Pakeet

Trött som tusan, men ja kvicknar väl till snart hoppas ja.. Ont i ryggen har ja också, usch!... =/ Strax så ska jag och Magnus knata ner på ICA å handla lite, sen hem till mina föräldrar tror ja..
Mor min hade nämligen skickat SMS till mig, som jag såg när ja vaknade, att jag hade fått paket!! :D Wohoo, va skoj! Undrans om det är tröjan eller skorna som jag köpt från tradera? :P Spännande å roligt minsann!..
Plus att om vi går dit, så kan man ju fråga lite snällt om vi kan få skjuts hem med alla matvaror också ;P Om vi handlar mycke då alltså, annars kan man ju lika gärna gå med de också, om de är skaplig temp. ute :)

TjingTjong på er! :)

Kväller

Det blev inte så mycke mer än en promenad idag, men de var skönt väder att gå en liten sväng i iaf :) Väldigt kort vända men det är ju alltid nåt :) Har bara varit hemma resten av dagen och kvällen, å kollat på några avsnitt av Psych. En serie som vi ganska nyligen har börjat kolla på :) Rätt bra faktiskt, lite kriminal (detektiv) & komedi sådär :)


Å igår (eller om det var i förrgår?) så tittade vi iaf på en film, Real Steel. En förvånansvärt bra film måste ja säga, jag trodde ju inte att de skulle vara någon film i min smak när man fick veta vad den handlade om. Det är en action, drama, sci-fi, som handlar om robotar och boxning kan man väl säga. Men som sagt, en bra film! :)


Förresten! En annan serie som jag bara måste nämna är Elsas Värld, det är en liten mini-serie som en vän introducerade mig för, förra veckan någon gång. Å den är såå rolig! Inte vet jag, jag kanske har väldigt dålig humor!? Men jag dör typ varje gång ja tittar på ett avsnitt! :)

Eftersom det är en mini-serie så är avsnitten väldigt korta, ca 10-15 min bara, men jätte bra! :) Så om ni har lika "dålig" humor som mig (Alex Schulman påstår att det är det sämsta som någonsin sänts på svensk webb-tv), så tycker jag att ni ska kolla på denna serie! :)

Första avsnittet kan ni kolla på nedan;

Det finns bara 13 avsnitt än sålänge (ett nytt varje torsdag). Sänds på 3:an, tror ja?. Jag kollar iaf på avsnitten via tv3play :) De som är dåligt är reklamen, som man tyvärr inte kan hoppa över, varesig på tvn eller på tv3play, haha.. Det är iaf reklam innan avsnittet börjar och ungefär mitt i avsnittet också. =/
Men jag skulle fan kunna se dessa avsnitt om och om igen! Elsas Värld ♥   hahah.

Bra med lite bilder och sånt som fyller ut mina inlägg litte ;) hehe.. Nu blire nog lite mer Psych, nåt att smaska i sig och sedan söva skulle ja tro! :) Good night y'all!

Yaay, new design!

Nu ni, är julen borta här på bloggen också :) Meen, jag firnular på om man kanske skulle ha tagit å gjort en ny header igen? :D Dessvärre så flödar ju inte fantasin precis.. Men de skulle va skoj å göra nå nytt, ja får sätta mig å kika på de senare tror ja :)

Ser ni förresten att jag har ett annat typsnitt på rubriken nu?! Jag troor iaf att ja hittat nåt som funkar :D Ni få som läser får gäärna skriva och kommentera OM den sysns eller ej, och vad ni tycker om den :P
Jag vet inte helt säkert om jag kommer behålla just de typsnittet jag har NU, men nåt lite roligare ska det då vara i rubriken :)

Detta får räcka sålänge, nu ska vi knata ner på byn en vända denna soliga och varma vinterdag! :)

Bored ...

Visst, jag gör inte speciellt mycke om dagarna (inte på kvällarna heller för den delen) jag är ju abetslös, och varken pluggar eller har någon praktik, så man har väl tråkigt ganska ofta, eller är rastlös ganska ofta iaf.. Men vissa dagar är bara tråkigare än andra..

Om de bara fanns något man kunde sysselsätta sig med iaf, jag tycker inte om att bara sitta hemma, chilla eller slappa, man får ju panik i kroppen för tusan!..
Eller om man hade ett arbete att gå till om dagarna så kanske man är nöjd med att slappa om kvällarna?
Eller om man bara hade en massa pengar som man kunde sätta sprätt på? För nästan all shopping är ju kul! 
Någonting!? ... Tröök..

