Sportlov

Måndag och första dagen på sportlovet..
Vi har fortfarande inte fått internet till lägenheten, så ni förstår nog att vi är hos mina föräldrar nu :)
Lite snabb uppdatering blir det bara..
Har inte gjort så himla mycket, men i lägenheten så har vi iaf fått upp lite tavlor, någon lampa och gardiner i sovrummet :)
Jag och Cilla har kollat på filmen Småstadsliv. Skit rolig var den :) Å under lovet så ska vi försöka kolla på den där dokumentären också som jag skrev om förr.. :)

Jag ska även passa på att skriva GRATTIS! till Madde som fyllde år igår :) Vi var där och fikade å jag sa ju självklart grattis då också, men jag har ju brukat skriva såhär på bloggen när någon fyllt år :)

Något annat som ja hade velat gjort under lovet är att åka iväg till slalombacken någon kväll med några vänner och åka pulka :) Vi gjorde de förra vintern, å de var jätte roligt! :) Man orkade inte gå så himla långt upp i backen men de var ju roligt att åka ändå :) Å så grillade vi korv också.. Så denna vinter pratade jag och Cilla om att vi skulle göra de, men vi måste försöka få med oss någon mer, så vi inte bara är två.. De skulle ju säkert vara roligt de också, men säkert roligare om man är några stycken :) Jag bara hoppas att vi verkligen gör de också, så man har gjort iaf någonting under lovet :)

Nu ska ja dricka lite kaffe :)
Märks väl när jag skriver nästa gång..
Bye bye sålänge!

Hos mor och far

Hallå hallå, det var ett tag sedan ja bloggade nu, vi har fortfarande inte fått nå internet än.. Hur låg tid ska de behöva ta?!
Jag har inte så mycket tid för att skriva nu iaf.. Men, jag är på skolan om dagarna å det händer inte SÅ mycket mer än det.. Vi bor i lägenheten nu iaf :) Lever och är där varje dag :) Men allt är inte flyttat än, jag tror att alla möbler är flyttade, men alla saker är ju kvar här.. Så de känns så tomt på något sätt ändå =/ Jag hatar att de ekar.. Alla kläder är inte flyttade heller.. =/

Nu ska vi gå hem igen, det märks väl när jag skriver nästa gång igen..
Bye bye!

Tisdag

Det plev en promenad i söndags! Å vi kanske skulle ta en promenad ikväll också :) Igår blev det ingen..
Det har inte blivit att jag har skrivit nåt här nu pga att vi mest varit i lägenheten, å där har vi inte fått nå internet än.. 
Vi sov där för första gången inatt också :) Fast jag sov inte så bra där =/ Det var för mycket ljud för mig, och för Misty.. Men de är väl något man vänjer sig vid.. Jag tyckte att klockans tickande ljud ekade i hela lägenheten också, måste få dit mer saker och mattor, upp med tavlor å gardiner så det blir lite ljuddämpande :)

Just nu sitter jag hemma hos mor och far vid datorn, helt ensam här är ja.. Förutom alla djur då :) Magnus skulle till Jan och hjälpa honom med något eller hur det var, så då åkte jag och Misty hit, men då var det ju ingen hemma här! =/
Jag hatar ju att vara själv.. Fast just nu är ja väldigt trött också så ja kanske ska passa på att sova en liten-liten stund istället? :)

Å mitt i skrivandet så kom min kära mor och far hem igen.. Blir kanske inget sovande då.
Skriver väl när jag kan igen..
Bye bye!

Fortfarande söndag :)

Nu kom jag på att jag inte skrev allt jag skulle skriva tidigare, och nu har jag ju lite mer att skriva så det är väl bara att börja :)

Jag har fortfarande ont i min tå, men den är nog inte trasig.. Kom även på att OM den hade varit bruten eller blivit en spricka i den så gör läkare ju inget mot tår! Alltså man får ju inge gips eller något sånt, utan de får läka själv.. Har jag för mig iaf.. Om de inte är stortån..

Jag skrev ju tidigare att Jan och Theo kom hit, det var då iaf för att flytta mer möbler till lägenheten, så nu börjar det arta sig lite där borta :) Själv så har jag tvättat ganska mycket idag, filtar, bäddmadrasser, kuddar, örngott m.m. Men det är ju rätt mycket mer kvar att tvätta också.. =/
Men jag har hjälpt till att flytta lite jag också, men inga tunga grejer, det har jag inga muskler till :)
Å torkat bord, bänkar och bokhyllan så jag blev helt slut i armen ett tag :) Förresten så åt jag och Magnus för första gången i lägenheten idag :) Nudlar med biffsmak och mjuk mackor till blev det, jättegott faktiskt :) Ett tag efter de så åkte vi på ICA och handlade, så nu har vi lite mer ätbart där också :)

Nu ska ja gå ut med Misty.. Kanske skulle ut och gå en sväng med Cilla ikväll också kom ja på, trevligt om det blir av det var ju någon dag sedan nu :)
Aja, nu vill Misty verkligen ut :)
Bye bye!

