En hel..

Vecka har nu gått.. Å under denna vecka har jag inte gjort mycke annat än varit på praktiken och sen bara suttit hemma hos mina föräldrar om kvällarna.
Sen kom ju helgen å Magnus kom hem. Men vi har inte heller gjort nåt speciellt, förutom igår (lördag) då vi följde med till Hedemora, å den resan och timmarna som vi var kvar där tog ju hela dagen, vi åkte klockan 10 och kom hem 21:46 så.

Det har blivit lite "krångel" med flyttplanerna också =/ Eftersom Magnus jobbar borta under veckorna så måste vi ju försöka flytta under en helg.. Å egentligen hade vi bestämt tidigare att vi skulle börja flytta den här helgen, men nu då helt plötsligt så skulle han som bor ovanför bort den här helgen? =/ Å nästa helg är de ju midsommar, så han tyckte inte vi kunde flytta då heller, men helgen efter det funkade bra för honom, alltså sista helgen denna månad, men då är de ju Big Lake Run! :( Sen är det en ny månad, å vi har kontrakt från 1 juli..? Men de får väl bli så jolligt då, eller så får vi väl offra nån av helgerna som man egentligen hade planerat till annat då.. =/ (Allt sånt här joll gör inte precis att jag blir mer sugen på att flytta heller!) :(

Aja, nog om de där nu! Hittills idag så har vi iaf hunnit med en tur till kägelholmen å fikat, och käkat med Pontus + Oliver på Pizzeria Edsbyn :) Så får vi väl se vad som händer resten av dagen innan Magnus måste åka igen, nu är ju äntligen solen framme en vända också!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0