Gårdagen!

Var på 60års-galej igår! Som tidigare nämnts så har ju Magnus mor fyllt 60, å igår var partajet! Så jag tänkte att jag skulle slänga in lite bilder här från kvällen då :) Blev tyvärr inte så många kort knäppta, men god mat och en trevlig kväll var det! :)

Lite "vimmel-bilder";

Och några ego-bilder får avsluta inlägget sålänge :)


Torsdag

Sorry, glömde tydligen bort att jag skulle skriva ett till inlägg sist, innan vi skulle söva :S Aja, så blir det ibland :)

Jag kom på att jag glömde skriva med en serie i de tidigare inlägget! True Blood, hur jag nu i hela friden kunde glömma den?! :O
Det är också en vampyr-serie iaf, JÄTTE bra den med! Å vi bara väntar på att den nya säsongen ska dra igång :)


Men nu sa, nog med sånt där nöh! 

I tisdags fyllde svärmor Anita hela 60 år! Så vi var dit å fika och grattade henne då på kvällen, och nu på lördag har dom ordnat så det blir lite galej med mat och dryck på norra-skolan, så då ska vi ju dit också, och fira lite till da :) Hahah.. Så ett stort GRATTIS till Anita kan ja ju skriva hänne åå då :P

Hmm, vad har ja mer gjort da?... Joo, igår vare tvättning på schemat, men de var mest Magnus som skötte de ;) Å så började jag plocka bort julen, så ljusstakar, julstjärnor och nån duk försvann.. Sen på kvällningen, runt 21 tiden, var jag på centrum café å fickade med Cilla, å lilla isabel var ju självklart med hon åå! :) Nu för tiden så har dom ju öppet till klockan 23 på onsdagar där :) Mysigt sörrni!

Idag fortsatte jag plocka bort julen, så nu är julgardinerna borta också och andra gardiner upphängda istället! Fortfarande liite julsaker kvar att plocka bort, men ja fick så ont i ryggen av att stå å stryka =/ Plus att ja blev slut i fan nästan hela kroppen typ efter att jag hade kämpat och satt upp de nya gardinerna i hallen.. Fruktansvärt jobbigt och frustrerande faktiskt ska ni veta, när man måste stå å sträcka på precis hela kroppen å så når man ändå inte! Så man kämpar och försöker sträcka sig liite till, bara liite liite till ........ *pust*
Jaag är bara fööör kort!!! =/

New design?

Dags att städa bort julen både på bloggen och här hemma nu snart kanske? Jag tycker ju fortfarande att de är lika mysigt att ha dessa julsaker framme.. Tröttnar inte alls på det som alla andra verkar göra, så det tar emot lite, men man kan ju inte ha de framme året om för de! Så jag får ta tag i de nu någon dag :)

Dom senaste dagarna har varit serie- och film-tittar-dagar. Eller, nåt/några avsnitt av serier tittar vi väl på varje dag men filmer är det inte så ofta vi tittar på nu för tiden faktiskt.. Men som sagt, dom här senaste två dagarna har det blivit några filmer också :)
Närmare bestämt dessa;


Den första filmen; The Woman, var en väldigt konstig film.. En kvinna som lever i skogen (som ett djur) blir hittad och tillfångatagen av en man, Chris Cleek, som är en framgångsrik småstadsadvokat och familjefar. Som med sin skruvade världsbild betämt sig för att göra henne "civiliserad".
Genre; Crime, drama, horror, thriller.
Jag tyckte mest att det var en ganska "sjuk" och äcklig film, men inte speciellt mycke skräck.. Inte sådär jätte bra precis heller :) haha.. Men den som vill veta hur de gick kan ju titta på den ;)

Den andra filmen; (Det är aldrig för sent) Larry Crowne, handlar om en man, Larry (Tom Hanks), en väldigt omtyckt "teamledare" som utan någon riktig förklaring får sparken från sitt arbete, och inser då att det är dags att göra något meningsfullt med sitt liv, vidga sina vyer, börja om på nytt. Han börjar då med att plugga på "college".
Genre; Comedy, drama, romance.
Mjodå, en ganska bra film tyckte ja att de va :)