Söndag och snö

Det bara snöar och snöar ute, lika som igår.. Det är fint och mysigt men jobbigt också, det blir så kallt när det snöar, å Misty vill inte gå ut =/

Igår var vi ju hos Madde, Jan och Theo igen. Det var väldigt trevligt tycker ja :) Men de blev att vi åt köpmat, fast det var gott de också :) Förutom att min kebab (jag köpte ett kebab skrovmål) hade stark sås på!! Å shit va starkt de var!
Ni som känner mig vet ju hur mycket jag "tycker om" stark mat! =/ Men jag åt lite mer än halva iaf :)
Det stog ju "valfri sås", men om man inte säger något så brukar man ju få mild sås, som jag vill ha, men inte från Atlantik inte.. =/ Där får man både mild (Fast jätte lite) och SKIT stark sås (hela kebaben var röd av såsen)! Hahaha.. :) Men då vet man ju de tills nästa gång :)

Nu fick vi främmande, Jan och Theo kom så jag ska avsluta här å vara lite social och dricka kaffe istället :)
Skriver väl senare, bye bye!

Blää!

Ett jätte kort inlägg!
Här kommer ett jättedåligt kort på snusk tån!!



En uppsvälld tå, med uppfläkt skinn och blödande/varande sår på!
Inte så trevligt, gör fortfarande ont :( Måste byta plåster nu, såg ja när ja skulle knäppa kortet..

Bye bye igen! :)

Lördag!

Jaha, nu har det inte blivit något bloggande på någon dag igen så det är väl dax för lite uppdatering :)

Vi har varit i lägenheten rätt mycket iaf, Magnus och daza är klar med tapetseringen, och diskningen som jag och Cissi höll på med är också klar! :) Vi har fått upp gardiner i köket och i vardagsrummet, dammsugit och torkat golven har vi också gjort, men de gjorde vi idag :) Eller vi och vi, min mamma torkade golven :)

Förresten så är jag fortfarande inte frisk, men mest hostig nu bara.. MEN! Jag har även fått urinvägsinfektion :( Jag var på läkarstationen igår och de konstaterade att det var det, så ja skulle gå in på apoteket senare då på eftermiddagen och hämta ut nåt mot de.. När jag var in senare så hade de inte fått något recept åt mig så ja skulle komma ännu senare.. Då åkte vi tillbaka till 16:45, de fanns fortfarande inget recept, då satte jag mig och väntade tills dom stängde men ja fick inget recept.. =/ Så jag var tungen att vänta tills på måndag eller åka till bollnäs idag.. Så idag, eftersom det bara blir värre och värre, så ringde vi till apoteket i Bollnäs och frågade om jag fått något recept, och de hade ja, så det blev en liten tripp till Bollnäs :) Där vi även köpte liite mat som vi tog till lägenheten på engång..
Mina föräldrar var som sagt också med till lägenheten och hjälpte oss sätta upp en lampa och lite sånt.. Jag gjorde även kaffe där för första gången idag å bjöd mor och far på :)

Innan Bollnäs trippen så var jag och Magnus till Erikshjälpen en vända också, där vi köpte en sockerskål och inget mer :) Haha..

Aja, tillbaka till lägenhets pratet :) Efter dammsugningen och torkningen av golven idag så skulle vi sätta upp gardiner i vardagsrummet, så jag och mor min stog på en varsin stol och pall (mamma stolen och jag pallen).. När vi fått upp gardinstången med gardinerna på så skulle vi rätta till gardinerna lite, så vi flyttade ju runt på stolen och pallen hit och dit och upp å ner för dem.. SEN skulle jag flytta på pallen och ställa mig på andra sidan, då tappar jag ena sidan av pallen så den dumpar ner på min tå!!! JÄVLAR vad ONT de gjorde!!!! Först blev de typ som en chock, men sen kände jag hur ont de gjorde så jag blev alldeles tårögd, å sen kom tårarna :) Haha, vilken mes man är egentligen :)
Mamma å Magnus tyckte att ja skulle kolla på tån å se så att den inte hade gått av, men de vågade ja inte göra då, så vi bara fortsatte fixa med gardinerna, tills jag blev alldeles svimmfärdig! Då sa ja bara att de dög och att de var bra..
-Men hur är de? Du är ju alldeles likblek! Du tänker väl inte tuppa av?! De var mamma som sa de :) Haha.. :)
Men jag har iaf kollat på tån nu, och var tvungen att sätta på ett plåster eftersom jag blödde =/ Tror väl inte att den är bryten eller att det är någon spricka i den, men de märks väl imorgon om den är blå eller inte..

Nu sitter jag helt ensam här hemma, då Magnus och Jan flyttar möbler och mor och far åkt på ICA..
Igår var vi hos Madde, Jan och Theo och åt tacos, det var fler där ooch åt också men orkar inte skriva allt.. Vi ska iaf dit och äta idag igen och troligtvis kolla på melodifestivalen också :) Undrar vad de blir idag? (I matväg alltså) :) Jag är hungrig nu!

