hennes lilla Isabel hade blivit värre i sin förkylning och eftersom det var runt -20 grader så skulle dom stanna hemma, å de är ju en självklarhet, man vill väl inte göra förkylningen värre för såna små liv! ♥ Dessutom är det ju inge vidare trevligt att vara ute och gå i sån kyla överhuvudtaget! Så det blev inge Elsas värld igår heller :)
Så jag blev bjuden till henne istället, men kände att städningen och diskningen (som jag skjutit på i någon dag redan) var ju tvungen att göras ändå, även om vi inte skulle få nåt besök :)
Diskade, men skippade städningen ändå (?!) =/ kletade på en ansiktsmask och sen duschade. Sen satt vi hemma hela kvällen och kollade på en serie, förutom att vi åkte iväg en vända då Magnus fick hoppa in som chaufför på kvällskvisten :)
idag måste ja då släpa fram dammsugaren! Snart!.......

Fredag

Härligt med helg igen! Även fast jag egentligen har "helg" varje dag kan man säga, eftersom jag varken har nåt jobb eller pluggar, så känns iaf den riktiga helgen (fre, lör, sön) mycket bättre! :)

Det blev inge Elsas värld med Cilla igår, men vi skulle nog ta de ikväll istället :) Trevligt, trevligt!
Usch, skulle ha städat lite här innan också.. Jag förstår inte, det blir så fruktansvärt skräpigt och dammigt här på engång!? Man städar å städar så är de skräpigt ändå, vart kommer allt ifrån liksom?!.. =/ Haha.. Trök-göra är vad det är :)

Aja jag får köra igång med de snart, liten snabbstädning, diska, sen ansiktsmask och en dusch får det bli :)

Första februari

Sorry för den dåliga uppdateringen :S Men det har inte hänt speciellt mycke under dessa dagar.. Magnus fyllde år i söndags så vi hade gjort smörgåstårta som vi bjöd "gratulanterna" på (Haha, kan man säga så? gratulanterna? om inte, så gästerna då.) :)

Å i måndags var jag till Marina och kollade på Braking dawn. Twilight, sååå bra filmer!! Sjukt jobbigt att man JÄMT måste vänta så himla länge på nästa.... =/ Tror fasiken att ja ska läsa böckerna nåt tag också, fast de blir nog efter att ja sett alla filmerna isåfall, så att man inte blir besviken på allt som uteblir från böckerna i filmerna :)

Igår kväll kom Cilla hit, så beställde vi lite hudvårdsprodukter och smink.. Jag beställde ny dag-creme, ansiktsrengöring, ansiktsmask och lite sånt :) Jag använder inte ansiktsmask speciellt ofta, men jag tycker att den jag har är riktigt bra så när vi ändå skulle beställa så passade jag på att köpa ja en till :)
Sen tittade vi på Elsas värld. Jag tipsade henne om den serien för ett tag sen, men hon hade fortfarande inte sett något avsnitt så igår tittade vi på 8 st :) Å på torsdag, när avsnitt 14 kommer ut, så om inget annat kommer ivägen kanske vi tittar på resten av avsnitten då :) 
Haha, jag känner mig lite tjatig nu, men de är ju så roligt! :D

Elsas värld avsnitt 2:Elsas värld avsnitt 3:


Enjoy!! ;D ♥
RSS 2.0