Den tredje filmen; Monte Carlo, Handlar om Grace Bennett, en tjej som länge har sparat pengar för att kunna åka på en efterlängtad resa till Paris när hon gått ut "collage". Innan hon ska åka får hon veta att hennes bästa vän Emma (som är äldre) ska med, och att Graces föräldrar bestämt att hennes "stela" styvsyster, Meg, också ska följa med. Efter en del "misslyckanden" i Paris så misstas Grace av en slump för en brittisk arvtagerska. Innan de får en chans att förklara vilka de är hamnar de i en karusell av paparazzis, privatplan, designerklänningar, romanser och en resa till Monte Carlo som de sent ska glömma.
(de sista meningarna är taget från discshop)
Genre; Adventure, comedy, romance.
Också en ganska bra film faktiskt, lite mer tjejfilm kanske? men som sagt, ganska bra :)

Vi har även tittat på en fjärde film, men som jag tyvärr inte minns vad den heter =/
Den va inte så bra iaf, rätt seeg bara.. Handlade om en tjej som jobbade på ett hotell som skulle läggas ner, och i de där hotellet hade en kvinna dött nere i källaren för massa år sedan, å tjejens manliga arbetskamrat hade gjort en hemsida på internet med fakta om det som hade hänt och ville försöka bevisa att hotellet var hemsökt, i hopp om att fler skulle komma och bo där, så dom inte skulle behöva lägga ner det.. Å så händer de lite grejer tillslut då.. aja, nåt sånt.. =/

Men iaf vi tittar ju på en massa serier också.. Å de är liite jobbigt, för alla avsnitt finns ju inte att ladda hem så man får vänta, å vänta, och åter väntaa.. Å dom är såå braa, haha :)
Serier vi tittar på just nu, omvartannat när de finns avsnitt, är; Criminal MindsThe vampire diaries, House MD och så har vi nyligen börjat titta på Once upon a time en serie som började sändas 2011, finns bara 4 avsnitt med svensk text ännu.. :(


Criminal Minds - för er som inte vet, en kriminal serie, ett elitteam med special FBI-agenter som är experter på att analysera hur kriminella tänker och ta fram gärningsmannaprofiler. Varje agent har sin egen "specialitet". Jätte spännande och bra :) (Vi är inne på 7:nde säsongen nu)


The Vampire Diaries - Vampyr serie, som ni förstår av namnet antar ja ;) Sjuukt bra serie, säger bara KOLLA PÅ DEN! (Inne på den 3:dje säsongen, finns ju inga fler avsnitt!!! :(( )


House MD - Läkar serie. Gregory House är en introvert, asocial läkare som helst undviker att ha någon som helst kontakt med sina patienter. Hans skarpa slutledningsförmåga ursäktar dock hans udda beteende.
Också en jätte bra serie! :) (Vääääntar på att säsong 7 ska komma ut med svensk text (tror ja?)).


Once Upon A Time - Denna har vi som sagt nyss börjat tittat på, huvudpersonen i denna är även en läkare i House MD serien ;) Verkar vara en bra serie, och mysig/spännande på nåt sätt :) haha! Sagor som snövit, askungen mfl. mfl. och verkliget. (otecknat) Som sagt mysig/spännande serie :)

Jaha, detta inlägg blev de väldigt mycke om filmer och serier i.. haha! Men då har ju ni som läser fått lite tips på vad ni kan kolla på, om man så vill ;) Nu orkar jag inte skriva nå mer, men kanske slänger in ett till inlägg innan de är sövdags! :)

Money, money, money ....

Jag har visst varit lite dålig med att uppdatera här nu igen.. De verkar va väldigt upp och ner med mina "blogg-perioder", jag VILL skriva här men jag får liksom inte ut nåt när ja försöker.. När jag haft lite längre uppehåll med skrivandet så går det någolunda bra med uppdateringarna, ett tag, å sen skriver ja bara mer och mer sällan igen.. =/ Men jag ska försöka hålla mig ifrån fler halvårs uppehåll iaf ;) Hahah..