Appropå ingenting så har jag och Cilla varit ute och gått flera kvällar i rad, jätteskönt :) Men efter beskedet igår om min urinvägsinfektion så blev det ingen kvällspromenix igår och säkert ingen idag heller =/ Rätt tråkigt, eftersom det var så skönt och trevligt att gå en vända å prata skit.. :)

Nu ska ja gå ut och röka lite.. (Min nedtrappning på rökningen har gått åt skogen!) Tänkte även att jag ska knäppa ett kort på min äckliga tå och lägga ut här så ni får se den.. Haha..
Å till Malin, istället för att kommentera så "svarar" jag här nu :) : Japp! Jag och Magnus ska flytta till lägenhet! :)

Med tanke på tån, så kanske de är lite tur i oturen om den skulle vara bruten eller om det är någon spricka i den, jag har ju alltid sagt att ja skulle vilja gå på kryckor någon gång eftersom jag aldrig har gjort de! Haha, man ska kanske inte önska sig något sånt :) (Men jag tror iaf inte att jag behöver nå kryckor)

Ett långt å lite flummigt inlägg idag, men så får det vara :)
Rökning var de!
Bye bye!

Fortfarande sjuk..

Som ni förstår av rubriken så är jag inte frisk än.. Jobbigt.. Fast jag är inte klen längre iaf, så de är ju lite framsteg :)
Nu är ja bara täppt i näsan, hostig, lite irriterad och "tjock" i halsen eller hur man ska förklara :)

Framsteg har det även blivit i lägenheten, för igår började Magnus å Daza att tapetsera i vardagsrummet :) Så roligt! :)
Cissi var med och hjälpte till lite igår också :) Hon och jag flyttade lite mer köks prylar, å tavlor.. Vi var även hem till svärmor och hämtade köksbordet och de sista stolarna :) TUR att bordet inte var så himla tungt, för då hade vi ju aldrig orkat med de :) Haha.. Sen stog vi och diskade tills Cissi åkte hem, å idag ska hon komma och hjälpa till igen :) Hon är faktiskt på väg hit nu :) Så jag måste försöka avsluta snart.. Vid 22:30 tiden igår iaf, så var jag ute och gick med Cilla för tredje dagen i rad! Kan ni tänka er de!? :) Va duktiga vi är som rör på oss lite.. Vi skulle kanske ut och gå lite ikväll också :) Så trevligt så, å skönt åt min täppta näsan också! Perfekt att gå ut och gå en vända på kvällen när de är lite småkallt och sedan lägga sig när man kommer hem, det blir alldeles fritt i näsgångarna så jag kan andas :) haha

Nu ska ja tydligen duka! Pannkaka idag! Mums :)

Skriver kanske senare igen,
Bye bye sålänge!

Söndag

Jag har nog blivit lite bättre nu, inte så mycket men ja känner mig inte så klen längre, men förkylningen och hostan är fortfarande kvar.. Jobbigt.. Men de går väl över det också snart hoppas ja! När ja blir sjuk så brukar det alltid hålla i sig så himla länge, å de orkar ja inte med nu.. Jag har fortfarande inte tid att vara sjuk, å ingen lust att vara det heller! Fast de har man väl aldrig :)

Igår åkte iaf jag och Magnus till Gävle och var på IKEA :) Köpte nya sängar, och massa annat! Hahaha, det måste ha sett SÅ roligt ut när vi kom och åkte, med ansiktena typ tryckta mot rutan och HELA bilen fullpackad med grejer! Men de var ju mest för sängarna :)

Idag så åkte vi till lägenheten igen med mina föräldrar å kollade och pratade inför tapetseringen.. Vi tog även med Misty denna gång så hon skulle få nosa lite där, eftersom hon inte varit dit en enda gång tidigare.. Å vet ni vad de första hon gör!? Hon nosade runt lite å satte sig sedan och sket, i köket! Suck.. Å panik, för vi hade inge papper eller någonting där! Men man vill ju inte att de ska ligga kvar!! Sen kom jag på att våran nya perkulator kanske var inplastad, den var det enda som inte var upp packad, å vilken tur! Det var plast runt den, eller som en liten påse var det till och med :)

Men det är så typiskt, för jag hade suttit och tänkt att vi nog borde ta med oss lite toa papper dit iaf, bara för att ja blev så himla kissnödig när vi var där igår, men ja tog ändå inte med nån rulle när vi åkte idag eftersom vi bara skulle dit och titta lite.. Å jaa, både jag och ni ser ju hur de gick.. Bara hundskit av allt (hahaha).. Nu vill ja bara dit med massa städgrejer och städa riktigt, från golv till tak, innan alla möbler kommer dit.. Fast allra först ska tapeterna upp! :)

Nu luktar det nybryggt kaffe så jag måste ta mig en kopp :)
Bye bye sålänge!
RSS 2.0