New design?

Dags att städa bort julen både på bloggen och här hemma nu snart kanske? Jag tycker ju fortfarande att de är lika mysigt att ha dessa julsaker framme.. Tröttnar inte alls på det som alla andra verkar göra, så det tar emot lite, men man kan ju inte ha de framme året om för de! Så jag får ta tag i de nu någon dag :)

Dom senaste dagarna har varit serie- och film-tittar-dagar. Eller, nåt/några avsnitt av serier tittar vi väl på varje dag men filmer är det inte så ofta vi tittar på nu för tiden faktiskt.. Men som sagt, dom här senaste två dagarna har det blivit några filmer också :)
Närmare bestämt dessa;






Den första filmen; The Woman, var en väldigt konstig film.. En kvinna som lever i skogen (som ett djur) blir hittad och tillfångatagen av en man, Chris Cleek, som är en framgångsrik småstadsadvokat och familjefar. Som med sin skruvade världsbild betämt sig för att göra henne "civiliserad".
Genre; Crime, drama, horror, thriller.
Jag tyckte mest att det var en ganska "sjuk" och äcklig film, men inte speciellt mycke skräck.. Inte sådär jätte bra precis heller :) haha.. Men den som vill veta hur de gick kan ju titta på den ;)

Den andra filmen; (Det är aldrig för sent) Larry Crowne, handlar om en man, Larry (Tom Hanks), en väldigt omtyckt "teamledare" som utan någon riktig förklaring får sparken från sitt arbete, och inser då att det är dags att göra något meningsfullt med sitt liv, vidga sina vyer, börja om på nytt. Han börjar då med att plugga på "college".
Genre; Comedy, drama, romance.
Mjodå, en ganska bra film tyckte ja att de va :)

Den tredje filmen; Monte Carlo, Handlar om Grace Bennett, en tjej som länge har sparat pengar för att kunna åka på en efterlängtad resa till Paris när hon gått ut "collage". Innan hon ska åka får hon veta att hennes bästa vän Emma (som är äldre) ska med, och att Graces föräldrar bestämt att hennes "stela" styvsyster, Meg, också ska följa med. Efter en del "misslyckanden" i Paris så misstas Grace av en slump för en brittisk arvtagerska. Innan de får en chans att förklara vilka de är hamnar de i en karusell av paparazzis, privatplan, designerklänningar, romanser och en resa till Monte Carlo som de sent ska glömma.
(de sista meningarna är taget från discshop)
Genre; Adventure, comedy, romance.
Också en ganska bra film faktiskt, lite mer tjejfilm kanske? men som sagt, ganska bra :)

Vi har även tittat på en fjärde film, men som jag tyvärr inte minns vad den heter =/
Den va inte så bra iaf, rätt seeg bara.. Handlade om en tjej som jobbade på ett hotell som skulle läggas ner, och i de där hotellet hade en kvinna dött nere i källaren för massa år sedan, å tjejens manliga arbetskamrat hade gjort en hemsida på internet med fakta om det som hade hänt och ville försöka bevisa att hotellet var hemsökt, i hopp om att fler skulle komma och bo där, så dom inte skulle behöva lägga ner det.. Å så händer de lite grejer tillslut då.. aja, nåt sånt.. =/

Men iaf vi tittar ju på en massa serier också.. Å de är liite jobbigt, för alla avsnitt finns ju inte att ladda hem så man får vänta, å vänta, och åter väntaa.. Å dom är såå braa, haha :)
Serier vi tittar på just nu, omvartannat när de finns avsnitt, är; Criminal MindsThe vampire diaries, House MD och så har vi nyligen börjat titta på Once upon a time en serie som började sändas 2011, finns bara 4 avsnitt med svensk text ännu.. :(


Criminal Minds - för er som inte vet, en kriminal serie, ett elitteam med special FBI-agenter som är experter på att analysera hur kriminella tänker och ta fram gärningsmannaprofiler. Varje agent har sin egen "specialitet". Jätte spännande och bra :) (Vi är inne på 7:nde säsongen nu)


The Vampire Diaries - Vampyr serie, som ni förstår av namnet antar ja ;) Sjuukt bra serie, säger bara KOLLA PÅ DEN! (Inne på den 3:dje säsongen, finns ju inga fler avsnitt!!! :(( )


House MD - Läkar serie. Gregory House är en introvert, asocial läkare som helst undviker att ha någon som helst kontakt med sina patienter. Hans skarpa slutledningsförmåga ursäktar dock hans udda beteende.
Också en jätte bra serie! :) (Vääääntar på att säsong 7 ska komma ut med svensk text (tror ja?)).


Once Upon A Time - Denna har vi som sagt nyss börjat tittat på, huvudpersonen i denna är även en läkare i House MD serien ;) Verkar vara en bra serie, och mysig/spännande på nåt sätt :) haha! Sagor som snövit, askungen mfl. mfl. och verkliget. (otecknat) Som sagt mysig/spännande serie :)

Jaha, detta inlägg blev de väldigt mycke om filmer och serier i.. haha! Men då har ju ni som läser fått lite tips på vad ni kan kolla på, om man så vill ;) Nu orkar jag inte skriva nå mer, men kanske slänger in ett till inlägg innan de är sövdags! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0