Hungrig.

Fortfarande lite sjuk.. Eller ja, jag har ingen feber, tror ja? Å hostan är mycket bättre, men näs-jäveln är lika dum! De är så fruktansvärt jobbigt att andas.. Förutom det så känner jag mig typ frisk, är rastlös som vanligt, men när vi gör nåt så säger kroppen ifrån lite, orkar inte riktigt men de skiter ja i! Orkar inte bara sitta hemma nå mer :)

Igår grillade vi med Malin som var hundvakt hemma hos sina päron, och blev kvar där typ hela dagen/kvällen :) Trevligt och gött som tusan var det!! :)

Finfint väder idag, å tokvarmt i våran lägenhet :S Vet inte vad som händer idag, men det hade varit skönt att få komma ut lite idag igen, speciellt när de är sånt här väder!! :)

Nä, nu måste ja ta mig nåt att äta! Men jag har varit sjukt sugen på Max mat i säkert 2-3 veckors tid, men vi/jag kommer aldrig iväg, så allt ätbart man har hemma är inte alls nåå lockande! :(

Snörvel..

Uuh va tröökigt de är att vara sjuk! Jag vaknar tidigt pga nästäppan så man knappt kan andas, då blir dagen jättelång, å så blir man rastlös samtidigt som man är för klen för att göra nåt.. Nässprayen hjälper bara några minuter känns det som, å jag nyser typ hela tiden, hur störande är inte de?! Och pga förkylningen så har jag typ nå konstigt "lock" i öronen som jag hatar, allt jag hör låter annorlunda, och när jag själv pratar så hör ja de knappt, ni vet så som de brukar kunna bli när man är förkyld, mest bara "jummar" i huvve på mä tycker ja! Usch! 
Halsen är dock mycket bättre, men då har min härliga hosta kommit nu istället.. Som tur är så hostar ja inte så mycke än, men när de väl sätter igång så är det svårt att få ett slut på de =/ Vi har en liiiiten slurk cocillana kvar här hemma som jag tänkte ta lite senare, så kanske de lättar på "tjockheten" i halsen, och förebygger den hemska hostan jag vanligtvis brukar få..?

Har gått in på bloggarna jag brukar läsa flera hundra ggr idag känns det som, å bara hoppas att de ska finnas ett nytt inlägg att läsa varje gång.. haha..

Mycke klagomål nu, men de är ju sååå trååkigt att vara sjuk!...

Noooo!

Jag har åkt på sjuk! :( Såklart, efter att Magnus blivit typ frisk! Men det var väl önsketänkande att jag skulle slippa bli smittad den här gången också.. Jag har hållt mig frisk ganska länge nu fast folk omkring mig varit sjuka så.. =/ Hoppas att det inte blir lika långvarit den här gången, som det brukar bli när jag blir sjuk.. :(

Jag började bli klen under helgen, men vi var ändå iväg till mina föräldrar och kastade lite pil både på fredag och en liten sväng på lördag :) Plus att vi käkade pizza med dom på lördagen också, och till kaffet en stund efteråt blev det en bit budapeststubbe, hembakad, som min mor hade fått på förmiddagen av en kund :) Haha! Tänk om man hade sån tur att de kom förbi folk med godsaker på lördags morgon! :P

Vilka dagar......

Dom senaste dagarna har bara varit slappa och väldigt sega.. I helgen var vi hos mina föräldrar, och följde även med dom till stugan för lite "röjning" av alla saker som de tidigare ägarna lämnat kvar där (typ allt).. Så de är mycket att gå igenom och som kastas :)

Sen blev Magnus sjuk! :( Å bara för de så blir ju jag ännu mer rastlös än vanligt, så de har varit skiiiit tråkigt att sitta här hemma!!.. Han är ju mycke bättre nu idag, men inte frisk.. Å jag håller på å går sönder av rastlöshet, men de finns ju inget att göraa..

Jag tycker ju att de hade varit trevligt med en onsdags-fika på Centrum café, eftersom dom har kvälls öppet på onsdagar. Men det är de ju ingen som kan eller vill.. =/

Å btw! Mitt bankomatkort har börja fucka ur också! :( Jag skulle handla på konsum, stoppade i kortet i chipläsaren å skulle betala, NÄ! "Köp medges ej" eller nåt sånt där stog de, å nåt över signatur. Provade typ 4-5 ggr, men de funkade inte! Stog bara samma sak hela tiden, så hon i kassan provade att trycka på signatur, men de fungerade inte heller!! Å dom fråga, "är du säker på att du har pengar på kortet?", men jaaaaa! Jag HAR pengar på kortet! De slutade med att mamma fick betala de jag skulle handla, IGEN....

