Onsdag

Usch! I måndags kväll fick jag ett något förvirrande och lite oroväckande samtal. Det satte då tankarna i rullning, och det känns som att jag kanske är på fel ställe för tillfället, geografiskt sett.. Men samtidigt så ska man inte oroa sig allt för mycket i "onödan" eller tro de värsta, innan man vet något säkert liksom.. Meen de är ju lite svårt att inte tänka på de också =/
Idag är det onsdag, snart helg, solen skiiiner och det är riktigt varmt ute, så jag ska nog ta mig en kopp kaffe och gå ut å sätta mig en stund nu istället! :)

21 Maj

Nu var det längesen jag skrev något här igen, det har bara inte blivit av att jag har suttit vid datorn så mycket :) Meen, nu ska ni få en snabbuppdatering av den senaste tiden!

M ♥ har fått jobb i Söderhamn och är därför borta under veckorna då han får bo hos sin moster för att slippa pendla så långt, men eftersom jag inte har någon sysselsättning så är jag också här :) Det blir väl ganska långtråkigt ibland när man sitter här (oftast själv) om dagarna, å man önskar att man bara kunde gå till en vän eller nåt, men de är samtidigt väldigt skönt att få komma bort också :)

Jag har lyckats hitta en praktikplats, dock på LRF Konsult igen, fram till semestern, men den här gången ska jag verkligen sköta mig! Å så hoppas ja väl lite på att jag kommer få göra lite "roligare" saker den här gången ;) Såå jag kommer åka hem på söndag, efter att ha varit här i strax över två veckor, för på måndag börjar jag! :)

Men nu under veckorna här så gör jag inte speciellt mycke, dricker kaffe, glåmer på tv eller sitter på bron i solen.. Som sagt, ganska segt ibland så det är tur att mobiltelefonen finns! :) Å nu är jag helt själv om dagarna den här veckan, för i fredags åkte dom till spanien och blir borta i en vecka.

Jaa, jag har inte så mycke mer att skriva, förutom att det var cruising i lördags inne i Söderhamn, så vi åkte självklart ut å kikade! :)

Praktik och sommarjobb?

Oops, tog mig upp lite senare än vad jag hade tänkt idag.. =/ Igår var ja på arbetsförmedlningen å språkade lite då de hade blivit lite joll.. Å eftersom jag inte haft någon praktik på ett tag så "påminnde" han mig om att jag är tvungen att försöka skaffa mig en sån.. Jag vet inte vart man ska fråga bara.. =/
Men eftersom det är så nära på perioderna för sommarjobb - som jag också har sökt men inte fått hört nåt ÄN (så troligtvis har jag inte fått nåt iår :( ), så skulle jag ringa dit också tyckte han å höra om dom plockat ut alla vikarier för sommaren.. Såå jag får ta å lägga på ett kol! :)

Men ta å äta lite frukost först då magen skriiiiiker efter maat! :P

Kaffe

Sitter här, typ nyvaken med en kopp kaffe :) Jag har ju varit vaken en stund nu men inte riktigt vaknat än.. :P Blev lite deppig också, när jag klev upp och kikade ut genom fönstret å fick se att de SNÖAR och är vitt på backen!! 4 maj!? =/ Och med rättviksmarknaden denna helg.. Känns sjukt tråkigt måste jag få säga!
Här trodde man att sommaren var på väg eftersom det har varit såå fiint väder och varmt några dagar, så snöar det helt plötsligt?! =/ Aja de kommer ju, självklart, att smälta bort så kommer sommaren sen, men det känns ändå konstigt att de kom snö NU...

Ingen vill åka på rättviksmarknaden heller bara för att de snöar å regnar, det skulle tydligen göra de heela helgen. De känns också tråkigt, jag vill såå gärna dit! Men jag vill väl inte heller gå runt å bli blöt och iskall, jag har är ju inte ens blivit av med förkylningen riktigt..
Jag har börjat hosta tjära tror ja fast de är ju för att ja lyckas trappa ner på rökningen isf, skitvidrigt smakar de iaf även om ja skyndar mig att spotta ut äcklet så är själva smaken kvar en liiiten stund :S Bläää! Annars är de bara lite nästäppa kvar av förkylningen, men om man skulle tvinga sig att vara ute och gå i flera timmar i detta väder, bara för att komma iväg på marknaden, så tar väl förkylningen om igen.. =/

Nä, nu ska ja fylla på kaffekoppen och slöglo lite på tv ett tag istället :)

1 maj, på bygdegården

Har träffat folk och haft det trevligt och roligt hela helgen! :) Dock gick vi inte iväg å tittade på nån kasa/kase, eller vad de heter, på sista april.. Det blev en ganska tidig kväller, vi var då hemma före kl 23, så la vi oss i soffan och tittade på två big brother avsnitt som vi missat istället :) Eller ja, Magnus somnade typ på engång, men jag lyckades iaf hålla mig vaken å titta på dom två avsnitten ;)

Idag var det första maj, vilket för mig betyder majkasa och fyrverkerier i mina gamla hemtrakter, Grängsbo! :) Hah.. Jag försöker ta mig dit varje år, men jag är oftast ensam om att vilja åka dit.. Men som tur är brukar Cissi också vilja åka dit å kika :) Så vi åkte dit tillsammans, precis som förra året! 
Tack Cissi för att du tänkte på mig idag, och tack för en rolig och jätte trevlig kväll! :)
RSS 2.0