Jag har väl inte så mycke att skriva heller, förutom att vi var till mina föräldrar ikväll, språka lite å spelade "Det borde man ju veta!", ett frågespel som mor min fick i julklapp, å de va faktiskt jätte skoj :) Bara frågekort, inga pjäser eller spelbräde som på TP, å så får man bara minus poäng, 0 poäng om man svarar rätt, och mellan 1-10 minus poäng (beroende på frågan) om man svarar fel eller om man inte kan svara någonting :) haha.. 
Jag är ju inte så duktig på såna där frågespel, men roligt var de iaf :)

Å så har jag haft (har fortfarande) ett otroligt stort shopping behov den senaste tiden... Ungefär sedan mellandagsrean började efter jul, och de jag handlade då dämpade inte "begäret" precis.. GRYMT jobbigt måste ja säga, eftersom jag inte har den ekonomin så jag bara kan kasta pengar runt mig och köpa allt jag vill när jag vill.. Inte när de blir dessa mängder av olika saker, grejer, kläder å skor osv iaf. Å så vill man ju köpa allt på engång, så inget ska hinna ta slut (eller om de är rea, gå upp i pris igen). Men eftersom jag vet att jag inte har råd med allt så har jag inte köpt någonting, bara suttit å kollat, försökt sålla ut de ja "nog helst vill ha" av allt, funderat över pengar, prioriteringar och suktat efter allt..
Å självklart lyckas hitta ännu mer då.. Riktigt jobbigt läge!!..

Visst, jag har ju pengar så jag skulle kunna handla, men jag har som sagt liite svårt att sålla ut nåt av de.. TÄNK om ja hade haft ett jobb så jag hade fått riktig lön, å inte bara detta sketna "aktivitets-/utvecklingsstödet", då hade detta varit lite lättare :) Haha, vilka "problem" man kan ha ;)

Spelet vi spelade;


Ett litet bild-kollage på nåågra av alla sakerna som finns på min "must-have-list";

Jag vill ha, vill ha, vill haa!!! SKA köpas, nåt tag... :) Just love it, all of it!

Det blev en del skrivet ändå! :D 
Men oj oj, nu har klockan slagit väldigt sent! Måste ju sovas också, g'natt :)

Keso + majonäs

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Men jag har ju liksom inget att skriva riktigt.. =/

Meen, ja kan ju berätta att vi var bjuden upp te voxna på smörgåstårta igår :) Å de va ju riktigt gott och trevligt! Jag trodde faktiskt inte att ja skulle gilla den smörgåstårtan för de va lite "udda", något som iaf jag inte varit med om tidigare. Själva "smeten" som man har ovanpå och i blandningen mellan varje lager, hade hon gjort av keso och majonäs. Å de låter ju inge gott, de tycker inte jag iaf :) Plus att jag inte äter keso i vanliga fall, men de var gott faktiskt :) Fast det smakade ju iofs inte riktigt keso heller så :) Å så var det leverpastej på ett lager, å de äter ja inte heller, men som sagt det var gott iaf! :P

Jag vill också göra smörgåstårta, det var längesen nu, men Magnus fyller ju år snart så det blir nog en då ;P

Förresten! Den här jävla datorn håller ju på å rasar isär också! Den är lite sprucken, eller ja, den har varit så länge, men det har ju liksom bara blivit värre och värre sakta men säkert med tiden, så nu kan jag inte stänga skärmen längre =/ Typiskt! Så de dröjer väl inte allt för länge innan skärmen lossnar helt antar ja.. Hahah.. Men den fungerar ju åtminstonde, de gör den säkert även om skärmen inte sitter fast riktigt sen någon gång också, huvudsaken de! :)

Late update

Ojojoj, här har man minsann inte skrivit nåt på flera dagar :P Men jag tänkte uppdatera med några bilder nu iaf :)


Från nyårs-firandet;

                                                         Dukningen! Så fint och mysigt så :)


                                                                       Ljus dekorationer ♥


Förrätt; Kantarellsoppa och rostat/grillat bröd.       Huvudrätt; Fläskfilé, hasselbackspotatis, kantarellsås(?) & sallad.


        Misty ville också vara med lite ♥                        Efterrätt; Pannacotta med vit choklad, hallonsås och bär.


                 Closeup på pannacottan ;)                            Kaffe + baileys efter allt gott (I dooleys glas) :P


                              Vårat "bubbel"                                                  Jättegott var de! :D


             Hahah! Sprattel, alkoholfritt! ;P

Vi firade alltså nyåret hos mina föräldrar, som säkert många av er ser bara genom att titta på bilderna :) Förrätt, huvudrätt, efterrätt, sällskap och fyrverkerier på avstånd :D Mysigt och jättegod mat!!

Jag på nyår!
RSS 2.0