I söndags kom jag på nåt annat jag va tvungen att ha, mina päron skulle iaf på konsum så ja följde med dit, kom på innan vi gick in att kortet inte hade fungerat nån dag innan så ja sprang över till "minuten" för att ta ut pengar istället. In med kortet, knappa koden och summan, sen fick ja vänta.. Så dyker de upp en jävla ruta som det står "Uttag medges ej av din bank, var god ta kortet" eller nåt sånt.. - VAAA???!!!! Sur å grinig vart ja, stormade över vägen och parkeringen, in på konsum, letade upp mor min å berättade.. "är du säker på att du har nå pengar på kortet då?" säger hon, men herreguuud JAAAAAA!!
Testade sen att ta ut pengar på nordea bankomaten istället, å DÄR gick de hur bra som hellst! SUCK! Förbannade kort! Usch!! Det är ju inte så längesen jag fick ett nytt! =/ Men nu måste ja ringa å skaffa mig ett nytt ändå, eller åka till Bollnäs då eftersom dom har stängt nordeas kontor här i Edsbyn!! Ååååhh!!...

Tionde April!

Tiden och dagarna går sakta, det är grått och trist väder.. Man blir nästan lite deppig, det kan väl bli vår nu?! Eller? =/ Humöret har inte varit på topp dom här senaste dagarna.. Men de beror nog mest på att jag försöker trappa ner på min "dåliga vana", om man nu kan kalla de så? Rökningen syftar jag på iaf!
Jag fyller snart 23 å jag har liksom rökt i 10år?! 10år, redan?! OMG!! :O

Dom första dagarna gick det förvånansvärt bra, men nu är de värre.. Å "abstinens humöret" gav sig mest tillkänna nu under helgen, då stubinen var väldigt kort under en fest här hemma.. Jag "exploderade" för typ allt! =/ Jag visade det inte riktigt, det var mest Magnus som fick lyssna på mina aggressioner å allt jag störde mig på :) Haha..

Förutom när jag upptäckte att folk ställde sig och rökte i köket!? WTF?!!? Sen NÄR röker vi innomhus här liksom? Å alla hade ju gått UT å rökt tidigare under hela kvällen, så varför ändrades de nu!!? Då jäklar! Ja typ bara flög upp ur stolen ja satt på "sprang" och skrek "NEJ NEJ NEJ, NI FÅR INTE RÖKA INNE!!" Men enligt mitt eget tycke så var det ingen av dom som reagerade, jag vet inte hur länge jag stått och tittat på dom efter mitt skrikande, en minut? En tusendelssekund? UT skulle dom iaf, så ja röck tag i den närmaste, en liten tjej, å skickade iväg henne ut mot hallen, men hon for in i vårat köksbord så de bara flög grejer.. (Oops! :S)
Dom höll sig ute ett tag å när dom kom in igen sa dom bara att dom skulle gå nu (??)
Dom bad om ursäkt att dom rökt inne, men sa att de var för att någon annan sagt att de va okej?? NÅGON ANNAN?! Hallåå? Man BÖR ju fråga någon som BOR här kanske? Inte någon som ALDRIG ens varit här hemma förut!!
Aja, jag bad iaf också om ursäkt, faktiskt! För att all min aggression som hade byggts upp under kvällen råkade gå ut mest över henne för det där å förklarade allt, å jag sa att dom inte var tvungen att gå för min del... Men dom insisterade att dom skulle gå så..

Jaa, uscha! Nu kan ja inte skriva mer heller för jag blir uppretad bara av att tänka på allt som hände den där kvällen.. Så de här får räcka för tillfället, så får jag uppdatera mer senare eller någon annan dag! :)

Rubrik?

Har inte så mycke att skriva.. =/ Jag var utan dator i någon dag förra veckan, jag har ju berättat förr att den håller på å packar ihop, å förra veckan krånglade laddningen så den ville inte starta.. =/ Fast nu har den funkat som den ska ett bra tag, det har bara inte blivit av att jag gjort någon uppdatering här ändå :)

Helgen som var, så sov jag och Magnus hos mina föräldarar. Pga att vi funderar på å byta ut våra sängar mot den som står i "mitt" sovrum där, då jag får ganska ont i ryggen av vår säng, plus att den där hemma är mindre (bättre i våran lilla lägenhet). Men ja vet inte riktigt hur det blir.. =/

Jaaa.. Jag har väl inte så mycket mer att skriva för tillfället, får försöka slänga in nå inlägg senare också :)
Nu vet ju ni som läser att ja fortfarande lever iaf ;P
RSS 2.0