Världen?

Slutade extra tidigt idag eftersom svenskan var inställd så vi hade bara matte. Åt på skolan och gick sedan hem, och nu har jag suttit här framför datorn och kollat på videor på msn, å fy f**n vad äckliga, konstiga och sjuka saker som händer i världen alltså!!

En video handlade om en kvinna som hade en tumör i hjärnan, eller de trodde iaf kirurgerna, men när dom skulle operera så såg dom att det var det en mask!! Läkarna trodde att hon fått masken av att ha ätit fläskkött som inte var riktigt genomstekt eller från att någon som inte tvättat händerna efter ett toalett besök hade hållt på med maten.. Kan ni tänka er de eller!? En MASK i hjärnan!! Fy f**n va vidrigt!!
Länk till denna video.

En annan var om en man som åkte tunnelbana med sin son, de stog å pratade, pappan pussade sin son på kinden och sa åt honom att gå å sätta sig (de stog båda två innan), sonen går å sätter sig å då drar pappan upp en HAMMARE ur sin väska å börjar misshandla en helt oskyldig man som bara sitter där! Vilka sjuka människor det finns! (Han hade en lång kriminell bakrund men man anfaller ju för tusan inte folk!!)
Länk till denna video.

Ännu en annan var om en man på en mentalsjukhus, som ramlar och slår i huvudet i golvet, personalen bara hjälper honom upp å går iväg, tar blodtryck ger honom ett glas vatten och sätter honom på en stol. Personalen sätter sig sedan och spelar kort, när dom spelat klart gick dom å släckte lyset för natten, mannen sitter fortfarande där på stolen (28 april)! Dagen efter är mannen jätte klen och orkar inte ens korsa benen (han sitter fortfarande på den där stolen), han blir bara sämre och typ förlorar medvetandet.. och sen klockan 21 (29 april) (!!) sätter dom honom i en vanlig stol med hjul på (typ en gammal datorstol) och rullar iväg med honom, en ambulans kommer och mannen avlider strax efteråt. =/
Bra personal! NOT...
Länk till denna video.

Tänk vad mycket sjukt som händer..
Nää, nu ska ja göra nåt annat tror ja.. Skriver väl säkert nåt mer senare.
Tjingeling så länge!
Postat av: Cilla

Fy va jäkla vidrigt med en mask i huvudet!!!!!!

Å fy vilka sjuka människor det finns..!

2008-11-25 @ 22:37:18
URL: http://cillacilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0