BVC

8 månaders undersökning var det ju idag, med vägning och mätning också då :)

Oscar är nu hela 69cm lång och väger 8705g. Hans kurva på längden följer han bra, men viktkurvan var det lite sämre med.
Han är ju så himla dålig på att äta riktig mat :( Han tycker inte om någonting längre! Förut var det bara burkmaten han inte riktigt gillade, men åt hemlagad, nu spelar det ingen roll.. Han äter inte ens sån hemlagad mat som han har tyckt om och ätit tidigare :( Det har verkligen blivit jättesvårt, och jag HOPPAS att det går över fort!

Vikten var absolut inget att oroa sig för som den var nu sa hon, men hon tyckte att vi skulle fortsätta försöka få i honom riktig mat, 2 gånger dagligen och att vi skulle ha i lite extra smör i hans mat, kanske även i gröten. Så skulle jag ringa och boka en tid i mitten/slutet av september för en omvägning.

Den andra delen av undersökningen som var utvecklingsmässigt gick också bra, att han inte fått några tänder än och att han inte kryper riktigt spelar ingen roll för de är ju så himla olika från barn till barn. Han drar ju sig framåt istället, så han förflyttar ju sig iaf. :)


Påväg hem från BVC idag, sötpluppen ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0