De händer grejer!

Japp, igår beställde vi köket från Ikea och de preliminära leveransdatumet är den 14 maj, skoj! Då är det bara sätta fart å börja riva ut de av köket som fortfarande sitter kvar, sen spackla och måla både tak och väggar, å in med det nya golvet då :)

Vi städade även ur lägenheten igår, så vi väntar på att dom har tid att kika och godkänna det så har vi en sak mindre att tänka på :)
Å så fick vi besök av M å lilla I, och även E med hennes lilla J, de var trevligt :)

I måndags eftermiddag beställde vi en ny bilbarnstol till Oscar, eftersom vi snart kommer vara tvungen att byta, och några tillbehör; två solskydd, ett sparkskydd, en spegel som man fäster i nackstödet så den som förare kan se barnet fast de sitter bakåtvänd i baksätet och ett par extra förankringsband för att underlätta om/när man vill flytta stolen till en annan bil. :) Ett paket vi trodde att vi skulle få vänta länge på, iaf två-tre veckor men det kom IDAG vid 14 tiden :S Snabb leverans :)

Förra veckan, tror jag de var, var vi till M, J, T och lilla T å hälsade på och där fick vi då en massa kläder efter några av Oscars kusiner, dom hade hur mycket som helt i lådor hemma men jag plockade ihop en hel påse med kläder i 68 och 74.
VÄLDIGT uppskattat och jättekul, de är ju inte så billigt att behöva köpa massa nya kläder hela tiden till en liten människa som bara växer och växer! Oscar är mellan 62 och 68 nu så :) ♥ (mer åt 68)
Allt de har ja nu tvättat, så skönt! :)

Visst har jag blivit lite bättre med bloggningen? ;) Lite tråkigt att man inte kan se hur många besökare man har, svara på kommentarer eller bestämma storleken på bilder i den här blogg-appen :/
Aja, nu blir det sängen för min del iaf! Natti natt på er :) Slänger med några bilder också.



Stolen med tillbehör.



Kläderna stl 68.



Kläderna stl 74.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0