Pust!

Imorgon är det måndag, och jag börjar praktiken igen efter lite mer än tre veckors julledighet. Jag har ju inte varit helt ledig under den här tiden då jag fått jobbat en del, så det känns som att jag skulle behöva vara ledig längre pga att ja har sååå många "måsten" kvar att göra här hemma som inte hunnit blivit gjorda än.. :/

Å igår började det snöa, väldigt mycke dessutom, och pga att det även blåste en del så drev såklart snön med. Å med tanke på hur mycket snö vi fick på våran gård så drev väll typ all snö hit! Haha.. Sopade av våran "trapp" ett antal gånger igår å fick typ trycka upp ytterdörren varje gång ja gick ut pga att snön, som sagt, drev igen där. Jag röker ju så jag är ju ut några gånger också med jämna mellanrum, så ni kan ju tänka er hur mycket som kom hit! :/ 

Jag skottade även två (!) gånger (orkade inte skotta allt på engång för de var så mycket, å nästa gång ja gick ut syntes de knappt att ja redan hade skottat en del så ja fick ju börja om iaf!) Haha!
Skottade sista gången ganska sent igår kväll och hade då skottat hela infarten som sagt. Å tur var väll de, annars hade vi säkert inte ens tagit oss ut imorse! 

Idag har jag varit ut å skottat tre (!!) gånger, pga den där nedrans plogkanten, de var inte alls lika mycket på själva infarten idag, men som sagt plogkanten var HEMSK!! Är helt slut i både armar och rygg nu kan ja säga! Haha! :)

Bara under den här helgen hade jag tänkt hunnit plocka bort julen, dammat, dammsugit, torkat golven, målat färdigt i trappen, organiserat massa papper som ligger i en enda röra, tagit reda på och vikt tvätt, sen skulle vi även behöva handla, lagat middag och fixa matlådor, bada och natta skitunge ♥, jag själv ska ha en dusch och så är det säkert nåt mer ja inte kommer ihåg just nu :/ Men jag är typ bara heelt slut just nu.. 

Det viktigaste, som har med mat, Oscar och hygien att göra blir självklart gjorda, men resten får vi se om de blir nåt idag eller om ja försöker göra de nån kväll under veckan ändå :/ :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0